Igre
+13
Strukla
son goten
Prince Vegeta
Akai
audiosl4ve
chibi
Sasuke Uchiha
Lelou1524
Goku SSJ2
WooddieBone
sajber
SuperSaiyanVegeta
Kaio- Goku
17 posters
- son gotenGold Boarder
- Broj postova : 237
Godina : 27
Re: Igre
Wed Mar 19, 2014 8:59 am
baš za kompPrince Vegeta (citat):Sasuke Avenger (citat):Normalno ide sve...
Jedino što mi onda pada na pamet je da je možda loša igra. Jesi probao s neke druge strane downloadat?
@Son Goten Tražiš igre za komp ili može i za PS?
Wed Mar 19, 2014 11:40 am
volim singleplayere koji imaju dobru priču i gameplay kao skyrim i hitman[/quote]son goten (citat):@goten
kaj voliš?
Tak treba, na dobrom si putu da ne završiš ko oni poluretardi na CoD-u
Probaj Stick of Truth, novi Thief nije loš, od starijih Mass Effect serijal, KOTOR, The Witcher 1 i 2 ali ako voliš dobar SP i priču njih si vjerojatno odigrao.
Wolf Among Us je odličan, AC4 Black Flag, ako ti nije dosadio serijal ko meni, Batman Arkham Asylum/City/Origins kao uvod u Arkham Knight...
Ima ih.
- Sasuke UchihaHeavy Metal Boarder
- Broj postova : 1906
Godina : 25
Wed Mar 19, 2014 4:50 pm
Prince Vegeta (citat):Sasuke Avenger (citat):Normalno ide sve...
Jedino što mi onda pada na pamet je da je možda loša igra. Jesi probao s neke druge strane downloadat?
Ma i ja mislim da je igra loša...ali, već sam prešao 55% igre, a Storm 3 Full Burst je jako dug i naporan, pa mi se neda opet sve isponove igrat tj. downloadat s druge stranice igru.
Wed Mar 19, 2014 5:03 pm
Ako nađeš istu verziju trebao bi ti se save file prepoznat i samo nastavljaš di si stao.Sasuke Avenger (citat):Prince Vegeta (citat):Sasuke Avenger (citat):Normalno ide sve...
Ma i ja mislim da je igra loša...ali, već sam prešao 55% igre, a Storm 3 Full Burst je jako dug i naporan, pa mi se neda opet sve isponove igrat tj. downloadat s druge stranice igru.
Wed Mar 19, 2014 5:05 pm
A sad, lik je stavio na pirate bay-u, moram vidit je li ima igdje drugo...ajd sad ću tražit pa ću napisat...
EDIT: Pokušat ću update-at verziju pa ćemo vidit šta će bit...
Wed Mar 19, 2014 11:30 pm
Nadogradi drivere za grafičku. Bez obzira jel imaš Nvidia ili AMD oba branda imaju automatsko traženje koje bitno olakšava stvar.Sasuke Avenger (citat):A sad, lik je stavio na pirate bay-u, moram vidit je li ima igdje drugo...ajd sad ću tražit pa ću napisat...
Nvidia nešto bolje, ali i AMD je ok noviji.
Thu Mar 20, 2014 4:24 pm
Stari moj, neam ti ja nit Nvidiu nit AMD...Imam jebeni radeon... ._.
I razmišljao sam o nadogradnji.Moram ubacit novi hard disk pa kad budem to, onda ću i grafičku.
I pokušao sam updateat, opet isto sranje.Ma nek se goni u pm
I razmišljao sam o nadogradnji.Moram ubacit novi hard disk pa kad budem to, onda ću i grafičku.
I pokušao sam updateat, opet isto sranje.Ma nek se goni u pm
- SuperSaiyanVegetaPlatinum Boarder
- Broj postova : 1314
Thu Mar 20, 2014 4:35 pm
Radeon je AMD-ov proizvod, dakle o tome je pricao xDSasuke Uchiha (citat):Stari moj, neam ti ja nit Nvidiu nit AMD...Imam jebeni radeon... ._.
Thu Mar 20, 2014 4:42 pm
Nisam znao da je... ali ni kurca ne vrijedi pa je svejedno XD
Fri Mar 21, 2014 7:09 pm
E ljudi, uspio sam.Samo je trebalo rewriteat save i pritisnut run as admin prije nego što počnem igrat.
- audiosl4veModerator
- Broj postova : 1398
Fri Mar 21, 2014 8:39 pm
bitno da si digo cijeli forum na noge
sala mala. Uvijek postoji rjesenje za problem
sala mala. Uvijek postoji rjesenje za problem
- Jovo_SSJ3Senior Boarder
- Broj postova : 86
Wed May 28, 2014 8:39 pm
zna li iko nekog da prodaje iz brodsko-posavske gta 5 za 200-300kn?
Fri May 30, 2014 7:48 am
Ak nije na njuškalu onda ne postojiJovo_SSJ3 (citat):zna li iko nekog da prodaje iz brodsko-posavske gta 5 za 200-300kn?
- Lelou1524V.I.P.
- Broj postova : 2068
Fri May 30, 2014 10:30 am
igra tko path of exile? ja skino neki dan brate dosadno, ali opet ovisan postaneš moraš ubiti bossa i kraj.
neš slično diablu.
neš slično diablu.
Sat Jun 14, 2014 4:03 pm
Pošto me dugo nije bilo na forumu, da rečem što sam u zadnje vrijeme igrao;
Watch Dogs - prejaka igra, iako su mišljenja podjeljenja, meni je igra petica čista! Od grafike do story modea, ako niste igrali, obavezno morate.
Hearthstone - jako zabavna online igra, igraju sve više ljudi.Ja sam je počeo igrat na nagovor prijatelja i zato što je slična Yugioh-u, super je igra.
Battlefield 3 - ICYMI, free je na Originu.Samo što je 20 GB teška, moj komp je slabo pokreće pa sam je moro izbrisat.Ali Battlefield je zakon.
Titanfall - Jako zanimljiva igra, igro je kod prijatelja, ali msm da se više isplati skinut je s neta nego je platit preko 300 kn.
I još jedan ICYMI, GTA V u 11. mjesecu dolazi na next gen konzole uključujući i na PC.Bit će jebeno, jer tada dolazi i Call Of Duty: Advanced Warfare.Ufff, bit ću zatrpan igrama na jesen...
Watch Dogs - prejaka igra, iako su mišljenja podjeljenja, meni je igra petica čista! Od grafike do story modea, ako niste igrali, obavezno morate.
Hearthstone - jako zabavna online igra, igraju sve više ljudi.Ja sam je počeo igrat na nagovor prijatelja i zato što je slična Yugioh-u, super je igra.
Battlefield 3 - ICYMI, free je na Originu.Samo što je 20 GB teška, moj komp je slabo pokreće pa sam je moro izbrisat.Ali Battlefield je zakon.
Titanfall - Jako zanimljiva igra, igro je kod prijatelja, ali msm da se više isplati skinut je s neta nego je platit preko 300 kn.
I još jedan ICYMI, GTA V u 11. mjesecu dolazi na next gen konzole uključujući i na PC.Bit će jebeno, jer tada dolazi i Call Of Duty: Advanced Warfare.Ufff, bit ću zatrpan igrama na jesen...
- audiosl4veModerator
Sat Jun 14, 2014 4:33 pm
nis nisam igao jer nis nemogu igrat. First world problems
Mon Aug 11, 2014 2:32 pm
Danas bi trebala izaći igra Avenged Sevenfolda za apple i android uređaje pod nazivom Hail To The King: Deathbat. Tu igru prave već jedno 2 godine i izgleda jako obećavajuće. Podsječa me na old school igre poput Castlevanie i Zelde, ali htjeli su da igra bude u tom điru pa je to fora. Pošto su htjeli napravit old school album prošle godine, ove godine prave old school igru. Kupit ću je 100% (pošto obožavam bend i igra izgleda fantastično). Sad se broje sati do izlaska...
Sat Oct 18, 2014 2:35 pm
Neki dan je izašla ova igra Hail to the King: Deathbat. Trebala je izać odavno, ali ovi iz Applea su peglali pa je tek prekjučer igra izašla. I igra je zakon, mislim da će se svidjeti i onima koji nisu fanovi benda jr je igra dosta izazovna. Podsječa me na Diablo jako. Moram priznat da mi je ovo jedna od težih igara koje sam igrao ove godine.
- Jovo_SSJ3Senior Boarder
- Broj postova : 86
Wed Oct 22, 2014 9:21 pm
Sasuke,nema ti GTA V na pc-u sve do 27.1. , u 11.mjesecu izlazi samo za ps4 i xone.
ste vidli The Crew igru? Mapa je čitavi SAD, autocestom od New Yorka do Los Angelesa se vozi pravih 40 minuta
ste vidli The Crew igru? Mapa je čitavi SAD, autocestom od New Yorka do Los Angelesa se vozi pravih 40 minuta
Thu Oct 23, 2014 11:11 am
Ja igram Divine Divinity ( iz 2002. )... sigurno sam spucao jedno 50 sati igranja u nju hahaha XD
- audiosl4veModerator
Fri Oct 24, 2014 11:25 am
neznam zasto ali poceo sam WOW malo igrati. Izgleda da dosada cini svoje, posto PoE nemogu dalje zbog preslabe konfe koju imam
Sun Oct 26, 2014 2:55 am
Daj ostavite se tih isprika za igre i igrajte Witchera dok još nije trojka došla.
- chibiAdmin
- Broj postova : 989
Godina : 34
Sat Nov 15, 2014 5:46 pm
Dobro, Hail to the King je možda isprika za igru i prvenstveno služi za zgrtanje para (album je dobar). Ali GTA, Divine Divinity, WoW, PoE nisu nikako ispirke za igre nego su punokrvne igre kako god okreneš.
Ali kad smoveć kod Witchera, ne znam tko prati GOG, ali imaju neku jesensku rasprodaju i dijele Witchera 2 za đabe. Treba skupit 7 nekih štambilja, a svaki dan se može skupit jedan. Znači treba tjedan dana svaki dan otić na GOG i kliknut i imaš Witchera 2 za đabe. Još je za đabe i Mount & Blade.
EDIT: Jel se to meni čini ili je Asassin's Creed/Ubisoft konačno dotako dno dna? S obzirom da Unity ima neke glitcheve koji praktički onemogućavaju igranje, a Rouge je više-manje DLC za Black Flag. Stvarno šteta, ali eto šta ti pohlepa radi. AC je bio u početku inovativna/drukčija/zanimljiva igra i imala je jedan od najboljih nastavaka u povijesti nastavaka za igre koji je poboljšao sve u odnosu na prvi dio. Pa i Brotherhood je bio odličan. Dalje nisam igrao, jer sam imao neki AC maraton - AC (po negdje bar 5. put), AC2 (bar 3. put) i AC:B (2. put) i onda sam uzeo malo pauzu i već je izašla i trojka i šta ja znam pa sam odustao od daljnjeg igranja. A sad tek nemam neke želje da odigram dalje nastavke jer ih kao prvo ima previše, a ne dobivaju baš dobre kritike (osim Black Flaga očito). Mislim, da se AC treba odmorit bar godinu dana da pokuša povratit staru slavu, a treba se vratit Prince of Persia u prvi plan.
Ali kad smoveć kod Witchera, ne znam tko prati GOG, ali imaju neku jesensku rasprodaju i dijele Witchera 2 za đabe. Treba skupit 7 nekih štambilja, a svaki dan se može skupit jedan. Znači treba tjedan dana svaki dan otić na GOG i kliknut i imaš Witchera 2 za đabe. Još je za đabe i Mount & Blade.
EDIT: Jel se to meni čini ili je Asassin's Creed/Ubisoft konačno dotako dno dna? S obzirom da Unity ima neke glitcheve koji praktički onemogućavaju igranje, a Rouge je više-manje DLC za Black Flag. Stvarno šteta, ali eto šta ti pohlepa radi. AC je bio u početku inovativna/drukčija/zanimljiva igra i imala je jedan od najboljih nastavaka u povijesti nastavaka za igre koji je poboljšao sve u odnosu na prvi dio. Pa i Brotherhood je bio odličan. Dalje nisam igrao, jer sam imao neki AC maraton - AC (po negdje bar 5. put), AC2 (bar 3. put) i AC:B (2. put) i onda sam uzeo malo pauzu i već je izašla i trojka i šta ja znam pa sam odustao od daljnjeg igranja. A sad tek nemam neke želje da odigram dalje nastavke jer ih kao prvo ima previše, a ne dobivaju baš dobre kritike (osim Black Flaga očito). Mislim, da se AC treba odmorit bar godinu dana da pokuša povratit staru slavu, a treba se vratit Prince of Persia u prvi plan.
Sun Nov 16, 2014 12:30 pm
Ja sam baš za WoW mislio da je isprika za igru.chibi23 (citat):Dobro, Hail to the King je možda isprika za igru i prvenstveno služi za zgrtanje para (album je dobar). Ali GTA, Divine Divinity, WoW, PoE nisu nikako ispirke za igre nego su punokrvne igre kako god okreneš.
To je društvena mreža, a ne igra.
Kaj se tiče Unity-a, upravo ga igram, jedva. FPS se ne diže iznad 15 bez obzira na grafičke postavke tak da ga neću proći, ali igra je jako dobra.
Nije sad spektakl, ali dovoljno da vrati serijal tamo di je stao sa dvojkom.
Bugovi su tu, ali Ubisoft je po tom poznat. Sama igra je dosta iznad prosjeka.
- chibiAdmin
- Broj postova : 989
Godina : 34
Sun Nov 16, 2014 4:53 pm
Zašto je WoW isprika za igru? Ili društvena mreža? OK, nisam nikad bio preveliki ljubitelj WoW-a (da je besplatan ili da ga samo treba kupit skoro sigurno bi igro, zato i igram Guild Wars 1 i 2). Ali mislim da je malo glupo i nepromišljeno reć da je WoW isprika za igru. Prvo, igra je MMORPG star 10 godina koji se održo do danas i to da je skoro cijelo vrijeme u top 5/10 MMO-a. Drugo, očito nešto ima u toj igri, a i očito je nešto dobro napravljeno s tom igrom kad i nakon 10 godina ima 7 milijuna igrača. I treće, mislim da možeš teško reć da je isprika kad ima raidove u kojima sudjeluje puno igrača i zahtjevaju masovne pripreme.
EDIT: Svaki MMO je dijelom društvena mreža.
EDIT: Svaki MMO je dijelom društvena mreža.