HomePortalKako koristiti ovaj Forum?Pravila forumaTražiLista članovaMibitGrupe korisnikaRegistracijaLogin

Share | 
 

 Sretne i Nesretne ljubavi

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorPoruka
chibi
Admin
Admin
avatar

Broj postova : 972

Reputation : 29

Pridružen : 2012-02-04

Godina : 27


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Mon Nov 12, 2012 8:33 pm

@sarcasticGirl (citat):
uhvati je za guzicu pa vidi reakciju-.. neeeee

Mislim da ovo može ić za savjet mjeseca. Very Happy

A dečki šta da vam kažem. Uzmi stvar u svoje ruke, a ne čekat da se dogodi samo od sebe, jer neće. Pitaj ju jel hoće na kavu il tak nešt (klasika), i onda ćeš znat na čemu si. Za to ti ne treba puno vremena, i nemaš se šta sramit i cure su ljudi. I što prije to bolje jer se može dogodit da predugo čekaš i skupljaš hrabrost il šta već i onda postanete prijatelji i onda si se zajebo. Što više čekaš to gore, ak ti se sviđa potrudi se i amen. U nedostatku boljih savjeta (osim možda da ju napiješ) evo citat Marleya:
"If she's amazing, she won't be easy. If she's easy, she won't be amazing. If she's worth it, you wont give up. If you give up, you're not worthy. ... Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for."

--------------------------
Filip je u ono vrijeme čitao Zolinu Nanu, slikao akvarele, pio prve čaše piva s gađenjem i bljuvao od pete cigarete, i taj mali dečko, koji je igrajući šah i nogomet bio s jedne strane sklon još najnaivnijem podjetinjenju, a s druge rastrgan između najbjesomučnijih poroka, osjetio je iznenada u svome krilu debelu, mokru, znojavu, usijanu Karolininu stražnjicu.
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Lelou1524
V.I.P.
V.I.P.
avatar

Broj postova : 2068

Reputation : 12

Pridružen : 2012-02-05

Godina : 20


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Mon Nov 12, 2012 8:57 pm

chibi is my man!

--------------------------


''When you are miserable, you need something that is even more miserable than you to feel good about yourself.''
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
chibi
Admin
Admin
avatar

Broj postova : 972

Reputation : 29

Pridružen : 2012-02-04

Godina : 27


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Mon Nov 12, 2012 9:09 pm

@son goten (citat):
Moram reči da meni preko facea nikako ne ide jednostavnu neznam kako bi joj prišao na faceu,jednostavno lakše je uživo,jel vi imate neki savjet?

To si u pravu. Možda nekima nije lakše uživo, ali je definitivno bolje uživo i mislim da to ljudi više cijene. Možeš se dopisivat preko facebook-a, msn-a, mobitela... ali to sad ne treba trajat tri dana, malo se dopisuj i pitaj ju da se nađete uživo. Samo dok si uživo s njom nemoj bit dosadan, slušaj šta priča i pitaj koje pitanje vezano uz to šta priča, gledaj je u oči (one oči na glavi) i neka se razgovor više-manje vrti oko nje da vidiš šta je zanima, šta ne... I nemoj ić previš u detalje o bilo čemu, a pogotovo ne o nečem što tebe zanima puno više nego nju (pogotovo ako nju to uopće ne zanima) i naravno bivše su zabranjena tema, bar šta se tiče prvih par spojeva.
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
audiosl4ve
Moderator
Moderator
avatar

Broj postova : 1395

Reputation : 18

Pridružen : 2012-02-03


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Mon Nov 12, 2012 9:17 pm

sto se mene tice ja se furam na gospodina Gobca: ''Ja volim samo sebe i jedino sebe''

http://www.youtube.com/watch?v=Hkqvadd3N_U

--------------------------
True pirate.
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder
avatar

Broj postova : 1906

Reputation : 13

Pridružen : 2012-02-04

Godina : 18


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Tue Nov 13, 2012 2:06 pm

Internet sucks when comes to love.

Već me dva put blokirala na faceu, tako da ono xD
Treba se sve reći uživo, preko interneta je to jednostavno jadno i neće te shvatiti ozbiljno.Ugl. će mislit da se zaje*avaš jer se svi tako zaje*avaju preko facebooka...

@Chibi23

Kako ću pričati sa ženskom o nečemu čemu je zanima kad jedino što je trenutno zanima je najveća budala na svijetu, Justin Bieber, i ide na je*eni step.

I btw, da je pozovem na kavu ili nešto slično, odmah bi posumnjala jer bi to bilo preočito.Mislim da je bolja varijanta da kad ideš sa školom u kino, da fino sjedneš kraj nje :3 i onda pričate i smijete se na film(obično kad sa školom idem bude komedija lol xD) i kažeš da bi bilo dobro da opet idete u kino.
To sam ja već mislio učinit, no njene prijateljice su se nacrtale kraj nje -.-"



--------------------------


Sasuke Avenger: komentar modifikovan dana: Tue Nov 13, 2012 2:44 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
sarcasticGirl
Expert Boarder
Expert Boarder
avatar

Broj postova : 133

Reputation : 4

Pridružen : 2012-09-11

Godina : 23


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Tue Nov 13, 2012 2:28 pm

.........Justin Bieber?!?! ne,ne,neeeeeeee...ne treba ti ta ženska xD pfffffff pa jao,ne Mrs
....ima puno zgodnih djevojaka koje slušaju normalne rock/metal bendove xD takvu traži Razz

--------------------------
“The question isn't who is going to let me; it's who is going to stop me.”
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder
avatar

Broj postova : 1906

Reputation : 13

Pridružen : 2012-02-04

Godina : 18


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Tue Nov 13, 2012 2:40 pm

Nema! Barem ne u Dubrovniku...kad bih takvu našao bilo bi dobro...

Ali zaljubljen sam u nju već 5 godina pa ono...

--------------------------
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
son goten
Gold Boarder
Gold Boarder
avatar

Broj postova : 237

Reputation : 3

Pridružen : 2012-02-03

Godina : 20


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Tue Nov 13, 2012 3:29 pm

da mislim bieber,aj da sluša još nešto onako da joj se sviđa. To je ko da ja koji slušam living colour i takve grupe idem s nekim tko mrzi te pjesme,e neće ići brale, glazba je glazba afro

hvala Bogu da cura u koju sam ja zaljubljen ne sluša biebera,a inaće s kim sam god od cura bio u vezi nijedna nije slušala justina i nadam se da neću past u ljubav za nekog biebericom lol!

--------------------------
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
chibi
Admin
Admin
avatar

Broj postova : 972

Reputation : 29

Pridružen : 2012-02-04

Godina : 27


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Tue Nov 13, 2012 7:07 pm

Sasuke Avenger (citat):

@Chibi23

Kako ću pričati sa ženskom o nečemu čemu je zanima kad jedino što je trenutno zanima je najveća budala na svijetu, Justin Bieber, i ide na je*eni step.

I btw, da je pozovem na kavu ili nešto slično, odmah bi posumnjala jer bi to bilo preočito.Mislim da je bolja varijanta da kad ideš sa školom u kino, da fino sjedneš kraj nje :3 i onda pričate i smijete se na film(obično kad sa školom idem bude komedija lol xD) i kažeš da bi bilo dobro da opet idete u kino.
To sam ja već mislio učinit, no njene prijateljice su se nacrtale kraj nje -.-"

Kao prvo, u tom i je stvar. Ne postoje dva čovjeka/žene na ovom planetu koji imaju potpuno isti ukus ili mišljenje o svemu. Ne postoje. Ako hoćeš bit s nekim tko ima 100% isti ukus u svemu kao i ti odi u kupaonu i uzmi stvar u svoje ruke (doslovno). Sluša Justina Biebera, pa šta. Ak ti se stvarno sviđa nebitno. Ljudi se mijenjaju. I nije poanta da to što se njoj sviđa da se sviđa i tebi, poanta je da ti obraćaš pažnju kad ti ona priča i slušaš i zapamtiš šta ti priča. S vremenom ćete nać neke zajedničke stvari koje vas zanimaju i imat ćete o čemu pričat. Ak ti to stvarno jako smeta, onda ti se uopće ne sviđa tolko kolko ti tu nama tvrdiš.

A ovo s kinom se vidi da si u osnovnoj i dobro je vegito rekao osnovnjačke priče. "Odmah bi posumnjala da je preočito", pa ni ne može bit drukčije, ti hoćeš bit s njom, a ne s cijelim razredom. A i već se poznate godinama pa postoji šansa da ona nije tolko (ako uopće je) zagrijana za tebe kao ti u nju, jer da je već bi se nešt dogodilo, bez uvrede. Uvijek postoje iznimke koje potvrđuju pravila, al neće ti se ništa promijeniti ako ćeš ti samo čekat da se nešt dogodi, moraš sam poduzet nešt. A ako te je sram, jebiga progutaj knedlu i pitaj ju, najgore šta ti se može dogodit je da te odbije. A to nije smak svijeta.
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Prince Vegeta
Awesome Boarder
Awesome Boarder
avatar

Broj postova : 1552

Reputation : 17

Pridružen : 2012-03-08

Godina : 20


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Tue Nov 13, 2012 10:43 pm

Dakle, ima jedna cura koja mi se sviđa. Fantastična je. Ukratko, sluša rock, uči japanski, voli Dragon Ball (ne šalim se) i prezabavna je. E, da, i za glavu je niža od mene. Slatko. Embarassed

P.S. Ne, neću je hvatati ni za što. Jedan je idiot to jučer samo pokušao i dala mu je takve batine da bi joj Vladimir Kličko zavidio.

--------------------------
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
audiosl4ve
Moderator
Moderator
avatar

Broj postova : 1395

Reputation : 18

Pridružen : 2012-02-03


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Tue Nov 13, 2012 11:11 pm

@Prince Vegeta (citat):
Dakle, ima jedna cura koja mi se sviđa. Fantastična je. Ukratko, sluša rock, uči japanski, voli Dragon Ball (ne šalim se) i prezabavna je. E, da, i za glavu je niža od mene. Slatko. Embarassed

P.S. Ne, neću je hvatati ni za što. Jedan je idiot to jučer samo pokušao i dala mu je takve batine da bi joj Vladimir Kličko zavidio.

samo budi lijep i drag prema njoj i bit ce nesto ako ti se posreci cheers

--------------------------
True pirate.
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Prince Vegeta
Awesome Boarder
Awesome Boarder
avatar

Broj postova : 1552

Reputation : 17

Pridružen : 2012-03-08

Godina : 20


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Tue Nov 13, 2012 11:19 pm

Naravno. Very Happy
Mislim je pozvati van uskoro, ali nikako da nađemo oboje vremena zbog proklete škole.

--------------------------
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder
avatar

Broj postova : 1906

Reputation : 13

Pridružen : 2012-02-04

Godina : 18


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Wed Nov 14, 2012 4:55 pm

chibi23 (citat):
Sasuke Avenger (citat):

@Chibi23

Kako ću pričati sa ženskom o nečemu čemu je zanima kad jedino što je trenutno zanima je najveća budala na svijetu, Justin Bieber, i ide na je*eni step.

I btw, da je pozovem na kavu ili nešto slično, odmah bi posumnjala jer bi to bilo preočito.Mislim da je bolja varijanta da kad ideš sa školom u kino, da fino sjedneš kraj nje :3 i onda pričate i smijete se na film(obično kad sa školom idem bude komedija lol xD) i kažeš da bi bilo dobro da opet idete u kino.
To sam ja već mislio učinit, no njene prijateljice su se nacrtale kraj nje -.-"

Kao prvo, u tom i je stvar. Ne postoje dva čovjeka/žene na ovom planetu koji imaju potpuno isti ukus ili mišljenje o svemu. Ne postoje. Ako hoćeš bit s nekim tko ima 100% isti ukus u svemu kao i ti odi u kupaonu i uzmi stvar u svoje ruke (doslovno). Sluša Justina Biebera, pa šta. Ak ti se stvarno sviđa nebitno. Ljudi se mijenjaju. I nije poanta da to što se njoj sviđa da se sviđa i tebi, poanta je da ti obraćaš pažnju kad ti ona priča i slušaš i zapamtiš šta ti priča. S vremenom ćete nać neke zajedničke stvari koje vas zanimaju i imat ćete o čemu pričat. Ak ti to stvarno jako smeta, onda ti se uopće ne sviđa tolko kolko ti tu nama tvrdiš.

A ovo s kinom se vidi da si u osnovnoj i dobro je vegito rekao osnovnjačke priče. "Odmah bi posumnjala da je preočito", pa ni ne može bit drukčije, ti hoćeš bit s njom, a ne s cijelim razredom. A i već se poznate godinama pa postoji šansa da ona nije tolko (ako uopće je) zagrijana za tebe kao ti u nju, jer da je već bi se nešt dogodilo, bez uvrede. Uvijek postoje iznimke koje potvrđuju pravila, al neće ti se ništa promijeniti ako ćeš ti samo čekat da se nešt dogodi, moraš sam poduzet nešt. A ako te je sram, jebiga progutaj knedlu i pitaj ju, najgore šta ti se može dogodit je da te odbije. A to nije smak svijeta.

