Yu-Gi-Oh Card Maker
Tue May 22, 2012 11:41 pm
Ne znam jeste li upoznati sa stranicom Yu-Gi-Oh Card Maker.
Radi se u biti o internet aplikaciji koja ima svoj prateći forum, ali on nije toliko zanimljiv kao sama aplikacija.
Znači možete raditi karte kakve vam srce poželi, bez ikakvih pravila i ograničenja.
PREPORUČLJIVO JE NAPRAVITI PROFIL KAKO BI VAM KARTE OSTALE SAČUVANE NAKON ODLASKA SA STRANICE.
Moguća je i prijava preko facebooka
Ideja teme je:
1. Da vam uopće dam do znanja da stranica postoji
2. Da postate tu svoje karte koje ste napravili.
Osobno volim karte raditi realno i u granicama normale, ali sve je moguće. Imam dobrih custom karata na temu superjunaka koje ću postati kad mi se bude dalo i kad ispravim neke greške u efektima.
Radi se u biti o internet aplikaciji koja ima svoj prateći forum, ali on nije toliko zanimljiv kao sama aplikacija.
Znači možete raditi karte kakve vam srce poželi, bez ikakvih pravila i ograničenja.
PREPORUČLJIVO JE NAPRAVITI PROFIL KAKO BI VAM KARTE OSTALE SAČUVANE NAKON ODLASKA SA STRANICE.
Moguća je i prijava preko facebooka
Ideja teme je:
1. Da vam uopće dam do znanja da stranica postoji
2. Da postate tu svoje karte koje ste napravili.
Osobno volim karte raditi realno i u granicama normale, ali sve je moguće. Imam dobrih custom karata na temu superjunaka koje ću postati kad mi se bude dalo i kad ispravim neke greške u efektima.
- Sasuke UchihaHeavy Metal Boarder
- Broj postova : 1906
Godina : 25
Re: Yu-Gi-Oh Card Maker
Thu May 24, 2012 4:55 pm
Odkad ja znam za to, pravim deckove iz svakakvih animea, najčešće iz Naruta xD
Thu May 24, 2012 8:13 pm
Postaj tu neke.Sasuke Avenger (citat):Odkad ja znam za to, pravim deckove iz svakakvih animea, najčešće iz Naruta xD
- SuperSaiyanVegetaPlatinum Boarder
- Broj postova : 1314
Thu May 24, 2012 10:25 pm
lol