AniMan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
SuperSaiyanVegeta
SuperSaiyanVegeta
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 1314
Reputation : 8
Pridružen : 2012-02-04

Devil Fruit/Đavolje Voće Empty Devil Fruit/Đavolje Voće

Sat Oct 20, 2012 12:16 am
Devil Fruit/Đavolje Voće
Spoiler:
Devil fruit, zvano prokletim voćem, je mističan plod koji onome koji ga pojede podaje različite vrste čudnih i zanimljivih sposobnosti, ovisno o vrsti i varijaciji samoga ploda.
“I once heard that all the Devil Fruits are the Sea Devil's incarnations. If you eat one you'll gain a special ability, but you won't be able to swim.”
— Shanks speaks to Buggy on Devil Fruits.
Đavolje Voće je opisano kao plod samog đavla, te da je tajna njegove moći skrivena u Grand Line-u. Kako su susreti s njime rijetki, broj glasina oko njih je porastao, tako da je teško reći jesu li neke stvari činjenice ili plod nečije mašte. Prosječna osoba ne zna ništa ili vrlo malo o njima i kako funkcioniraju.
“You could sell 'em for hundreds of millions. But one bite might leave you with a lifetime of problems you know!? ”
— Jabra's warning to Kalifa and Kaku.
Jedan od problema s Đavoljim Voćem je da neki od njih nude "čudne" ili "beskoristne" sposobnosti. Iako su mnogi fascinirani njihovim sposobnostima, nekolicina ostalih sklona je prema diskriminaciji osobe koja je pojelo voće. Međutim, zbog nedostatka informacija unutar nekih kultura, zablude o sposobnostima voća može dovesti do manipulacije pojedinaca.
Vrste Đavoljeg Voća
Paramecia
Spoiler:
Najčešća od tri vrste. Korisnici Paramecia klase Đavoljeg Voća steću nadljudske fizičke sposobnosti i moći. Ostali korisnici mogu mijenjati značajke njihovih tijela ili njihove okoline. Konačno, tu su i neki korisnici koji mogu manipulirati i generirati neke vrste supstanci, kao što su Galdino i njegove voštane sposobnosti te Magellanov otrov.
Logia
Spoiler:
Najrjeđa od tri klase. Korisnici Logia klase Đavoljeg Voća steću sposobnost transformacije u elemente. Oni također dobivaju svaku sposobnost vezanu za taj element.
Zoan
Spoiler:
Korisnici Zoan klase steću sposobnost transformacije u životinju/stvorenje. Korisnik se također može transformirati u ljudsku-zvijer hibridnog oblika.
Broj vidjenih voća do sada:
83

Sposobnosti/Moći:
A
Ame Ame no Mi
Ame Ame no Mi je Logia tip voća koje omogućava stvaranje, upravljanje i transformiranje u bombon sirup.
Ami Ami no Mi
Ami Ami no Mi je Paramecia tip voća koje omogućuje stvaranje mreže iz svog tijela.
Atsu Atsu no Mi
Atsu Atsu no Mi je Paramecia tip voća koje daje mogućnost proizvodnje i kontrole ogromne količine topline. Ovo voće ne treba miješati s Logia klasom, kako se korisnik ne može pretvoriti u toplinsku energiju samu.
Awa Awa no Mi
Awa Awa no Mi je Paramecia tip voća koji omogućuje korisniku da emitiraju i kontrolu sapun i mjehurići. Ova mogućnost ne treba se miješati s Logia klasom, kako se korisnik ne može pretvoriti u sapun ili mjehuriće.
B
Baku Baku no Mi
Baku Baku no Mi je Paramecia tip Voća koje omogućuje korisniku mogućnost da jede i žvače sve gotovo sve na svijetu (osim morskog kamena/seastone). pojedene stvari mogu pretvoriti korisnikovo tijelo u oružje ili se kombinirati zajedno kako bi stvorili nešto drugo.
Bane Bane no Mi
Bane Bane no Mi je Paramecia tip voća koji omogućuje korisniku transformaciju svojih nogu u opruge.
Bara Bara no Mi
Bara Bara no Mi je Paramecia tip voća koje omogućuje korisniku da bude imun na napade mačem (?) i sposobnost 'rastavljanja' svog tijela u zasebne cijeline/komadiće.
Beri Beri no Mi
Beri Beri ne Mi, također zvan Berry Berry no Mi, je Paramecia tip voća koje omogućuje korisniku da promijeni svoje dijelove tijela u mnoštvo sfera oblikovanih poput okruglih dijelova bobica
Bomu Bomu no Mi
Bomu Bomu no Mi je Paramecia tip voća koji omogućuje korisniku da bilo koji dio njegovog tijela eksplodira.
Na vrh
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu