- SuperVegitoSSJ4Junior Boarder
- Broj postova : 27
Košarka
Tue Feb 07, 2012 8:39 pm
Pratite neke lige? ABA, ABC, NBA? Koji vam je najdraži igrač? Ovdje možete raspravljati o svemu u košarci, transferima, prvenstvima, uspjesima reprezentacija i klupskim stvarima
Meni je najdraži klub Boston Celtics, a igrač Rajon Rondo ^^
Meni je najdraži klub Boston Celtics, a igrač Rajon Rondo ^^
- Goku SSJ2Platinum Boarder
- Broj postova : 275
Godina : 27
Re: Košarka
Tue Feb 07, 2012 10:24 pm
Kobe Bryant on je EPiC
- BaddakuJunior Boarder
- Broj postova : 28
Godina : 35
Wed Feb 08, 2012 8:20 pm
Iskreno košarku san presta pratit ima već koliko godina kad je Split počea propadat i konačno kad je pa na niske grane, a kasnije su Zadar i Cibona pali na niske grane, kao i reprezenzacija koja je praktički pala nakon tragične smrti Dražena Petrovića i zadnje veliko prvenstvo na kojem smo imali značajniju ulogu je od '94/'95 unatoč igračima koji konstantno igraju u velikim europskim klubovima. Di su vrimena kad su Cibona i Split (Jugoplastika) žarili i palili Europon, iskreno planiran od iduće godine uzet pretplatu i pratit Split, ali igrače današnje i neznan, al sićan se Kukoća, Rađe, i te ekipe (ima san sriće da san se rodija i moga vidit legende na djelu ).
- O-DogGold Boarder
- Broj postova : 209
Godina : 26
Fri Feb 10, 2012 11:00 am
Sorry frende, no odmah kad mi netko kaže da mu je Kobe Bryant najbolji znam da nema pojma o košarci.Goku SSJ2 (citat):Kobe Bryant on je EPiC
Vidi seljačine:
https://www.youtube.com/watch?v=AUxsK_2imYI
Inače, navijam za Knickse, a drago mi je i kad Bullsi pobijede. Stoudemire mi je najdraži igrač, a najbolji Rose i Griffin. Još su mi dragi i Melo, LeBron (više nije tako napuhan), Shumpert, Noah, O.J. Mayo, DeRozan...
- Goku SSJ2Platinum Boarder
- Broj postova : 275
Godina : 27
Fri Feb 10, 2012 12:19 pm
@O-Dog nisam gledao NBA ima 3-4 god...nisam zano za ovo hvala što si mi pokaza dobro si reka seljačina...još se sjećam kada je Tracy McGrady 13 poena u 33 sekundi on mi je bio najdraži...Dobri su mi Wade ,Lebron James,Paul Pierce...
- SuperVegitoSSJ4Junior Boarder
- Broj postova : 27
Mon Feb 13, 2012 7:55 am
hahaah i ja sam mislio komentirat ovo za Kobea al nisam htio vrijeđat xD...
e da, Lebron mi se počeo više sviđat, bar se počeo malo smijat nije više prenapuhan i nije tolko skoncentriran na naslov, misli malo i da dobije karizmu
Knicksi su isto solidni, sad im onaj kinez igra rastura xD https://www.youtube.com/watch?v=LiwSUxszuN0
e da, Lebron mi se počeo više sviđat, bar se počeo malo smijat nije više prenapuhan i nije tolko skoncentriran na naslov, misli malo i da dobije karizmu
Knicksi su isto solidni, sad im onaj kinez igra rastura xD https://www.youtube.com/watch?v=LiwSUxszuN0
- veleJunior Boarder
- Broj postova : 40
Godina : 30
Mon Oct 28, 2013 1:09 pm
Je li neko pratio NBA predsezonu?
Ovo će biti najluđa sezona ever, tako je čudan raspored igrača po timovima. Mnogo se promenilo od prošle godine. Omiljeni timovi Minnesota, Boston, Houston i Lakersi. Mda ima još par timova koji su mi dragi, npr Indiana, Denver, Knicksi donekle...
Minnesota je prejaka ove godine, Rubio, Shved, Martin, Love, Peković, zatim Williams, Barea... Ove godine se moraju progurati u playoff, samo da ne bude povreda. Peković - Love duo će biti verovatno najjači big guys duo. Pretnja će im biti Roy Hibbert i David West, kao i Omer Asik i Dwight.
Boston igra sa dosta drugačijim timom, žao mi je što nema Pierce-a i Garnett-a, ali ok. Rondo će se nadam se vratiti brzo u akciju, a tu je i odlični Jeff Green.
Houston je isto vrlo vrlo jak ove godine - Lin, Harden, Parsons, Dwight, Asik, Beverly... Dwightu će mnogo lepše biti sa Rocketsima neko prošle godine kod Lejkersa koji nisu umeli da iskoriste njegov ogromni potencijal.
I da, all time omiljeni igrač Tracy McGrady. Pored njega su Kobe, Pierce, Dwight... Ima puno igrača koji su mi dragi. LeBron-a ne podnosim, nekako mi ide na živce čovek. A i generalno Heat ne volim.
Ovo će biti najluđa sezona ever, tako je čudan raspored igrača po timovima. Mnogo se promenilo od prošle godine. Omiljeni timovi Minnesota, Boston, Houston i Lakersi. Mda ima još par timova koji su mi dragi, npr Indiana, Denver, Knicksi donekle...
Minnesota je prejaka ove godine, Rubio, Shved, Martin, Love, Peković, zatim Williams, Barea... Ove godine se moraju progurati u playoff, samo da ne bude povreda. Peković - Love duo će biti verovatno najjači big guys duo. Pretnja će im biti Roy Hibbert i David West, kao i Omer Asik i Dwight.
Boston igra sa dosta drugačijim timom, žao mi je što nema Pierce-a i Garnett-a, ali ok. Rondo će se nadam se vratiti brzo u akciju, a tu je i odlični Jeff Green.
Houston je isto vrlo vrlo jak ove godine - Lin, Harden, Parsons, Dwight, Asik, Beverly... Dwightu će mnogo lepše biti sa Rocketsima neko prošle godine kod Lejkersa koji nisu umeli da iskoriste njegov ogromni potencijal.
I da, all time omiljeni igrač Tracy McGrady. Pored njega su Kobe, Pierce, Dwight... Ima puno igrača koji su mi dragi. LeBron-a ne podnosim, nekako mi ide na živce čovek. A i generalno Heat ne volim.