Stranica 1/2 • 1, 2
- Lelou1524V.I.P.
- Broj postova : 2068
Godina : 27
Music Sentoki
Tue Aug 28, 2012 11:46 am
Nisam mogao naći orginalniji naziv. xD Novi ff. Ugl radnja se događa u paralelnom svemiru gdje je 2. svjeti rat malo drugačije tekao te je osovina zavladala svijetom. Radili su pokuse na svim ljudima, malo radijacije i evo Music Sentokia, prevedno Ratnika Glazbe, . Neki ljudi imaju moći da uz glazbu dobivaju super moćć. I tako malo drame, malo fighta. Malo krvi D:.
SPOILER NE OTVARATI AKO NE ŽELITE ZNATI xD
IME:
ORUŽJE:
GALZBA NA KOJU SE FIGHTAŠ(Heavy metal, rock, cajke, neke instrumentalne pjesme, nekakva baletna sra*a, ljubavne pjesme, death metal...itd)
PONAŠANJE:
IZGLED:
BOGAT ILI SIROMAŠAN, tj. jesi li iz bogate obitelji ili siromašne.(Svijet je % xD na bogataše i siromašne):
Ehm... NAPADI: jedno 5 će biti dosta...
Da... PMajte me.
SPOILER NE OTVARATI AKO NE ŽELITE ZNATI xD
- Spoiler:
- Ok glavni lik je emocionalno poremećen
IME:
ORUŽJE:
GALZBA NA KOJU SE FIGHTAŠ(Heavy metal, rock, cajke, neke instrumentalne pjesme, nekakva baletna sra*a, ljubavne pjesme, death metal...itd)
PONAŠANJE:
IZGLED:
BOGAT ILI SIROMAŠAN, tj. jesi li iz bogate obitelji ili siromašne.(Svijet je % xD na bogataše i siromašne):
Ehm... NAPADI: jedno 5 će biti dosta...
Da... PMajte me.
- Spoiler:
- Music Sentōki
First Look/Heavy Rules
Jutro je bilo neobično hladno. Beskućnici su jedva održavali vatru da se ne bi smrznuli.
Stefan je hodao ulicom, skoro nitko nije bio vani, osim onih koji nisu imali bilo gdje drugdje spavati, tj. živjeti.
-''Ove stvari što vidim…''- reče zamišljeno Stefan i pogleda prema vojniku koji mlati nekog čovjeka te nastavi hodati…
-''Zašto ih mrze, što su im oni skrivili.''- mislio je u sebi Stefan.
-''Ovaj svijet…''- reče Stefan, te stade i okrene se.
-''Hej vi! Što vam je tak čovjek učinio na žao?''- vikne Stefan vojnicima koji su tukli beskućnika.
-''Mali… Bolje se okreni da ne bi i ti pokupio batine.''- reče jedan od vojnika.
-''Niste mi odgovorili na pitanje.''- reče Stefan.
-''Nisam ti odgovorio na pitanje?''- reče taj vojnik te krene prema Stefanu, te ga gurne.
-''Bježi ili ću te ubiti.''- reče vojnik Stefanu te ga pljune.
-''Bježanje… Nikad mi nije pomoglo… Pobjegao sam kad ste mi roditelja ubili, pobjegao sam kad ste mi prijatelje i bližnje ubili, ali sada neću pobjeći.''- reče Stefan.
-''Hahahha.''- pođe se smijati vojnik,-''Što ti misliš tko si ti?''-.
-''Ja sam onaj koji više neće bježati.''-reče Stefan.
-''A jeli!?''- reče vojnik te krene udariti Stefana šakom, no Stefan ju primi, kad se začuje glazba. (Celldweller – I can't Wait – Metal Remix).
Stefan iziđe mala oštrica, slična igli (15-20cm) kojom posiječe vojnikov vrat te ovaj pođe krvariti. Na to ostali vojnici pođoše pucati, a Stefan se sakrija iza tijela vojnika. Ubrzo vojnici ispucaše sve metke te krenuše napuniti oružje pa ih Stefan napade i zabije svima oštrice u vrat, ostade još jedan vojnik. Koji bijah sav krvav od ostalih. Pod je bio skroz krvava od vojnika.
-''Što si to napravio!?''- vikne preostali vojnik te krene prema Stefnu.
Stefan se baci i primi za njegova ramene te prebaci na drugu stranu i nogama udari vojnika u leđu i izbaci jednu oštricu u njegovu glavu.
-''Uprljah se…''-reče Stefan te krene hodati.
-''Bože… Što sam to postao? Ubojica…''-govorio je u sebi Stefan, kad ga zaustavi jedna ženska.
-''Svidio mi se tvoj govor tamo.''-reče ona.
-''A ono što si vidjela?''- upita Stefan.
-''Malo pretjerano, ali ok.''-reče ona.
-''Kako se zoveš?''- upita ju Stefan.
-''Zovem se Yuuki, Yuuki Cross.''- reče ona.
-''Lijepo ime. Ali što bogatašica radi ovdje?''- upita Stefan.
-''Kako to misliš ovdje, slobodna je regija?''- reče Yuuki.
-''Ne razumijem što bogatašica radi ovdje, mjesto puno nasilja, smrti, nepravde, razrušenih kuća…''-reče Stefan.
-''Možda ti ovo objasni.''- reče Yuuki te pokaže ruku Stefanu.
-''Playyer.''- reče Stefan.
-''Borimo se, svi tvoji bodovi za moje.''- reče Yuuki.
-''Prihvaćam.''- reče Lelouch.
-''Ti prvi, jednostavno se me oduševio onim masakrom.''- reče Yuuki.
-- TFK – Courtesy Call –-
-''Zanimljiva pjesma.''- reče Yuuki.
-'' Moja najdraža.''- reče Stefan.
Yuuki se zaleti prema Stefanu te krene šakama na njega što on sve blokira. Pokuša ga udariti nogom no on se sagne te udari nju po nogi, zbog čega skoro pade, no dočeka se na ruke i odbaci.
Stefane krene bacati oštrice na Yuuki, no ona ih uhvati kosom…
-''Kosa?''- reče Stefan.
-''Orginalno.''-reče ona te namigne.
Yuuki zamahne kosom te zada puno manjih rana Stefanu. Stefan se krene povlačiti, ali Yuuki nije popuštala te je nastavila sa manjim ranama. Stefan je bio stjeran u kut.
-''Hmm..''- zamišljeno reče Stefan te se zaleti prema Yuuki i onda se odjedanput zaustavi te baci na zid, i odgurne se s nogama i baci dvije oštrice sa stilom.
Yuuki se okrene i lagano uhvati i te dvije oštrice kosom.
-''Snake Hair.''-reče Yuuki te joj iz kose izlijeteše zmije načinjene od kose, koje su bili okružene tamnom energijom. One krenuše prema Stefanu te ga uhvate i zabiše uza zid.
Yuuk se nasmija, -''I tako završava naša priča…''-, u taj trenutak pođe pjesma Prayer od Distrubeda.
-''Ajoj… Nisam te porazila na tvoju glazbu…''- reče Yuuki tužno.
Stefan se nasmije i pogleda Yuuki, na što se ona uozbilji.
Stefanu izletiše oštrice iz ruku te presjekoše Snake Hair.
Stefan padne na pod te krene prema Yuuki, -''Lightning Balze!''-(Chidori :3)
-''Demise Ball!''- reče Yuuki te joj se u ruci pojavi crna kugla pa se i ona zaleti prema Stefanu.
Napadi se sudariše, beton ispod njih pođe polako pucati. Odjedanput vrijeme stade na sekundu te nastade velike eksplozija koja oba dvoje odbaci unatrag. No ti ih nije zaustavilo već su oba dvoje ponovno krenuli, ali ovaj put bez specijalnih napad.
Stefanu se pojave dvije oštrice u ruki, a Yuuki ih je već imala u kosi. Oštrice su se sudarale i iskre nastajale, kad odjedanput Stefan primi Yuukinu kosu skoči u zrak te ju uradi nogom u facu, na što ona odleti metar-dva unatrag. Stefan pođe bacati oštrice na Yuuki, ali on ih je sve uhvatila.
-''Udario se curu!?''- pogleda Yuuki Stefana te obriše krv s usnice.
-''U ovom svijetu moramo raditi neke stvari koje ne želimo.''- reče Stefan.
-''XX Power.''- reče Yuuki, te beton ispod nje pođe pucati i kosa joj se pošla dizati u zrak.
-''Snake Hair!.''- vikne Yuuki te ovaj put izletiše duplo veće zmije i zabiju Stefana od zid.
-''Osjetit ćeš pravu bol…''- reče Yuuki i nasmija se, kad krene TFK- Be Somebody.
-''Zar nisi mogao odabrati nešto bolje.''- reče Yuuki.
-''Neću ti dopustiti da pobijediš… To mi nije u planu… Moj život je krenuo s ovim, neću dopustiti nikome da mi završi ovaj život.''- reče Stefan pognute glave te pogleda Yuuki i udari dlanovima, kad nešto eksplodira u Yuukinoj kosi, te su se ubrzo mogli vidjeti mali komadići metala.
-''Lightning Blaze!''- reče Stefan te primi Yuuki za kosu/zmije te struja krene prema Yuuki i nastade velika ekspolzija.
-''Zar je to sve?''- začuh se iz prašine.
-''Ne… Nije…''- reče Stefan te se nasmije i krene prema Yuuki koja se slabo vidjela.
-''Vampire Swarm!''- reče Yuuki te pošalje puno crni šišmiša koji su isijavali crnom energijom prema Stefanu. No on ih preskoči te skoči do Yuuki.
-''Time Frost!''- reče Stefan te udari šakom od pod i zaledi Yuuki, samo da joj se lice i malo face vidi.
-''Dobra borba, zar ne?''- upita Stefan Yuuki.
-''Ni pola od toga.''- reče Yuuki sa smiješkom.
-''Neću ti uzeti bodove.''- reče Lelouch, te se okrene i krene hodati.
Ubrzo led pođe pucati te Yuuki vikne Lelouchu,-''Ideš li na turnir sutra!?''-.
Stefan odmahne rukom i reče, -''Da.''-
Stefan je hodao ulicom kad ga zaustavi par vojnika.
-''Ideš s nama.''-reče jedan od njih.
Stefan se bez odupiranja preda, što Yuuki vidi.
… U zatvoru, ćeliji, nakon sat vremena.
-'' Kako ćeš se iz ovog izvući…''- začu se Yuukin glas iz nasuprotne čelije.
-''O… Došla si mi raditi društvo?''- upita Stefan.
-''Pa moram bolje upoznati neprijatelja.''- reče Yuuki.
-''Dolazim ja stalno ovdje… Ne znam zašto me nisi ubili do sada… Bio sam gladan, a pošto je ovdje besplatno…''- reče Stefan te zijevne.
-''Mogao si mene pitati za hranu… Dolazim iz imućne obitelji iz centra.''- reče Yuuki.
-'' HRANA!!''- začuh se u zatvoru i svi se uzbudiše.
Kako su svi ćelije imala mala vrata kroz koja su zatvorenici dobivali hranu, Stefan je čekao da se njegova otvore.
Stražar koji je dijelio hranu krene stavljati hranu u Stefanovu ćeliju kad ga on primi za ruku i povuče sebi te ga primi za glavu i pukne od šipke na što se ovaj onesvijesti.
-''Lagao sam… Dolazim ovdje trenirati…''- reče Stefan Yuuki.
Stefan otključa vrata oštricom koju je spremio u tenisice te izađe i otključa i Yuuki isto.
-''Idemo?''- upita Stefan šarmantno.
-''Slobodno ti idi… Ja ću pričekati starog.''- reče Yuuki te sjede natrag u ćeliju.
-''Ah dobro…''- reče Stefan te krene trčati.
Re: Music Sentoki
Tue Aug 28, 2012 12:38 pm
Fora. Podsječa na mješavinu Hunger Games i Video Game High School.
Ali vrlo ćeš teško kroz tekst opisat glazbu.
Ovo bi trebalo ko anime napravit. Sa Shaman King štihom.
Ali vrlo ćeš teško kroz tekst opisat glazbu.
Ovo bi trebalo ko anime napravit. Sa Shaman King štihom.
- SuperSaiyanVegetaPlatinum Boarder
- Broj postova : 1314
Tue Aug 28, 2012 1:43 pm
Lol, ja sam mislio da je ovo anime :S
- Lelou1524V.I.P.
Tue Aug 28, 2012 3:12 pm
Pa ja to i planiram u budućnosti, napraviti anime.
Prodam priču .
btw poslušajte na youtubu pjesme
Prodam priču .
btw poslušajte na youtubu pjesme
Tue Aug 28, 2012 3:54 pm
IME: Saito Hiraga
ORUŽJE: 'talking sword Derflinger'
GLAZBA NA KOJU SE FIGHTAŠ: OST iz animea :3 (razni animei, nijedan specificno)
PONAŠANJE: Tipican teenager
BOGAT ILI SIROMAŠAN: Tipican teenager
NAPADI: Void Icycle, Air cutter, Gomu Gomu No Jutsu.. more to come
ORUŽJE: 'talking sword Derflinger'
GLAZBA NA KOJU SE FIGHTAŠ: OST iz animea :3 (razni animei, nijedan specificno)
PONAŠANJE: Tipican teenager
- Spoiler:
- also has a bit of a troublesome and somewhat complicated tendency of getting involved with women. Strange and oddly sexual things happen when he seemingly becomes intimate with another girl.
BOGAT ILI SIROMAŠAN: Tipican teenager
NAPADI: Void Icycle, Air cutter, Gomu Gomu No Jutsu.. more to come
- BayonettaExpert Boarder
- Broj postova : 129
Godina : 24
Tue Aug 28, 2012 4:23 pm
čitajući ff, probudila mi se neka nostalgija za DBZ forumom
predobar je ff, kreativnosti nikad dosta
predobar je ff, kreativnosti nikad dosta
- Lelou1524V.I.P.
Tue Aug 28, 2012 4:50 pm
Ok još objasni napade, i prevedi opis na hrvatski i sve će biti ok.
I BOGATI ILI SIROMAŠAN: tipican tinjeđer?
xD
Znači ost mogu sam odabrati? iako bi bilo bolje da ti odabereš da nebi bilo poslije da ti se ne sviđa D:
I BOGATI ILI SIROMAŠAN: tipican tinjeđer?
xD
Znači ost mogu sam odabrati? iako bi bilo bolje da ti odabereš da nebi bilo poslije da ti se ne sviđa D:
Tue Aug 28, 2012 5:11 pm
A nije da ces raditi anime pa mi se nece svidjati
Evo Naruto, OP, Zero no Tsukaima. po meni imaju super ost.ove.
Bogat/siromasan: negdje izmedju.
Napadi (neznam ti nist objasniti pa evo poznatih): Chou Oodama Rasen Tarengan, Susanoo, Gomu Gomu No (pistol, bazooka.. svasta sto se tice tog devils fruita), Kamui, i onaj leteci rasengan kad se naruto borio s painom.
Evo Naruto, OP, Zero no Tsukaima. po meni imaju super ost.ove.
Bogat/siromasan: negdje izmedju.
Napadi (neznam ti nist objasniti pa evo poznatih): Chou Oodama Rasen Tarengan, Susanoo, Gomu Gomu No (pistol, bazooka.. svasta sto se tice tog devils fruita), Kamui, i onaj leteci rasengan kad se naruto borio s painom.
- Lelou1524V.I.P.
Tue Sep 25, 2012 6:03 pm
- Spoiler:
- Tournament in the City – Chapter 2 – 1. Dio
…Dan nakon borbe sa Yuuki
-''Sve je hladnije…''- zamišljeno reče Stefan kad se jedan beskućnik okrene prema njemu.
-''Oni dolaze.''- reče on preplašeno.
-''Tko dolazi?''- upita Stefan zainteresirano.
-''Oni…''- reče ovaj, tiho i zastrašujuće.
-''Stari, tko su ''oni''?''- pomalo se povišenim tonom zapita Stefan.
-''Biti će u finalu.''- reče ovaj te ode.
-''Hah…''- nasmija se Stefan te nastade hodati, kad se polako počela skupljati magla.
-''Ne bojiš nas se.''- začuh zastrašujući glas u magli.
-''Bojati se onih koji se boje pokazati?''- zapita Stefan te nastavi hodati, a magla pođe polako nestajati.
Turnir je bio nedaleko od Stefana, pa je brzo došao na njega. Pobjednik osvaja 100 bodova.
… Na turniru.
-''32 ljudi se prijavilo, i mi smo izvukli parove.''- reče voditelj.
-''Evo parova!''- reče voditelj te se na velikom ekranu pojaviše parovi.
1.Yuuki 1. Nakito 5. Stefan 5. Hamur 9. Amaro 9.Meister 13. Naturo 13. Moti
2. Froze 2. Hadud 6. Joey 6. RainAi 10. Heloid 10. Mario 14. Bamboo 14. Melody
3. Zakrip 3. Redy 7. Yusuf 7. Circus 11. Aerius 11. Naso 15. BaaBaz 15.
Mask
4. Lova 4. Frost 8. Gagag 8. Oriana 12. Nex 12. Burno 16. Des 16. Monar
-''Prva borba Yuuki protiv Nakita! Tko će pobijediti. Tamna moć kose ili zapanjujuća moć vatre!?''- govorio je voditelj.
… U areni (Znači kao pola lopte u zemlji udubljeno, nešto kao za beyblade arena.)
-''Dame imaju prednost.''- reče Nakito
Yuuki je odabrala pjesmu Distrubed – Inside The Fire.
Nakito se zaleti prema Yuuki te mu se vatra pojavi u rukama.
-''Snake Hair(Zmije napravljene od kose koje isijavaju tamnom energijom!''- reče Yuuki te ispruži ruku prema Nakitu i zmije izletiše iz Yuukine kose.
Nakito je u početku dobro izbjegavao poteze no zmija je bilo sve više i s vremenom je Yuuki uhvatila Nakita i završila borbu.
-''Sljedeća borba! Mistični Froze protiv Haduda! Tko će pobijediti.''- reče voditelj te dade znak za borbu.
-''Ti odaberi pjesmu za početak…''- reče Froze i zaklopi oči.
-''Ok.''- reče Hadud te u prvoj sekundi pjesme koja je još nepoznata Hadud se pojavi ispred Haduda i knock-autira ga.
-''To mora da su oni.''- reče Stefan.
-''… I prva runda je gotova idemo u drugu! Evo parova.''- reče voditelj.
1.Yuuki 1.Oriana 4. Meister 4. Heloid
2.Froze 2.Redy 5. Aerius 5. Nex
3.RainAi 3.Stefan 6. Circus 6. Frosta
7. Naturo 7. Melody 8. Mask 8. Monar
Yuuki je pobijedila u igri papir, škare, dijamant i dobila je pravo odabira pjesme (Disturbed – Prayer).
-''Tako ću te prebiti.''- reče Oriana Yuuki, na što ju ona pogleda.
-''XX Special.''- reče Yuuki te pogleda Orianu,-'' Snake Hair!''-. Velikom brzinom zmije izletiše iz Yuuki te zgrabe Orianu i zabiju ju u zid.
-''Shadow Dragon!''- reče Yuuki te joj kosa načini velikog zmaja koji se zabije u Orianu.
-''Imamo pobjedinka!!Yuuki.''- reče voditelj te navijači pođoše izvikivati njeno ime.
Froze VS Redy
-''Zašto se amateri uopće uspijevaju boriti!?''- reče Froze te bez da pusti pjesmu, završi borbu.
Stefan VS RainAi.
-''Odaberi pjesmu.''- reče RainAi Stefanu.
TFK- Courtesy Call.
Lelouch se zaleti prema RainAiu te pođe bacati oštrice. Nekako ih je RainAi sve blokirao u zraku.
-''Što!?''- reče Stefan.
Oštrice se okrene te krenoše prema Stefanu. Stefan pođe bacati oštrice na ove da bi se odbile.
-''Hahaha…''- nasmija se RainAi te usmjeri ruku prema Stefanu. Odjedanput nešto Stefana udari te ga zabije od zid.
-''Vjetar!?''- reče Stefan te se nasmija i krene prema RainAiu i baci oštrice na RainAia, te one krenoše prema njemu, ali odjedanput promijene smjer i odletiše prema ventilaciji.
-''Oh shit!''- reče RainAi.
-''Predajem se.''- reče RainAi.
-''I pobjednik je Stefan! Novi borac za kojeg se baš puno ne zna.''- reče voditelj i najavi sljedeći borbe.
… Preskačem borbe.
1.Melody 1.Yuuki 2.Stefan 2.Heloid
3.Frost 3.Mask 4.Froze 4.Nex
Melody je prepustila Yuuki da odabere pjesmu.
-''Ah, svoju najdražu ću Disturbed – Prayer.''- reče Yuuki.
-''Ah Yuuki… Ne znaš kako mi je vidjeti curu u finalu.''- reče Melody.
-''Ma da?''- ironično odgovori Yuuki.
-''Aww kako se to slatka pjesma.''- reče Melody na što ju Yuuki pogleda.
-''Slatka!?''-, bijesno će Yuuki,-''XX Power!''- reče Yuuki te zabije šaku od pod.
-''Slatka!?''- drekne se Yuuki.
-''Da.''- reče Melody, kad iz zemlje izletiše zmije (Snake hair) i prime Melody za ruke i noge.
-''Return to me.''- reče Yuuki te Melodino tijelo krene prema Yuuki.
-''Demsise Ball! Dati ću ja tebi slatko, usuđuješ se reći da je moj heavy metal sladak!????''- reče Yuuki te zabije masivnu kuglu punu tamne energije u Melody pa ova izleti iz arene kroz zid.
Stefan VS Heloid (Untile The Day I Die – Story of the Year-Stefan)
-''Lightning Blaze.''- reče Stefan te se zaleti prema Heloidu.
Taman da ga udari kad samo prođe kroz njega kao da je duh. Okrene te ponovno promaši kroz njega.
-''Hahahaha…''- nasmija se Heloid.
Stefan krene još jedanput, te ponovno promaši, i Heloid iskoristi tu priliku da ga udari odotraga, no Stefan se okrene primi ga za šaku i odvali ga Lightning Blazeom.
Frost VS Mask(nepoznata pjesma- Frost)
-''Završimo ovo odmah.''- reče Frost.
Mask se ne uspije ni pomaknuti, a Frost se pojavi ispred njega.
-''Ice Phoenix!''- drekne se Frost, te ledeni finix izleti iz njegovih ruku i prođe kroz Maska.
Froze VS Nex (nepoznata pjesma, Froze)
Začuh se tišina…
Froze krene hodati prema Nexu, a Nex se zatrči prema Frozeu.
Frozeu iz ruke izađe ledeno koplje te ga zabije Nexu u tijelo i probije ga.
-''I ljudi… Nakon ovako krvavih semi finala, došli smo do polu finala. U polu finalu će se boriti Stefan, Yuuki, Froze i Frost. Borci imate 30 minuta da se pripremite.
…
-''Opaki su ti.''- reče Yuuki Stefanu.
-''Nisam baš siguran.''- reče Stefan te se nasmija.
-''Pa sve su protivnike riješili u vrlo brzo.''- reče Yuuki.
-''Bojiš se?''- upita Stefan.
-''Ma kakvi, slomiti ću ih i tebe''- reče Yuuki.
-''Nešto smo samouvjereni?''- upita Stefan.
-''Moramo.''-reče Yuuki.
-''I kako ćeš ih pobijediti? Mislim, nećeš čuti glazbu.''- reče Stefan.
-''Hmm… A kako ćeš ti?''- upita Yuuki Stefana.
-''Ne znam.''- reče Stefan te krene namještati kosu.
-''Pa možda mi se posreći i ja dobijem da biram pjesmu.''- reče Yuuki.
-''Neće.''-reče Stefan.
-''Borci, pripremite se.''- reče voditelj te Stefan i Yuuki iziđoše.
-''Prvo se bore Stefan i Frost!. Tko će pobijediti? Ne znam, ali znam da će borba biti za pamćenje.''- reče Voditelj.
Stefan VS Frost (nepoznata pjesma – Frost)
-''Zašto ne čujem glazbu?''- upita Stefan.
-''Hahaha…''- nasmija se Frost i krene prema Stefanu.
-''Ne mogu koristiti moći… Ali ne razumijem kako on može.''- reče u sebi Stefan, kad začuje neku tihu melodiju.
Frost je bio na udaljenosti od 2 metra do Stefana.
-''Sjećaš li se šta si mi rekao?''- upita Frost Stefana.
-''Bojati se onih koje ne vidim?''- reče Stefan i pogne glavu.
-''Bojiš li se sad?''- upita Frost.
Stefan pogleda prema Frostu i nasmija se.
Odjedanput se pojavi kod Frosta sa Lightning Blazeom i skoro ga udari, no Frost se brzo izmakne.
-''Ima nešto u tebi.''- reče Frost.
-''Pomaknuo si se prije nego li što sam se ja uopće pomaknuo.''- reče Stefan.
-''Znači da moja teorija super sluha nije prazna.''- reče Stefan i krene prema Frostu.
-''Pametan si.''- reče Frost te se izmakne.
-''Zašto te ne bi ubio?''- upita Frost.
Frost se zaleti prema Stefanu kad odjedanput se zaustavi.
-''Moja stopala…''- ljutito reče Frost.(na podu su bile male iglice koje je Stefan postavio)
Stefan se okrene i pođe trčati.
-''Znači i slijep si.''- reče Stefan dok je trčao.
-''Gade…''- ljutito će Frost te krene trčati za Stefanom i u ruci mu se pojavi ledeno koplje, ubrzo je sustigao Stefana te ga probode.
Stefan pade na pod. Krv je tekla vrlo brzo. Frost ga je gledao sa smijehom.
-''O ne. Ubio ga je!''- zabrinuto će Yuuki.
-''Imamo pobjednika! Frost!''- reče voditelj.
-''Misliš?''- drekne se Stefan te se podigne i izvadi koplje iz sebe.
Frost krene hodati prema Stefanu i krene raditi još jedno koplje kad se na pola puta prestalo stvarati.
(Be Somebody – Stefan)
Stefan se pojavi u zraku iza Frosta. Frost se okrene zbunjeno i dobije udaraca nogom u glavu. Odleti prema drugom Stefanu koji ga primi rukama da se ne može maknuti.
-''Lightning Nova!!!''- izdera se Stefan te mu u jednoj ruci odjedanput zasvijetli ogromna energija kojom se zabije u Frosta, te mu šakom probije tijelo.
Drugi Stefan se pretvori u prah.
-''I čini se da imamo novog pobjednika!! Stefana!!''- reče voditelj.
-''Sljedeća borba. Yuuki protiv Frozea.''- reče voditelj te dade znak za borbu.
Yuuki je nekim čudom dobila u papir, škare, dijamant te je odabrala pjesmu. (Prayer – Disturbed)
Froze nije čekao kao Frost te se pojavi ispred Yuuki u treptaju i povika Ice Nova i usmjeri dvije ruke prema Yuuki i ispuca veliku energiju prema Yuuki.
-''Zar je to sve što znaš?''- upita Yuuki iz prašine kad Hair Snakes izlete i zabiju Frozea u drugi zid.
-''Ice Saber!''-povika Froze te mu se u ruci pojavi ledena sablja kojom se oslobodi.
-''Ovo je bilo blizu.''- reče Froze kad iz prašine izleti divovski zmaj koji ga zabije u zid.
-''Vrati se.''- reče Yuuki te zmaj primi u usta i vrati se prema Yuuki.
Yuuki raspe Frozea. (neš poput isusa na križu samo što su ovo bile grančice.)
Yuuki uperi jednu ruku prema Frozu i ispali Hair Snake koji ga probode.
-''Oh bože… Šta je to danas sa ovim klincima, samo ubijaju…''- reče voditelj.
-''Ali eto, to nas zabavlja… Imate pola sata da se pripremite za finale.''- reče voditelj.
-''Ne zaboravite onaj koji pobjedi, dobiva 200 bodova.''- reče voditelj.
…
-''I eto ubišmo ih.''- reče Yuuki.
-''… To je za ne povjerovati. Mislim nikad nisam pomislio da ću jednog dana ubijati nedužne ljude. ''- reče Stefan zamišljeno.
-''Živimo u takvom svijetu, šta'š? Mene stari skoro ubio.''- nasmija se Yuuki.
-''Yuuki… Oćeš li…''- nesigurno pođe govoriti Stefan.
-''Šta?''- upita Yuuki.
-''Želim organizirati tim, za par-borbe, pa bi te pitao, želiš li se pridružiti?''- reče Stefan.
-''Hmm. Ionako nemam ništa pametno za raditi. Kako ćemo se zvati?''- upita Yuuki.
-''Team Rebellion.''- reče Stefan.
-''Sviđa mi se.''- reče Yuuki sa smiješkom.
-''Ali to nije to.''- reče Stefan.
-''Nego? Zar ima još želja.''- upita Yuuki.
-''Želim, svrgnuti Folowere za vlasti.''- reče Stefan.
-''Jesi li ti lud? Pa čak ni ja nemam tako velike planove.''- reče Yuuki.
-''Ne mogu gledati ovakav svijet, Yuuki. Vojnici ubijaju ljude bez ikakvih razloga. Nitko se niti ne usudi na revoluciju ili pobunu jer bi se umrli.''- reče Stefan.
-''Pa…''- krene govoriti Yuuki, ali ju Stefan prekine.
-''Šta misliš zašto smo dobili ove moći?''- upita Stefan.
-''Da nekome ne bude dosadno.''- reče Yuuki.
Stefan ju pogleda,-''I to… Ali i da ih iskoristimo pametno.''- reče Stefan.
-''A ne znam.''- reče Yuuki.
-''Zamisli, pobijedimo Folowere. Svijet će biti naš. Moći ćemo raditi s njega šta god želimo, npr. napraviti bolje mjesto za sve ljude.''- oduševljeno će Stefan.
-''Čini se kao nešto zabavno.''- reče Yuuki.
-''Onda dogovor vrijedi?''- reče Stefan.
-''Naravno.''- reče Yuuki te pruži ruku Stefanu.
- Prince VegetaAwesome Boarder
- Broj postova : 1557
Tue Sep 25, 2012 10:53 pm
Yay!
Sad ne mogu čekat da se pojavi moj lik da vidim što ćeš tu napraviti. Ovo je bilo zanimljivo čitanje.
P.S. Piše se rebellion.
Sad ne mogu čekat da se pojavi moj lik da vidim što ćeš tu napraviti. Ovo je bilo zanimljivo čitanje.
P.S. Piše se rebellion.
- Lelou1524V.I.P.
Wed Sep 26, 2012 5:44 am
:p Okaj
lol
Nekako mi je s 2 b zvučalo bolje.
lol
Nekako mi je s 2 b zvučalo bolje.
- Lelou1524V.I.P.
Sun Oct 14, 2012 8:44 pm
Malo više psihički xD. Anyway poslušajte sadnes i sorrow jer sam ga i ja slušao dok sam ovo pisaoo . Čak sam i pustio suzu jednu, ali malu.
XD
XD
- Spoiler:
- Tournament in the City – Chapter 2 – 2 . Dio
-''Gospodo! Dobio sam nove vijesti, ovaj se turnir otkazuje.''- reče voditelj, kad se začuje nevoljan glas publike te se počeli vikati i stvarati probleme.
-''Ali nemojte da vas to ožalosti. Jer će se jedan od naših finalista boriti protiv Folowera!''- reče voditelj, te publika poludi od ''radosti''.
-''Šta je ovo?''- začuđeno će Stefna.
-''Očito se netko želi boriti s nekim o nas dvoje.''- reče Yuuki.
-''Folower je odabrao Stefana za protivnika!''- reče voditelj.
-''Idi.''-reče Yuuki i nasmiješi se.
-''Ovo će biti dobra borba.''- reče Stefan te izađe u arenu.
-''Pozdrav.''- reče Folower.
-'' Moj san je boriti se s jednim od Folowera.''- reče Stefan.
-'' Ah… Ta strast, sjećam je se.''- reče Folower.
-''O čemu to ti?''- upita Stefan začuđeno.
-''Skini moju masku i otkrij istinu.''- reče Folower.
Animal I Have Become – Three Days Grace – Folower
Folower nestade i pojavi se ispred Stefana s rukom upretom u njegovu facu. Te ispali ogromnu facu.
-''Lightning Blaze!''- iz prašine iskoči Stefan te pođe pokušavati dohvatiti Folowera, što mu nije baš išlo. Jer kako god je napao , Folower je izbjegao njegov napad.
-''Zar je to to?''-upita Folower.
Stefan ga krene udarati no on mu primi ruku ta ga nogom odvali u rebra.
Stefan je ležao na podu, jedva disao.
-''Slab si…''- reče Folower.
Skillet – Would It Matter (Fan Made)
-''Istina, slab sam… Ali nema predaje.''- reče Stefan te se polako digne jedva stajajući na nogama i pognutom glavom.
-''Probati ću ne izgubiti bez prave borbe…''- reče Stefan.
-''Samo daj.''- reče Folower.
Stefan ispravi glavu te ispusti suzu. Ispruži desnu ruku na desnu stranu.
-''Lightning Blaze!''- reče Stefan, te se polako krenuše skupljati iskrice u njegovom dlanu i odjednom zablijesne.
What if i just try not to remeber, would it matter at all?
What if i just pulled myself together, would it matter at all?
All the chances that have passed me by, would it matter if i give it one more try, would it matter at all?
If i left tomorrow, will anybody care?
Stuck inside this sorrow…
I got nothing going no where.
All the chances that have passed me by, would it matter if i gave it one more try, would it matter at all?
…Would it matter at all?
Tiho je pjevao Stefan.
-''Šta sad ovo?''- začuđeno će Folower.
Stefan pogleda Folowera te se zabije u njega nevjerovatnom brzinom i odbaci ga u zid.
-''Odakle ta moć!?''- zaplašeno će Folower, kad mu maska pukne po pola.
-''Od mržnje… Od samoće… Od tuge… Od tuge koju sam svaki dan ima, zbog tebe.''- reče Stefan pognute glave.
-''Stefane…''- reče Folower.
Stefan pogleda prema Foloweru te mu ispusti suze.
-''Zašto?''- upita Stefan.
-''Oprosti mi.''- reče Folower.
-''Da ti oprostim!?''- tiho će Stefan te povika ,,-''Da ti oprostim!!!???''-.
-''Morao sam.''- reče Folower.
-''Zašto, reci mi!? Zašto!! Zbog tebe, moj život je uništen, gade.''- prezirno će Stefan.
-''Jednog dana dati ću ti razlog, ali sada još ne…''- reče Folower te i na jednoj strani gdje mu je pukla maska pokaže se suza.
-''Znaš li šta si napravio?''- upita Stefan te pogne glavu, -''Umirao sam iznutra iz vana. Što nije bilo dosta svaki dan sam morao bježati, gledati te prizore. Umirao sam od gladi, nisam imao što za jesti. Prezirao sam cijeli svijet.''- reče Stefan.
-''Očito te ne mogu tražiti za oprost.''- reče Folower.
-''Zbog tebe su umrli… Zbog tebe sam ubio toliko ljudi… Postao sam zao, zbog tebe…''- reče Stefan te ga pogleda sav uplakanog lica.
-''Zli ljudi ne plaču.''- reče Folower.
-''Još uvijek imam srce… To je nešto za što sam zahvalan jednom čovjeku, koji me je naučio da se treba kontrolirati. Pokušao je on mene naučiti i opraštanju i ne okretanju osveti, ali nije uspio.''- reče Stefan.
-''Znaš li zašto?''- zapita Stefan,-''Zato jer su moja mržnja i želja za osvetom jednostavno veće od moje dobrote…
-''Pridruži mi se, Stefane.''- reče Folower.
Stefan se nasmije za ponovno pogne glavu.
-''Tebi očito nije jasno kroz što sam ja sve prošao? I da ne postoje nikakve šanse da ću ti se ikad pridružiti niti oprostiti ti.''- reče Stefan.
-''Ja onda ne znam…''- reče Folower.
Stefan stisne šaku te mu krv pođe curiti.
-''Kako ti nije sram? Doći i tražiti oprost.''- reče Stefan te ga pogleda.
-''Mislio sam…''- reče Folower.
-''Platit ćeš sada.''- reče Stefan te se pođe skupljati crna energija oko njega.
Stefan uperi ruku prema Folowera te se izdera Lightning Nova te pošalje ogromnu nova energiju prema Folowera koja ga probije kroz zid dvorane, zaleti se prema njemu i primi ga rukom za vrti zabije od zid.
-''Lightning Blaze!''- reče Stefan te krene zabiti šaku u Folowera, no Yuuki ga zaustavi.
-''Stefane… Nisam znala da… Ne možeš ga ubiti, uvaliti ćeš se u probleme.''- reče Yuuki.
Stefan zažmiri i udahne duboko te pusti Folowera.
-''Oprosti mi…''- reče Folower.
-''Idi, idi i šuti.''- reče Stefan.
Stefan se razbijesni za zabije šaku u jednu kuću i uništi je zrakom.
-''Idemo Yuuki.''- reče Stefan.
-''Kamo?''- upita Yuuki.
-''Ne znam…''- reče Stefan te pade na koljena i pođe lupati šakama od pod.
-''Digni se, molim te.''- reče tužno Yuuki te mu pruži ruku da se ustane.
Stefan pogleda Yuuki te se digne ,-''Znaš, već par godina nitko to nije učinio za mene.''-
-''Eto, morati ćemo se pomagati ako ćemo biti zajedno u ekipi.''- reče Yuuki i nasmiješi se.
- sajberAdmin
- Broj postova : 2700
Godina : 32
Sun Oct 14, 2012 9:54 pm
Ajde napravi neku slikicu za ovo da možemo po facebooku ljepiti i reklamirati
Mon Oct 15, 2012 1:01 am
OMG, Folower je ustvari Itachi. Zezam se, naravno, samo mi je dosadno jer kad je ovo ovako dobro ne mogu dočekat da ubaciš mog lika.
I slažem se sa Sajberom, trebao bi nekakav cool banner.
I slažem se sa Sajberom, trebao bi nekakav cool banner.
- Lelou1524V.I.P.
Mon Oct 15, 2012 6:18 am
oki budem, trebao bi nacrtati likove ili naći neš na internetu :'P i onda samo rendere ubaciti na banner urediti :'p
anyway folower je netko, otkriti ću tko je to poslije :'D xD
anyway folower je netko, otkriti ću tko je to poslije :'D xD
Mon Oct 15, 2012 1:52 pm
Ako ti je problem crtati likove uzmi neki render i zatamni ga da se ne vidi tko je (znaci uzmes npr. itachia i nitko nece znati da je on)
- Lelou1524V.I.P.
Tue Oct 16, 2012 3:59 pm
deca tko se prijavio daj neka mi pošalje sliku kako izgleda taj lik, trebam mi za banner XD
ops niet dovoljan.
ops niet dovoljan.
- Lelou1524V.I.P.
Fri Oct 19, 2012 8:37 pm
4. chapter! Izvolite uskoro ću napraviti wallpaper/banner.
- Spoiler:
- 4. Chapter – Yami Is Mine Name / Freaky Tournament
Stefan polako otvori oči, ležao je u krevetu, tek se probudio.
Obukao je hlače i izašao.
-''Dobro jutro.''- reče Yuuki.
-''Eh, hvala.''- reče Stefan te se počeše po glavi i sjede za stol.
-''Hvala?''- začuđeno će Yuuki.
-''Ehm?''- Stefan pogleda Yuuki.
-''Kaže se dobro jutro…''- reče Yuuki i nasmije se.
-''Dobro… Upamtiti ću to.''- nasmija se Stefan.
-''Zar ti nije zima bez majice?''- upita Yuuki.
-''Navikao sam ja na zimu.''- reče Stefan,-Šta to piješ?''-.
-''Kavu, želiš li i ti?''- upita Yuuki.
-''A, može…''- reče Stefan te mu Yuuki donese šalicu i naspe kave.
Stefan malo okusi kavu,-''Malo je gorka.''-, nasmiješi se.
-''Stavi šećera, onda.''- reče Yuuki.
Stefan ubaci dvije kocke šećera i krene po žlicu kad dotakne Yuuki koja je isto posegnula za žlicom. (Neugodan trenutak, kmh, kmh)
-''Uzmi ti.''- reče Stefan.
-''Hvala.''- reče Yuuki, koja se zacrvenila.
-''I… Ispričaj mi svoju priču?''- reče Stefan.
-''Pa što da kažem… U malenih nogu, djeca me nisu prihvaćala, rugali su mi se, tukli. Sve to zbog toga jer sam bila drugačija, oblačila sam se u crno, bila sam povučena. I eto jedanput sam eksplodirala i slomila ih. Otad me moj otac ne priznaje kao kćer, mama me uzdržava, a otac ne želi ni znati za mene.''- reče Yuuki.
-''Ljudi… Za ne povjerovati koliko mogu biti primitivni. Zašto su dobili na dar život.''- reče Stefan.
-''Ah eto, preboljela sam to. Nego ispričaj ti meni svoju.''- reče Yuuki.
-''Pa nekoć sam bio imućan, ali kako sam ostao bez obitelj rano sa 5 godina, ostao sam na ulici, to jest izvan grada… Moj otac i moja sestra bili su Foloweri. I ja sam htio krenuti njihovim stopama, ali… Jednog dana Foloweri su uletjeli u našu kuću predvođeni mojim ocem, naredba je bila da me ubiju. Moja sestra me je branila, majka mi je ubijena, zajedno sa sestrom i još nekom rodbinom. Uspjeli su me zaštiti i odnijeti jednom siromahu izvan grada. On me je odgojio, naučio me koristiti moći. Preuzeo sam od sestre playyer ( napravica oko ruke, koja služi za pjesme ). Jednog dana došli su vojnici ubili ga, opet sam ja preživio, ubili su i sve ostale iz tog mjesta. Otad sam prisegao na osvetu. Neću stati dok ne razorim ovo uređenje. Makar morao umrijeti, ljudi će živjeti bolji život.
Yuuki je šutila, nije znala što će reći.
-''Ah eto, jebiga…''- reče Stefan te upali TV.
-'' Vidim ima turnir u gradu. Malo bogatija klasa.''- reče Stefan te ode po majicu.
Kad se Stefan vrati, Yuuki ga pogleda,-''Žao mi je.''-.
Stefan je gledao u Yuuki,-''Jel ideš sa mnom na turnir?''-.
Yuuki se ustane i uzme torbu,-''Ajmo.''-.
… Na turniru.
-''Jel poznaš koga da će biti ovdje na turniru?''- upita Stefan Yuuki.
-''Dai Yagami…Vrlo sjeban tip.''- reče Yuuki.
-''Sjeban?''- začuđeno će Stefan.
-''Vidjeti ćeš. Ljudi ga vole izbjegavati. Zato i nema puno ljudi ovdje.''- reče Yuuki.
-''Gospodooo!''- povika voditelj,-''Evo nas na Siscija Tournamentu. Pobjednik osvaja čak 500 bodova. Drugo i treće mjesto osvajaju po 250 bodova.
-''Nije nam se baš puno ljudi prijavilo, koliko vidim…Imamo samo 8 natjecatelja…''- reče voditelj razočarano.
-''Rekla sam ti…''- reče Yuuki.
-''Evo parova! 1.Dai & Lucida 2. Stefan & Cosmos 3. Yuuki & Sans 4. Cruz & Ryuga''- reče voditelj te se na ogromnoj plazmi na zidu pojaviše parovi sa slikama sudionika.
-''Prva borba, Dai protiv Lucide… Ovo bi moglo biti nešto zanimljivo, Dai nam je jako poznat kao vrlo zanimljiva osoba, koja osvaja turnire redom, samo tako. A opet tu imamo Lucidu, koliko čujem penje se sve više i više na ljestvicu bodova.''- reče voditelj.
Lucida pogleda Daia,-''Koliko teško može biti pobijediti tipa koji izgleda kao ti.''-
-''Nisam ja taj koji nosi krive hlače uz tu majicu.''- reče Daia.
-''Molim?''- pogleda Lucida Daia.
-''Roditelj su me učili da dajem prednost mentalno retardiranim.''- reče Lucida.
-''Hvala.''- reče Dai.
Black Paper Moon (Soul Eater)
Čim se za zvuk začuo Lucida pređe preko Daiovog trbuha sa mačem.
-''Zar ovako brzo?''- reče Dai, te is rane na trbuhu mu krv prasne.
-''Heh… Mačji kašalj…''- reče Lucida te se okrene prema voditelju.
-''I čini se kao da imamo pobjednika, prve borbe.''- reče voditelj začuđeno.
Kad se Dai pođe dizati.
-''Zapravo, Dai se još uvijek može dizati, čak i nakon onakve posjekotine.''- reče voditelj uzbuđeno.
-''Što?''- upita se Lucida i okrene ga se ispred njega pojavi Dai, sav krvav.
Lucida krene podigne mač te htjede presjeći Daia kad ga nešto probode.
Bio je to krvavi šiljak. Ubrzo je još jedan izbio, pa opet još jedan i još jedan…
-''Što je to?''- upita Stefan Yuuki.
-''To je Daiova moć, manipuliranje krvlju.''- reče Yuuki.
-''Zanimljivo…''- reče Stefan.
Dai se pođe smijati, malo zastrašujućim smijehom.
-''I imamo pobjednika! Dai Yagami!!!''- drekne se voditelj.
-''Sljedeća borba je između Stefana i Cosmosa. Stefan je također novi borac, za kojeg nisam još čuo, očito nije iz ovih krajeva. No tu je Cosmos, beživotno tijelo kako bi neki rekli… Krenite borci.''- reče voditelj.
Stefan izađe u arenu, ali Cosmosu ni traga.
Ali tad odjedanput se iza Stefana pojavi Cosmos. To je bio crno-bijeli klaun…
-''Hihihihihi…''- smijao se Cosmos pokraj Stefana.
Stefan se okrene.
-''Možete krenuti borci! Stefan odabire pjesmu, prema Cosmosovoj želji''- reče voditelj.
No Scared – One Ok Rock
Stefan odmah iskoristi ,,Lightning Blaze'', no Cosmos se izmakne.
Stefan krene opet i opet, ali Cosmos se izmicao.
-''Što je ovom tipu!? Uopće ne uzvraća samo se hihoće…''- zabrinuto će Stefan.
Stefanu izađe oštrica iz ruke te krene prema Cosmosu. Kako god da je zamhnuo Cosmos se izmaknuo. Beživotno se micao , nije uopće koristio ruke. Stefan baci oštricu na Cosmosa te ju izbjegne.
Stefan se zaleti prema Cosmosu te krene sa nizom pokušaja da udari Cosmosa, jednostavno nije išlo.
Stefan se već umorio i nije više udarao brzo kao na početku.
-''Hihihihi.''- hihotao se Cosmos kad se iz njega krene širiti tama, ubrzo se ništa nije vidjelo.
Stefan se našao u tamnom prostoru.
Cosmos se pojavi ispred njega, a Stefan zamahne nevjerovatnom brzinom šakom, no onda samo prođe kroz Comosovu glavu.
-''Kakvo je ovo mjesto?''- zapita se Stefan.
-''Ovo je tama…''- reče Cosmos.
-''Tama?''- upita Stefan.
-''Boji se, Stefane.''- reče Cosmos.
Te se ispred Stefana pojaviše slike iz prošlosti.
-''Kako, tko si ti!??''- uplašeno će Stefan.
-''Ja sam tvoja noća mora.''- reče Cosmos.
-''Kako ti je bez obitelji? Kako ti je bez prijatelja, sigurno je teško. Proživjeti takvu stravu, takve događaje…''- reče Cosmos.
-''Ja…''- reče Stefan.
-''Boli te?''- reče Cosmos,-''Boli li te što nisi bio dovoljno jak da to sprječiš?''-.
-''Ja… Ne znam što si ti umišljaš…''- reče Stefan pognute glave.
-''Molim?''- reče Cosmos.
Stefan podigne glavu. –''Ja ne znam tko si ti da zaviruješ u tuđe stvari! Ovo će prestati ovdje.''-
Pod pođe pucati te svijetlost izlaziti iz poda.
-''Što je ovo!? Kako si uspio razbiti moj polje tame.''- zabrinuto će Cosmos.
-''Misliš da se tame treba bojati?''- nasmija se Stefan,-''Svijetlosti se treba bojati, pogotovo moje!''- Te eksplodira cijelo mjesto u svijetlosti. Stefan i Cosmos su bili ponovno u areni.
-''Ne mogu se micati!?''- reče Cosmos.
-''Lightning Nova!''- zaleti se Stefan prema Cosmosu i pošalje ogromnu količinu energije na Cosmosa, te ostade samo leš…
-''I eto imamo i drugog pobjednika!''- reče voditelj.
-''Sljedeća borba je između Yuuki i Sans. Yuuki već svi dobro poznajemo… A Sans je poznata po brzim pobjedama.''- reče voditelj.
Yuuki dobi Sans u škare, papir, kamen igri. (Dobila je pravo odabrati pjesmu, prva.)
Disturbed – Down With The Sickness
-''Znači voliš brze borbe?''- upita Yuuki.
Sans uperi ruku prema Yuuki te ''izbaci'' zvučne valove prema Yuuki, koji ju zabiše u zid.
-''Sound Ball.''- reče Sans te pođe skupljati zvučne valove u jednoj točci u ruci i zaleti se prema Yuuki te zabije to u nju. Yuuki izleti kroz zid.
-''Ooo platiti ćeš mi za ovo.''- začuh se Yuuki te iz prašine izlete zmije i svezaše Sans.
Yuuki se pojavi sa kosom (kosa – predmet za košenje xD, u ovom slučaju).
Yuuki pođe slati tamne valove energije iz kose u Sans.
Te baci kosu prema Sans i ona se zaleti točno sa oštricom u njezino grlo.
-''Eto to je bilo brzo…''- reče Yuuki.
-''Kao i uvijek, možemo očekivati krvavi završetak od Yuuki.
-''Sljedeća borba je Cruz protiv Ryuge. Ryuga je na glasu kao vrlo jak i nestabilan protivnik, a Cruz je prema novi tračevima homoseksualac. Ovo bi moglo biti zanimljivo.''- reče voditelj.
-''Ćao, ćao.''- reče Cruz i prođe dlanom po kosi.
-''Gay.''- reče Ryuga.
-''Ryuga je kao i uvjek dopustio da protivnik odabere prvi pjesmu.''- reče voditelj.
-''Ooo, hvali ti macane, baš si sladak.''- reče Cruz i namigne.
-''Ovo je moja vlastita izvedba.''- reče Cruz
Cruz is Awesome by Cruz
Ryuga uperi ruku prema Cruzu te ispali masivnu količinu energija u obliku vatra/magme prema Cruzu.
-''Sparkle Flash!''- začuh se Cruz iz prašine kad izleti bijela zraka i zabi se u Ryugu.
-'' Nisi baš slab.'' – reče Ryuga.
-''Ah, moraš biti jak kad te žele prebiti.''- reče Cruz te izvadi bocu vodke odnekle.
I popi ¾ te vodke.
Cruz krene prema Ryugi hodajući malo u krivo.
-''Pijan si?''- upita Ryuga te se zaleti prema Cruzu sa šakom, no Cruz ju zaustavi bez problema.
Cruz pođe vrtiti prstima i rukom ,-''Baš si gay!''- reče Cruz.
-''Molim!?''- vikne Ryuga, te krene udariti slobodnom šakom Cruza, no i nju Cruz blokira.
-''O bože, što smo nasilni.''- reče Cruz te ga prebaci preko sebe u zabije u pod.