Upravo to.Svatko ima drukčiji ukus i razmišljanja.
I ja sam puno pričao s njom kad smo bili 1.-2. razred, ali fakat puno.
Ajde barem nešto, ima xBox pa ću pričat s njom o tome xD
I btw, to s kinom uopče nije osnovnjačka stvar.Moj rođak koji ima 23 godine tako nešto slično koristi lol xD
I plus, kad je vegito rekao "osnovnjačke priče" iskreno, malo me zasmetalo.
Svatko je dijete do 21. godine ako ćemo baš tako, osnovnjačke ili ne osnovnjačke, u mom slučaju nije baš tako ^^


No vidiš, moj pristup bi bio ne toliko direktan.Pa onda bih joj odmah rekao da sam zagrijan za nju a ne pozvao je na kavu.I da, postoji šansa da ona nije zagrijana za mene, to sam već rekao, toga se i bojim i zato se uvijek sjetim "naših trenutaka" pa mi onda misli prihvačaju drugih 50%, odnosno da jest zagrijana za mene.

I bojim se toga da me odbije istotako, no ovi dubrovčani su toliki provokatori, cijela škola bi odmah saznala da sam ja zaljubljen u nju i svi bi me zajebavali.Nije to strašno, no postoje "određene osobe" kojima ja već sad smetam i onda bi onli mene tagirali i stavili kao glavnu metu.
Ne želim dobijati ukore jer sam nekoga tako jako udario da sam mu nos slomio xD

Iskreno, sad mi se ne sluša nikakvo zajebavanje jer sam sad sedmi razred i od ove godine mi idu bodovi za srednju i želim se usredotočiti na učenje ^^

--------------------------
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
son goten
Gold Boarder
Gold Boarder
avatar

Broj postova : 237

Reputation : 3

Pridružen : 2012-02-03

Godina : 20


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Wed Nov 14, 2012 7:04 pm

Sasuke Avenger (citat):
I bojim se toga da me odbije istotako, no ovi dubrovčani su toliki provokatori, cijela škola bi odmah saznala da sam ja zaljubljen u nju i svi bi me zajebavali.Nije to strašno, no postoje "određene osobe" kojima ja već sad smetam i onda bi onli mene tagirali i stavili kao glavnu metu.
Ne želim dobijati ukore jer sam nekoga tako jako udario da sam mu nos slomio xD

Iskreno, sad mi se ne sluša nikakvo zajebavanje jer sam sad sedmi razred i od ove godine mi idu bodovi za srednju i želim se usredotočiti na učenje ^^

eh da to je također problem i u vukovaru a i u drugim gradovima nije to samo dubrovnik,ali stvarno ima đubradi,kod mene postoji većina koja me tagirala jer im prije nisam dao da me zaje**ju nego sam im našao slabe točke i nemaju više municije protiv mene jer sam im pokazao Faca sam a sada bi im opet bio glavna meta tako da ne treba otkrivati imena,glupani misle da ja imam curu trude se otkriti tko je jel su me vidjeli s jednom curom(prijateljicom)i sad se pitaju tko je ona lol! lol! lol! lol! lol! lol!

--------------------------
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Prince Vegeta
Awesome Boarder
Awesome Boarder
avatar

Broj postova : 1552

Reputation : 17

Pridružen : 2012-03-08

Godina : 20


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Wed Nov 14, 2012 8:21 pm

Pa ako se bojiš da će te zafrkavati uvijek ima oružje protiv toga. Treba samo znati kako izmanipulirati ljude. Moji u razredu još uvijek misle da ja ne znam simboliku broja 69 i te slične stvari. ahahahaha

--------------------------
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Kaio- Goku
Platinum Boarder
Platinum Boarder


Broj postova : 879

Reputation : 1

Pridružen : 2012-02-16

Godina : 17


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Wed Nov 14, 2012 10:43 pm

Zanimljivo, ja sam uvijek bio jako zaljubljiv, ali za vraga i jako sramežljiv pa sam 5 god u jednu curu bio zaljubljen i profućko

--------------------------
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika http://luckyluka@gmail.com
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder
avatar

Broj postova : 1906

Reputation : 13

Pridružen : 2012-02-04

Godina : 18


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Thu Nov 15, 2012 2:45 pm

@SonGoten

Suosjećamo dakle...xD

@Prince Vegeta

Ne brini se, imam ja tajna oružja ^^
Još sad otkako proućavam pshilogiju i filozofiju, češće pobjeđujem u raspravama protiv "određene gamadi".
Ja im nađem slabu točku, nalazim im i pogrješke i koristim protiv njih.A ako mi netko kaže da će me udarit, ja njemu kažem da ću ga ja upucat lol xD
Btw i moji u razredu misle da isto ne znam simboliku broja 69 xD

Malo smo otišli s teme no nema veze xD

@KaioGoku

Eh, žao mi je. :/ Ako si još zaljubljen u nju, onda još nije završeno.

