Stranica 2/2 • 1, 2
- JezFrizuraManExpert Boarder
- Broj postova : 181
Godina : 27
Re: Mobitel
Sun Jul 29, 2012 1:50 pm
Neznamm..Vidjet ću još koi ću kupit..Istina..Ovaj Huawei je bolji od mini 2.
Sun Jul 29, 2012 2:12 pm
Jez, bolje uzmi mini 2 jer je praktičniji, a ima vrhunske performanse. Moj lg je velicine minia,pao je na ekran puno puta i jos savrseno radi,a mamin galaxy neki je pao jednom i skroz je maskicu i sveslupo
Sun Jul 29, 2012 2:22 pm
Ok..Mini 2 mi se i više sviđa..
Sun Jul 29, 2012 2:56 pm
HUAWEI Je super marka. Dosta ljudi nije čulo za nju jer su ušli u mobilnu utrku tek sa pojavom smartfona. Kinezi su, ali svojom Ascend serijem konkuriraju najboljim Sony, HTC ili LG uređajima bez problema, no Samsung je još uvjek prevelik zalogaj za ikoga sa svojom S serijom.
Po meni puno bolja opcija od LG-a. Prvenstveno zbog ekrana kojem daju puno više pažnje i dizajna u kojem LG totalno kiksa te je pao na posljednje mjesto od kad je Sony Ericsson postao Sony, a HTC dobio smisla za dizajn.
I mlada su firma što znači da se više trude jer se nemogu osloniti na svoje ime.
Osobno koristim S2 već godinu dana i planiram preći na trojku uskoro, ali kad bi birao od ostalog uzeo bi neki HUAWEI prvenstveno jer me uvijek zanimala sama tehnička strana uređaja, a ne njegovo ime i tzv. efekt ljubomore na koji cilja večina korisnika vrhunskih uređaja.
Malo licemjerno s obzirom da koristim donedavno najbolji smartfon na tržištu.
A HUAWEI među rijetkima nudi dobre ekrane na jeftinim modelima i Ascend P1 jedini na tržišu uz Galaxy Nexus nema nikakav UI na ICS-u što je pohvalno u svakom slučaju.
Po meni puno bolja opcija od LG-a. Prvenstveno zbog ekrana kojem daju puno više pažnje i dizajna u kojem LG totalno kiksa te je pao na posljednje mjesto od kad je Sony Ericsson postao Sony, a HTC dobio smisla za dizajn.
I mlada su firma što znači da se više trude jer se nemogu osloniti na svoje ime.
Osobno koristim S2 već godinu dana i planiram preći na trojku uskoro, ali kad bi birao od ostalog uzeo bi neki HUAWEI prvenstveno jer me uvijek zanimala sama tehnička strana uređaja, a ne njegovo ime i tzv. efekt ljubomore na koji cilja večina korisnika vrhunskih uređaja.
Malo licemjerno s obzirom da koristim donedavno najbolji smartfon na tržištu.
A HUAWEI među rijetkima nudi dobre ekrane na jeftinim modelima i Ascend P1 jedini na tržišu uz Galaxy Nexus nema nikakav UI na ICS-u što je pohvalno u svakom slučaju.
Sun Jul 29, 2012 4:03 pm
Probat ću se više informirat o Huawei-mobitellima..Pa ga možda kupim..
Sun Jul 29, 2012 4:11 pm
Huawei vision košta 2000 kn..Sad sam pogledo..
Neam dosta za njega..Tražim mob do 1500 kn..
A samsung galaxy mini 2 košta samo 1000 kn..A ima više gb na mobu (4 gb)
Huawei Vision je malo bolji od mini 2,a košta duplo..
Tak da ipak mini 2 ostaje u igri...
Neam dosta za njega..Tražim mob do 1500 kn..
A samsung galaxy mini 2 košta samo 1000 kn..A ima više gb na mobu (4 gb)
Huawei Vision je malo bolji od mini 2,a košta duplo..
Tak da ipak mini 2 ostaje u igri...
Stranica 2/2 • 1, 2