Iz ruke Cruzu izađe crni šiljak te ga on zabije u Ryuginu ruku.
-''Nemoj se micati.''- reče Cruz te se odmakne.
Cruz uperi ruku prema zemlji te iz zemlje izletiše veliki komadi kamena i zemlje.
-''Slatko spavaj.''- reče Cruz te sve spusti na Ryugu.
-''Eto… Gospodo došli smo do polu-finala, ne baš zanimljivim borbama. Ali valjda će biti bolje.''- reče voditelj.
-''Sada nastupa borba između Yuuki i Daia. Valjda će biti to zanimljivo.''- reče voditelj već mrtav od dosade.
Butterfly (Digimon Opening)
-''Krenimo.''- reče Yuuki.
-''Krenimo.''- reče Daia.
Obadvoje se zaletiše jedan prema drugom te stadoše, Yuuki pošalje kosu/zmije prema Daiu, a Dai krv prema Yuuki, te dvije stvari se sudariše.
Yuuki formira oko sebe diva od kose (Kosano) , a to isto napravi i Dai, ali samo sa krvlju (Bloodano).
Kosano se zaleti prema Bloodanu te ga udari kosom (predmetom), Bloodano načini mač se pođe blokirati Kosanove napade.
Kosano uperi ruku prema Bloodanu te izbaci masivnu tamnu energiju, a isto tako i Bloodano. Nastade velika ekspolzija. Kosano i Bloodano nestadoše samo su u polu razorenoj areni bili Yuuki i Dai.
Disturbed – Prayer
Yuuki se zaleti prema Daiu sa kosom (predmetom) , a Dai načini mač od krvi i krene prema Daiu. Yuuki je blokirala Daiove napade.
-''Uuu. Vrlo lijepo, vrlo lijepo.''- reče Dai.
Yami zamahne kosom prema Daiu te pošalje tamnu zraku, ali Dai isto to napravi te ponovno nastade ekspolozija.
Yuuki pođe skupljati energiju u ruci te se zabije i uspije probosti Daia. Te još izbaci kroz njega zraku.
-''Promašila se.''- reče Dai koja je stajao iza Yuuki, te se ovo ,,Daiovo tijelo'' koje je Yuuki probola raspade u krv.
-''Pravi biser…''- reče Dai.
-''Nabijem te.''- reče Yuuki te se uspije okrenuti i primit Daia za ruku.
Dai se pojavi iza Yuuki, tj. još jedan Dai.
-''Što je ovo!?''- zabrinuto će Yuuki.
-''Ne možeš pobijediti, ne želim te ubiti, ipak smo prijatelji…''- reče Dai.
-''Predaj se.''- reče Dai.
-''Da se predam!? E pa na može!''- vikne Yuuki te izbaci energiju iz sebe, koja odbaci Daia.
-''Imala si priliku.''- reče Dai te u dlanu pođe skupljati energiju , pod ispod njega koji je bio već sav ispucan, je još više krenuo pucati.
-''Znači sve se svodi na ovo.''- reče Yuuki, te i ona napravi isto.
Zaletješe jedan prema drugom usporeno, te se zabiju sa tamnom energijom jedan u drugog.
U točci dodira nastade mala crna rupa koja povuče unutar energiju te eksplodira!
-''Gospodo!! Jeste li vidjeli ovo!? Ovo je prava borba.''- oduševljeno će Voditelj, te publika poludi.
-''Yuuki… Ajde…''- reče Stefan.
-''Ti si znači moj protivnik.''- reče Cruz koji je prišao Stefanu.
-''Molim te tiho budi gledam.''- reče Stefan.
Prašina se polako počela raščišćavati , jedna osoba je stajala vidjela se sijena, dok je druga ležala. To je bio Dai!
-''Imamo pobjednika!! Dai Yagami! Naš prvi polufinalist!''- drekne se voditelj.
-''Ajmo brže malo to počistite. Sad su na redu Stefan i Cruz neka ih dočeka ljepša arena.''- reče voditelj.
-''Sretno reče.''- reče Cruz Stefanu.
-'' Također.''- reče Stefan.
Fri Oct 19, 2012 9:52 pm
OMG.
Tako si dobro opisao te borbe da sam ih mogao točno zamisliti. Izvrsno.
Tako si dobro opisao te borbe da sam ih mogao točno zamisliti. Izvrsno.
Isti ja.Ljudi ga vole izbjegavati. Zato i nema puno ljudi ovdje.
- Lelou1524V.I.P.
Sun Oct 28, 2012 5:01 pm
Evo banner :3. Nemam vremena za pisanje iako sam do sada napisao Cruz Vs Stefan. Sad trebam krenuti stefan vs dai. Anyway
Šalim se.
Znam da je prin nešto pričao da ima različita oka pa o.o. XD
Ovaj zadnji je super saiyan vegeta , valjda o.o
- Spoiler:
- Spoiler:
Šalim se.
Znam da je prin nešto pričao da ima različita oka pa o.o. XD
Ovaj zadnji je super saiyan vegeta , valjda o.o
Sun Oct 28, 2012 6:26 pm
Haha xD dobro je
moj je glavna faca xD ahaha
moj je glavna faca xD ahaha
Sun Oct 28, 2012 11:04 pm
Carino.
- Lelou1524V.I.P.
Sat Dec 01, 2012 6:53 pm
Evoo drugi dioo :3 4. chaptera :3 :3 :3. Omgg stalno zamijenjujem Yami sa Dai pa ko pronađete neđe Yami to je Dai xD.
- Spoiler:
- 4. Chapter – Dai Is Mine Name / Freaky Tournament
Part 2
Stefan VS Cruz (Stefan -> Diver)
Stefan se zaleti prema Cruzu te se ubrzo pojavi ispred njega baci oštricu te se odmakne. Iz zemlje izbi nekakav stupac te zablokira oštricu.
Stefan baci još jednu oštricu no opet isto. Cruz pogleda Stefana te uperi prema njemu. Ubrzo izletješe šiljci iz zemlje, Stefan je brzo reagirao te se odbacio unatrag, ili šiljci su i dalje izbijali. Stefan je skočio na jedan šiljak te iz tog šiljka izbiše manji šiljci, ali Stefan skoči na drugi. Baci veću oštricu u zid te se odbaci na oštricu, koja je bila u zidu. Iz ruke mu iziđo još par većih oštrica koje baci u zid.
Ogromna ruka izleti iz zemlje te krene prema Stefanu. Stefan skoči na drugu oštricu i krenuo je sve više. Stao je dok je došao na najvišu točku. Bacio se prema Cruzu.
-''Lightning Blaze!''- vikne Stefan te mu se pojavi munja/struja u ruci u obliku oštrice i zaleti se prema Cruzu velikom brzinom. Iz zemlje izletiše cijevi te se Stefan i te cijevi zabiju. Nastade velika prašina. Cruz uperi ruku u prašinu te iz zemlje iziđoše divovske kamene ruke i pođoše lupati po tom mjestu.
Iz prašine izleti oštrica te posiječe Cruzovu facu. Stefan izleti iz prašine sa ''Lightning Blazeom'' ,a iz zemlje pođoše izbijati šiljci koje je velikom vještinom izbjegavao. Stigao je do Cruza te ga je krenuo probosti rukom, kad mu je hitac primio stupac.
Stupac krene u visine i povuče Stefana za sobom, te se velikom brzinom zabije u pod.
Cruz uperi ruke prema zemlji te iz nje iziđoše poveći komadi zemlje i kamenja i zabije ih u Stefana.
-''Pobijedio sam.''- reče Cruz i nasmija se.
-''Gledaoci, jeli ovo kraj Stefanu?''- upita voditelj, kad jedan kamenčić pade s vrha hrpe.
Iz sredine izleti munja prema nebu i raznese sve.
-''Živ si?''- zabrinuto će Cruz.
-''Živ sam.''- reče Stefan, kad iz zemlje iziđe veliko stvorenje, stvoreno od kamenja i zemlje.
Ono se zaleti prema Stefanu, a Stefan krene prema zidu. Stvorenje udari u zid, a Stefan se baci preko njega, no odjednom stvorenje smogne veliku brzinu te odvali Stefana u zraku i zabije ga u zid.
-''Više nisi živ…''- reče Cruz.
-''Ne mogu disati… Bolno je ovdje…''- reče Stefan te polako zaklopi oči.
-''Hahahaha.''- nasmija se Cruz zlobno.
Stefan otvori oči –'' Nije mi u interesu da izgubim.''- te probije sa ''Lightining Blazeom'' ruku od stvorenja te se oslobodi.
Stefan krene prema Cruzu , a stvorenje za Stefanom. Odjedanput izbije šiljak iz zemlje te skoro probode Stefana, ali se on izmakne i umjesto njega, ono pogodi stvorenje te se ono raspade.
Stefan se pojavi ispred Cruza te ga krene udariti, ali ga stupac blokira. Stefan se oslobodi i pokuša s druge strane, ali opet ga stupac blokira. Divovska ruka izleti iz zemlje te umalo udari Stefana da se nije izmaknuo. Stefan krene trčati prema zidu, a ruka ga je pratila.
Ovaj put mu nije uspilo da se zabije u zid, već ga je i dalje pratilo kako god da se izmaknuo.
Stefan pogleda prema Cruzu, i krene trčati prema njemu.
Iz pod izbiše šiljci , no Stefana to ne zaustavi.
-''Lightning Nova!!''- izdera se te oslobodi masovnu količinu energije te se zabije u Cruza i razori sve prepreke na putu.
Cruz je bio knock-outiran. Nije se micao, samo je ležao.
-''Čini se da je ova bitka gotova. Sljedeća bitka je Yami protiv Stefana! Stefane odmori se 10 minuta, zaslužio si.''- reče voditelj, te publika pođe pljeskati.
… U ''svlačionici''.
-''Čuvaj se Daia.''- reče Yuuki koja je došla sebi.
-''Mah sve 5.''- reče Stefan i namigne.
-''Ne zbilja, to će ti možda biti najveća borba u životu, do sada.''- reče Yuuki.
-''Snaći ću se.''- nasmiješi se Stefan te ode u kupaonicu. Stefan pusti malo vodu te se umi.
Pogleda se u zrcalo.
-''Slab sam.''- reče mirno te udari šakom u ogledalo i primi jedan komad stakla i pođe ga stiskati, dok nije puknulo. S drugom rukom se primio za glavu.
-''Ovaj me je dobro nalemao, boli me tijelo.''- reče Stefan te opere ruke o krvi.
Stefan se opet umi te u ono nešto stalka što je ostalo vidi osobu iz sebe.
-''Slab si.''- reče ta osoba.
Stefan primi komad stalka te se brzo okrene , ali ovaj ga rukom blokira.
-''Tko si ti?''- upita Stefan.
-''Ja sam netko koga se treba bojati.''- reče ta osoba, koja je bila u crnom i ništa se nije vidjelo.
-''Ja znam zašto ti ovo radiš, pridruži mi se. Učiniti ću te jačim.''- reče ta osoba.
-''Ne hvala, očito tražiš nešto za to.''- rekao je Stefan.
-''Hah… A šta bi ti besplatno moć?''- upita osoba.
Stefan je šutio.
-''Bez moje pomoći nećeš osvetiti svoje.''- reče ta osoba.
-''Ne trebam ja ničiju pomoć.''- reče Stefan.
-''Ali ovaj Cruz ili kako god se zvao… Dobro te je prebio.''- reče osoba
-''Ako te je slabić poput njega skoro pobijedio onda što ti očekuješ? Da će Foloweri biti slabi poput njega. Onog dana otac te je mogao ubiti.''- reče osoba.
Yuuki uleti u kupaonicu te ta osoba nestade.
-''Ti si na redu, i što ti je bilo!?''- zaprepašteno će Yuuki kad je vidjela kako Stefanu curi krv iz ruke.
-''Ništa, idem.''- reče Stefan hladno te izleti iz kupaonice.
-''Mogao bi izgubiti ovu borbu.''- pomisli u sebi Stefan na ulazu u arenu te zastane.
-''Ali ne smijem.''- odlučno će Stefan.
-''Dragi ljudi… Evo nas u finalu, ovo će biti zanimljivo.''- reče voditelj.
-''Dai protiv Stefana. Obadvoje su pokazali mnoge tehnike te nas dobro zabavili. Znam da će ovo biti vrhunski.''- reče voditelj.
-''Hhahahah.''- nasmija se Dai, a Stefan ga mrtvo gledao.
Dai VS Stefana (Dai Soul Eater Op 1)
Dai i Stefan su se gledali, te Dai povuče prvi potez i krene prema Stefanu.
Stefan je blokirao sve njegove napade, ali je I Dai blokirao sve Stefanove napade.
-''Lightning Blaze!''- povika Stefan te se pojavi ispred Daia, no Daia se izmakne te skoči na zid i odbije se od njega te udari Stefana nogom. Stefan se zaleti brzo natrag te ponovno jedan drugom pođoše blokirati udarce, s nogama, s rukama.
Stefan uspije oboriti Daia tako da ga nogom udario po nogama. Brzo odleti do zida te se od njega odbaci i odvali Daia, koji se tek ustao šakom. Stefan ne stade na tome već krene opet na Daia, no ovog puta Daia mu blokira šaku i odvali nogom u rebra i prebaci preko sebe. Pošto mu nije pustio ruku Stefan ga povuče k sebi te ga s drugom slobodnom rukom odvali. Odskoči s njegova ramena u zrak i okrene se.
–''Lightning Nova''- reče Stefan te mu iz ruke izleti ogromna količina energije.
Dai je brzo reagirao te napravi protunapad s ''Dark Novom''.
Nastade velika eksplozija koja ih odbaci oba dvoje. Daia krene prema Stefanu te ga zabi od zid. Primi ga vrat i podigne u zrak.
-''Gotov si, jadniče.''- reče Daia.
Stefan ga pogleda i primi mu ruku. Ruke im se pođoše tresti te se Stefan oslobodi Daia, u zraku ga odvali nogom te ga preko sebe zabije u zid.
Stefan One Ok Rock – Dreamer
Stefan se odbaci od zida.
-''Stvarno gotov sam?''- upita ironično Stefan.
Dai se drekne te iz njega izađe tamna energija koja uništi zid. Iz njega je isijavala crna energija. Dai podigne ruku u zrak te se odjedanput pojaviše u zraku tamni komada neke vrste metala. Oni se spojiše u ''top'' te se taj top spusti na Daiovu ruku.
Dai uperi top prema Stefanu te se pođe skupljati energija u njemu. Stefan se brzo okrene te krene trčati natrag. Dai ispali zraku, a Stefan krene trčati po zidu te se odbaci unatrag. Zraka je uništila sve što je dotaknula. Dai ispali još jedanput, a Stefan iskoristi Lightning Blaze te s tim zaleti prema toj zraci te je nekako uspije zaustaviti.
-''Ma zajebi ti ovo.''- reče Stefan te mu iz ruke iziđoše oštrice.
-''Hhhahaha, sad si moj.''- pomisli u sebi Dai, te krene prema Stefanu.
-''Ovako će izgubiti dosta energija, a ja ću možda izgubiti, ali vrijedi riskirati.''- pomisli Stefan te pođe rezati Daia koji se nije obazirao. Probadao ga je te radio mnoge posjekotine te se odbaci unatrag.
-''Znaš li što si napravio?''- upita Dai Stefana, te iz njega pođe teći krv koja se pretvori u veliko stvorenje.
-''Lightn!...''- drekene se Stefan kad prije nego li što je završio iz tog stvorenja izleti krvava ruka te pribije Stefana uz zid. Stefan iskoristi oštrice te se oslobodi, no nije daleko stigao, jedna od drugih ruka ga je opet ''zahvatila''.
-''Gotov si bijedni čovječe.''- reče Dai u stvorenju te se krene približavati prema Stefanu.
-''Misliš?''- upita Stefan te se opet oslobodi pomoću oštrica te se prebaci preko stvorenja.
-''Lightning Nova!''- povika Stefan te se zabije u stvorenje i izbije Daia.
-''Aaaa!''- drekne se ljutito Dai te iz njega izbiše šiljci krvi.
-''Light!...''- opet prije negoli što Stefan uspije završiti rečenicu Dai zabije u njega ovaj put više ruka.
-''Platiti ćeš mi za ovo.''- reče Dai te zabije jedan šiljak od krvi u Stefanovo rame.
-''Aaargh!!''- drekne Stefan od boli.
-''Boli? Onda će ovo još više boljeti.''- reče Dai.
Dai Butter – Fly
Stefan pogleda Daia ispod svojih šiški. Moglo se ćuti njegove teško disanje.
-''Ne smijem se predati. Kako mogu očekivati da ću pobijediti Folowere, kad ne mogu ni običnog vršnjaka…''- mislio je u sebi Stefan.
-''Gotov je.''- reče Dai te izbaci jedan šiljak prema Stefanovoj faci.
Iz Stefan izbi ogromna količina energija koja uništi krvave ruke i šiljke.
Stefan krene prema Daiu, ali ga preskoči. Zabaci oštrice u zid. Te pođe skakati na njih.
Dai se čudio što je to on radio. Stefan je dobro napredovao bio je već na visin od 6-7 m.
-''Lightning Blaze.''- reče Stefan kad mu malo krvi iz ramena kapne na to i nastade manja eksplozija.
-''Zato znači.''- reče Stefan. Te se baci sa 6 metara prema Daiu, sa ''Lightning Blazom'', Dai se izmakne te Stefan pogodi tlo i nastade ogromna eksplozija.
Stefan se ustane a Dai ga opet zabi od zid. Te ga pođe udarati sa krvavim šakam, zabio mu je i ovaj put šiljke u oba dvije noge i ruke. Dai se krene približavati Stefanu.
Stefan se nasmija sa pognutom glavom.
-''Umireš, a smiješ se?''- začuđeno će Dai.
Stefan ga pogleda –''Lightning Blaze!!''- te primi njegove ruke krvi, koje su direktno vodile do Daia.
Ova dvoje ih pogodi velika struja.
-''Štooooooo!???''- drekne Dai od bolova.
Dai padne na koljena, a iz njega se pušilo, isto tako i sa Stefanom.
Oba dvoje se zabiše glavom/tijelom od pod, ali se ubrzo ova dvojica podigoše sa poteškoćama. Stefan ispruži ruku te mu se pojavi malo svijetlosti. Zaleti se prema Daiu te zabije tu svijetlost u njegov trbuh. Yami ispljuva krv te se ''nagne'' na Stefanovu ruku. Stefan izvadi ruku te Yami pade.
-''Imamo pobjednika gospodo!! Nevjerovatni Stefan.''- povika Voditelj.
A Foloweri koji su gledali ovu bitku, Blade (3. najjači folower) i Lucius (glavni folower i najjača osoba u Naklabu – područje južne europe) su bili zadivljeni.
-''Mogao bi stvarati probleme.''- reče Blade.
-''Pusti djecu neka se igraju, nemaju šanse protiv nas.''- reče Lucius i pogleda Stefana, koji ga je gledao.
Lucius pođe pljeskati , te cijela publika pođe pljeskati.
Yuuki dotrči do Stefana te ga odvede u njihovu sobu. Ubrzo uletješe novinare.
Te pođoše ispitivati Stefana o njegovom životu, no on nije bio u stanju pričati te ih Yuuki izbacivala.
Ubrzo su novinari nisu čuli, a na vratima se začulo kucanje, Lucius uđe.
-''Lijepa borba tamo.''- reče Lucius Stefanu.
-''Nije u stanju razgovarati.''- reče Yuuki te stade ispred Luciusa.
-''Nije ti pametno razgovarati ovako s najmoćnijom osobom ovdje.''- reče Lucius te se nasmiješi.
-''Yuuki makni se, da čujem što želi.''- reče Stefan s poteškoćama.
-''Pridruži mi se. Biti ćeš najjača osoba u svijetu, imaš potencijala.''- reče Lucius.
-''Zašto? Da bi mogao sudjelovati u tvojim zločinima!? Ne hvala.''- odbi Stefan Luciusovu ponodu. Lucius izađe is sobe.
-''Wow.''- iznenađeno će Yuuki,-''Pa on je vođa Folowera.''-.
-''Taman da je najjača osoba na svijetu, ne zanima me. Imati ću svoju osvetu.''- reče Stefan bijesno…
Sat Dec 01, 2012 7:31 pm
Taj Stefan igra pokvareno. Siroti Dai.
- Lelou1524V.I.P.
Wed Dec 26, 2012 5:46 pm
Evo Super Sayian Vegeta se pojavljujeee.
- Spoiler:
- 5. Chapter
Winter Tournament / A few new fellows
Part 1
Par dana nakon borbe protiv Yamia…
-''Ejj ideš sa mnom?''- upita Stefan Yuuki.
-''Kud?''- Yuuki.
-''Pa malo van.''- reče Stefan te se nasmija.
-''Ne volim izlaziti, previše.''- reče Yuuki.
-''Zar želiš da se izgubim?''- zapita Stefan.
-''Nećeš…''- reče Yuuki.
-''Hmm, a daj samo ovaj put.''- molio je Stefan Yuuki.
-''Ajd dobro…''- reče Yuuki te se jedva digne iz fotelje.
-''Hoćeš brzo?''- upita Stefan.
-''Ahaaaam.''- sporo se vukla Yuuki do sobe.
1 sat poslije…
Izađe Yuuki iz sobe.
Stefan začuh otvaranje vrata te se okrene i ostade zaprepašten.
-''Jesi li dugo čekao?''- upita Yuuki sa smiješkom.
-''Wooow…''- reče začuđeno Stefan,-''Izgledaš…''-
-''Da znam, ne pristaje mi?''- upita Yuuki.
-''Savršeno ti pristaje!''- reče Stefan.
-''Štaaa!? Pa daj me nemoj jeba*, dovraga.''- reče Yuuki razočarano.
-''Hjoj, šta si mislila da mi se neće svidjeti?''- upita Stefan.
-''Pa da i očekivala da ću ostati doma.''- reče Yuuki i dođe do Stefana.
-''Hoćemo li?''- upita Stefan, te pusti Yuuki da izađe prva.
Malo je zaledilo te Yuuki skoro upade, ali Stefan ju uhvati.
-''Čini se da ćeš se morati primit za mene.''- reče Stefan i nasmija se.
-''Odbij, nisam nesposobna.''- reče Yuuki te nesigurno zakorači, te napravi par koraka, ali opet skoro opade.
-''Hmm, moja usluga i dalje stoji.''- reče Stefan te se Yuuki nevoljno primi za njegovo ruku.
-'' Znaš li neko dobro mjesto?''- zapita Stefan.
-''Hmhm… Možda u ''Remium'' ?''- reče Yuuki nesigurno.
-''Kamo kod ti želiš.''- reče Stefan.
… Tijekom šetnje.
-''Znaš imam osjećaj da mi nisi ispričao cijelu priču o svom odrastanju.''- reče Yuuki.
-''To je istina.''- reče Stefan.
-''Znaš, malo sam znatiželjan.''- reče Yuuki.
Stefan stade i pogleda Yuuki.
-''Pa mislim da sam preskočio dio u kojemu me je jedan starac trenirao, i još par stvari, ali nećemo sada o tome.''- reče Stefan te krene hodati.
-''A jel tebe zanima što o meni?''- upita Yuuki.
-''Pa ispričaj ti meni svoju priču.''- reče Stefan.
-''Znači… Ubila sam par ljudi. A otac me je mrzio i prije toga, nisam mu prava kćer. Polu… Jedna od osoba koje sam ubila jest bio njegov pravi sin. A mislim… Sada sam u bijegu, imam drugo ime i sve.''- reče Yuuki i otpuhne.
-''Vidim nije ti dosadno u životu. Što si ih ubila?''- zapita Stefan.
-''Maltretiranje…''- reče Yuuki.
-''Ahh, pa mislim to bi i ja napravio.''- reče Stefan i nasmija se.
-''Razmišljao sam o nečemu.''- reče Stefan.
-''A da?''- upita Yuuki ,-''Vjeruj mi. I ja sam!''-.
-''Hhahha, da uglavnom. Mislim da bismo trebali pitati Daia da nam se pridruži.''- reče Stefan.
-''Ti si vođa, tvoja volja.''- reče Yuuki.
-''Nemaš mišljenje?''- upita Stefan.
-''Ah jebi ga, nisam previše razmišljala.''- reče Yuuki.
-''Oke… Mislim da smo došli do tog tvog mjesta.''- reče Stefan kad ugleda veliki natpis ''Remium''.
Na ulazu se nalazio neki čovjek.
-''Ženska može ući, ti ne.''- reče taj tip.
-''Hmm, odi unutra sada ću ja doći.''- reče Stefan Yuuki.
-''Okee. Nemoj da potraje dugo.''- reče Yuuki.
Stefan krene prema ulazu kad ga ovaj gurne.
Stefan makne kosu s očiju ,-'' Znaš da bi te mogao ubiti.''- reče Stefan.
-''Manji si od mene za 20 cm, ne možeš.''- nasmija se glasno zaštitar.
-''Lijepa glazba u klubu.''- reče Stefan te krene opet prema ulazu.
Ovaj ga krene gurnuti kad mu Stefan primi ruke.
-''Mali ne igraj se.''- reče zaštitar.
Stefan ga privuče k sebi ta skoči u zrak napravi kolut naprijed i opali ga nogom. Te se zaleti prema njemu i zabije ga u zid.
-''Mogu li ući?''- upita Stefan.
-''Daaa.''- uplašeno će ovaj zaštitar.
-''Malo dugo ti je potrajalo.''- reče Yuuki kad ugleda Stefana pred ulazom.
-''Mah…''- reče Stefan.
-''Šta'š pit?''- upita Stefan Yuuki.
-''A nezz, nisam neki fan.''- reče Yuuki, ali ju Stefan primi i odvede to bara.
-''Meni duplu vodku, njoj duplu juice-vodku.''- reče Stefan.
-''Oš da me to ubije!?''- drekne se Yuuki, jer se ništa skoro nije čulo zbog glazbe.
-''Ma neće.''- reče Stefan i nasmija se.
Ubrzo je jedan mladić prišao Yuuki.
-''Ćao ljepotice.''- reče ovaj.
-''Bok i tebi.''- reče Yuuki.
-''Nisam te viđao prije ovdje.''- reče ovaj.
-''Ne zanimaš me ni u kojem smislu.''- reče Yuuki.
-''Jesi li za ples?''- upita ovaj.
-''Jesi li ti čuo šta sam rekla!?''- reče Yuuki.
-''Ajde samo malo.''- reče ovaj te uzme Yuuki za ruku i potegne je.
Yuuki ga zaustavi,-''Rekla sam da me ne zanimaš…''- te ga s drugom slobodnom rukom udari.
-''Kurvo!''- izdera se ovaj te krene na Yuuki, no Stefan sa pojavi ispred njega.
-''Nije lijepo vrijeđati ljude.''- reče Stefan te ga primi za vrat i podigne u zrak te baci od zid.
Ubrzo su se pojavili prijatelji od ovog te su napali Stefana, no nisu dugo izdržali.
-''Bože… Ta djeca danas.''- reče Stefan.
Stefan i Yuuki iziđoše iz kluba te krenuše doma, kad ih zaustavi jedan mladić.
-''Lijepa predstava tamo unutra.''- reče ovaj.
-''Tko si ti?''- upita Stefan.
-''Ja sam Saito Hiraga.''- reče ovaj.
-''Oke…''- reče ne zainteresirano Stefan.
-''Izazivam te na borbu.''- reče Saito.
-''Nije li malo zima?''- upita Stefan.
-''Ne.''- odgovori ozbiljno Saito.
-''Ajd dobro. Yuuki ako ti je hladno možeš ić.''- reče Stefan.
-''Ma sve 5.''- reče Yuuki koja je malo drhtala.
-''Kreni.''- reče Saito.
Red – Breathe Into Me
Stefan krene oštro pođe bacati oštrice na Satia, na Saito ih je sve odbio sa svojim mačem.
Krenuli su jedna prema drugom, sudarili su se.
-''Dobar si.''- reče Saito.
-''Znam.''- reče Stefan.
Stefan odskoči od Saita te ponovno krene sa oštricom, no odjedanput kao da se zabio u nešto ne probojno.
Oko Saita se pojavi ogromno čudovište koje je izgledom podsjećalo na ratnika.
To čudovište krene udariti Stefan sa šakom, no Stefan odskoči, ali nije bio dovoljno brz. Čudovište ga je sustiglo te ga odvalilo šakom. Stefan se zabije u zid jedne zgrade.
Naruto OST (Nisam siguran koji e.e)
-''Ali nisi dovoljno dobar.''- reče Saito.
-''Hahahaha…''- nasmija se Stefan.
-''Što je tako smiješno?''- upita Saito.
-''To što misliš da si bolji od mene.''- reče Stefan, te se zaleti prema Saitovom čudovištu, a u ruci mu se pojavi ne vjerovatna svijetlost.
Stefan se nekako teleportira te se pojavi metar ispred Saitovog čudovišta i zabije svoju ruku u njegovo tijelo i probije mu tijelo.
Saito izleti iz čudovišta, a čudovište nestade.
-''Čini se da te nisam smio podcijeniti.''- reče Saito.
Saito spoji ruke te se odjedanput pojaviše stotine Saita.
-''Hmm klonovi.''- reče Stefan.
-''Nije to ništa.''- reče Saito,-''Chou Oodama Rasen Tarengan''- rekoše svi zajedno te im se u ruci pojaviše svijetlost. (Other words rasengan, rasengan everywhere)
Saito i njegovi klonovi se zaletješe prema Stefanu te skočiše i baciše Stotine ogromnih kugla energija na Stefana.
Nastade velika eksplozija a svijetlost se vine u visine.
-''Stefan!''- Yuuki se zabrinuto drekne.
-''Hmm, jeli gotov?''- zapita se Saito.
Red – Break Me Down
Stefan izleti iz svijetlost te pođe bacati oštrice na Saita.
-''Nije moguće.''- reče Saito.
Stefan se baci u zrak te doda energiju svojim oštricama te ih ponovno pođe bacati, ali ovaj put je Saito se počeo povlačiti malo te skoro upao od silne energije koja se odbijala od njegov mač.
Stefan pade na pod. Te krene trčati prema Saito.
-''Lightning Blade!!''- drekene se Stefan.
-'' Big Ball Rasengan!''- drekene se Saito se krene prema Stefanu.
Stefan i Saito se sudariše. Između Lightining Bladea i Big Ball Rasengana nastadoše velike iskre te munje krenuše isijavati iz mjesta sudaranja.
Nastade velika eksplozija koja osvijetli cijeli blok u gradu.
Stefan i Saito bijahu odbačeni svako na svoju stranu.
Stefan se brzo digne,-''Nisam gotov!''-.
-''Nisam ni ja.''- reče Saito.
-''Mislim da bi bilo dosta.''- reče Yuuki.
Stefan se zaleti prema Saitu sa oštricom, a Saito se zaleti prema Stefanu s mačem.
Opet se sudariše, te iskre poletješe.
…Nastaviti će se…
Stranica 1/2 • 1, 2