Ja ne smijem profućkat priliku, btw, baš je dobro da sam rekao to na forumu, nekako ste me ohrabrili lol xD


--------------------------


Sasuke Avenger: komentar modifikovan dana: Thu Nov 15, 2012 3:52 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
son goten
Gold Boarder
Gold Boarder
avatar

Broj postova : 237

Reputation : 3

Pridružen : 2012-02-03

Godina : 20


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Thu Nov 15, 2012 2:54 pm

Sasuke Avenger (citat):


Ja ne smijem profućkat priliku, btw, baš je dobro da sam rekao to na forumu, nekako ste me ohrabrili lol xD


E zato sam i napravio ovo temu ,da se možete izjadat(i ja) i da netko da neke savjete i zasad ova grupa je pokazala dobre rezultate i aktivna je što se nadam da će ostati

@kaio goku
svako se lako zaljubi,samo ajde kako chibi kaže progutaj knedlu i potrudi se osvojit ju

--------------------------
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Kaio- Goku
Platinum Boarder
Platinum Boarder


Broj postova : 879

Reputation : 1

Pridružen : 2012-02-16

Godina : 17


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Sat Nov 17, 2012 12:10 am

#€%&% ti son goten, šta prije nisi otvorio temu, još bi nekaj stigo napravit, sad je prekasno, ne volim je više
Nije ni meni loše, ove naše ludače od cura stalno skaču za mnom xD

--------------------------
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika http://luckyluka@gmail.com
son goten
Gold Boarder
Gold Boarder
avatar

Broj postova : 237

Reputation : 3

Pridružen : 2012-02-03

Godina : 20


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Sun Nov 18, 2012 10:34 pm

Evo ga,krenilo me preko facea i počeo sam razgovor s njom i moram reći da je ona za mene i za koji dan ću i uživo,nema odugovlaćenja odmah u akciju yeeeeee
uglavnom moj savjet je jednostavan,progutaj knedlu,pokaži svoju hrabrost da joj priđeš i iće sve ko po loju cheers

--------------------------
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder
avatar

Broj postova : 1906

Reputation : 13

Pridružen : 2012-02-04

Godina : 18


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Mon Nov 19, 2012 4:51 pm

I ja bih preko facea pričo s njom, no blokirala me je xD


--------------------------
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
son goten
Gold Boarder
Gold Boarder
avatar

Broj postova : 237

Reputation : 3

Pridružen : 2012-02-03

Godina : 20


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Sun Nov 25, 2012 1:16 pm

izvozala me,ima dečka,ali to mi ni nije teško palo jel sam se ipak odljubio od nje i napokon nisam u nikoga zaljubljen i za mene je to happy end cheers cheers cheers cheers cheers

--------------------------
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Kaio- Goku
Platinum Boarder
Platinum Boarder


Broj postova : 879

Reputation : 1

Pridružen : 2012-02-16

Godina : 17


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Sun Nov 25, 2012 10:01 pm

Zelim ti jos puno takvih xD ahahahaha

--------------------------
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika http://luckyluka@gmail.com
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder
avatar

Broj postova : 1906

Reputation : 13

Pridružen : 2012-02-04

Godina : 18


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Wed Nov 28, 2012 5:39 pm

Blago ti se...ja bih se najradije odljubio, ali ne mogu :/ ...

--------------------------
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
son goten
Gold Boarder
Gold Boarder
avatar

Broj postova : 237

Reputation : 3

Pridružen : 2012-02-03

Godina : 20


KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    Wed Nov 28, 2012 8:22 pm

Sasuke Avenger (citat):
Blago ti se...ja bih se najradije odljubio, ali ne mogu :/ ...

jednostavno kad sam vidio kakva je zapravo odljubio sam se odmah,ne na silu nego jednostavno pogledam ju i PAF!NIŠTA LOL

--------------------------
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Sretne i Nesretne ljubavi    

Na vrh Go down
 

Sretne i Nesretne ljubavi

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 2/8Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
AniMan :: Ostalo :: Diskusije-