AniMan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
SuperSaiyanVegeta
SuperSaiyanVegeta
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 1314
Reputation : 8
Pridružen : 2012-02-04

PSN/Xbox Live Empty PSN/Xbox Live

Sun Feb 19, 2012 5:58 pm
PSN/Xbox Live Psn
PlayStation Network je mrežna usluga za PlayStation®3 (PS3®) i PSP® (PlayStation®Portable). Obje platforme zajedno prodane su u preko 97 milijuna primjeraka globalno. Neposrednim dohvaćanjem s PS3 i PSP ili s PC-računala preko Media Go softverske aplikacije, korisnici mogu uživati u širokom rasponu on-line sadržaja i usluga, uključivo on-line igre, video čavrljanje i izmjenjivanje tekstualnih poruka s drugim PS3 korisnicima on-line, kao i preuzimanje igrica, videa i stripovskih sadržaja s PlayStation®Home, Life with PlayStation® i adhocParty za PSP® (PlayStation®Portable). Posjedujući širinu zabavnoga sadržaja uz besplatne osnovne mogućnosti i usluge, PlayStation Network i nadalje dobiva jaku podršku korisnika diljem svijeta.

Kako bi ponudio više zabave i uzbuđenja korisnicima, PlayStation Network neprestance unaprjeđuje doživljaj igranja kroz on-line mogućnosti kao što su on-line borba i timska igra, kao i dodavanje sve više i više igrica koje se mogu preuzeti. Preko 960 naslova uključenih u on-line mogućnosti objavljeno je za PS3 sustav diljem svijeta.

PlayStation Store danas nudi preko 70.000 raznih digitalnih sadržaja, počevši od ekskluzivnih on-line igara, za preuzimanje spremnih verzija naslova za rad s diska, demo verzija i dodataka, te naslova s PS one® Arhive (PS one Classics), s pomoću kojih se legendarni i popularni naslovi za izvorni PlayStation mogu zaigrati i na PS3 i na PSP. Također je na PlayStation Network-u dostupan Delivery Service koji je sada raširen na 8 zemalja, kao i Digital Comic service, koji je dostupan u 7 zemalja diljem svijeta, uključivo Japan, Sjedinjene države i Europu. Do danas, preko milijardu stavki ovih sadržaja je preuzeto, a poslovne se razmjere brzo šire.

SCE, zajedno sa svojim zadovoljnim dobavljačima i korisnicima, nastavit će daljnje širenje doživljaja razonode na PS3, PSP i PlayStation Network-u kao bi stvorio novi svijet kompjutorske razonode.


PSN/Xbox Live 150px-Xbox-live-logo
Xbox Live je mrežna usluga za Xbox 360 kojom upravlja Microsoft Corporation. To je trenutno jedini online gaming servis na konzolama koji naplaćuje korisnicima naknadu za igranje multiplayer igara. Prvi puta je bio dostupan 2002. na Xbox platformi. Ažurirana verzija servisa postala je dostupna za Xbox 360 odmah tijekom lansiranja konzole na tržište 2005. Usluga je proširena 2007. na Windows platformu, ime servisa glasilo je Games for Windows Live, koji čini većinu aspekata sustava dostupnu na računalima operativnog sustava Windows. Microsoft je najavio planove za proširenje Live-a na druge platformame poput dlanovnika i mobilnih uređaja. S Microsoftovim novim mobilnim operativnim sustavom, Windows Phone, puna Xbox Live funkcionalnost je integrirana u nove Windows telefone koji su stigli na tržište 2010. [4]

Xbox Live servis je dostupan kao besplatna verzija, poznata kao Xbox Live Free ili Xbox Live Gold odnosno, pretplata s nekoliko značajki kao što su online igra koja je moguća samo Gold pretplatom. Prije listopada 2010, besplatna verzija Xbox Live-a bila je poznata pod imenom Xbox Live Silver.
10. lipnja 2011 najavljeno je da će Xbox Live servis biti u potpunosti integriran u Microsoftov nadolazeći Windows 8.

Ostavite ovdje svoje Nickove s PSN-a ili Live-a. Ja koristim PSN pošto ne posjedujem X360.
Ostavit ću svoj nick kasnije jer ih trenutno koristim mnogo.
Na vrh
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu