- Prince VegetaAwesome Boarder
- Broj postova : 1557
Godina : 27
Najbolje anime/manga smrti
Wed Jan 16, 2013 3:18 pm
Ova tema je za najbolje/najtužnije anime/manga smrti. Ovdje stavite slike ili videe od anime likova koji su umrli na epski ili jako tužni način i ako želite i neki svoj komentar uz to. Preporučam da se koriste spoileri.
Evo da započnem temu par primjera:
Evo da započnem temu par primjera:
- Spoiler:
- 1. Tengen Toppa Gurren Lagann: Kamina
Kamina mi je bio najdraži lik u TTGL-u i ako pogledate malo po internetu vidjet ćete svugdje komentare kao: "Manly tears were shed." Iako jako tužna, ovo je jedna i od najboljih scena u animeu.
2. Fullmetal Alchemist: Van Hohenheim
Svaki put kad Hohenheim spomene svoju ženu u FMA ja skoro zaplačem. I onda on umre na ženinu grobu. The feels are strong with this one.
3. Deadman Wonderland: Nagi Kengamine
Ova također spada u kategoriju epskijih smrti. Pustit ću sliku da govori sama za sebe.
- SuperSaiyanVegetaPlatinum Boarder
- Broj postova : 1314
Re: Najbolje anime/manga smrti
Wed Jan 16, 2013 3:29 pm
- Spoiler:
- 1. Ace - One Piece
2. Hiraga Saito - Zero No Tsukaima (ozivljen)
3. Obito - Naruto (sad je pomalo bezvezno, lol)
4. Belemere (valjda se tak zove, lol) - One Piece
Nez, ne obracam tolko pozornosti na smrti.
- smegmartaExpert Boarder
- Broj postova : 160
Godina : 31
Tue Jul 08, 2014 11:29 pm
Saikyou Densetsu Kurosawa
- Spoiler:
- je manga koja završava smrću glavnog lika i mislim da je odlična i to ne samo na način da je žalosna.
- chibiAdmin
- Broj postova : 989
Godina : 34
Wed Jul 09, 2014 12:05 am
Najbolje? Teško da bih tu riječ iskoristio za opis, ali nek ti bude.
- Spoiler:
- Naravno na prvom mjestu Spike Spiegel. Nema smrti koja nije ostavilaveći dojam. Ok, može i Hohenheim, ali bi prije spomenuo Hughesa ili čak Ninu. A bome i Krilinova prva smrt je bila malo šokantna.
- Prince VegetaAwesome Boarder
- Broj postova : 1557
Godina : 27
Wed Jul 09, 2014 12:43 am
- Spoiler:
- Kod Hughesa mi nije bila toliko šokantna njegova smrt koliko sprovod Nine se vjerojatno nisam sjetio kad sam ovo pisao.Pod Krilinovu prvu smrtš misliš na ono kad ga je ubio Tambourine? Jer to je stvarno bilo šokantno, pogotovo jer nismo znali da će ga vratit još 50 puta.
Nemam pojma zašto sam stavio najbolje u naslov i meni se sad čini glupo. Bolje bi išlo najšokantnije ili tako nešto. Najbolje zvuči sadistično
Kad već pišem mogao bih malo dodati na svoj popis:
Kamisama no Inai Nichiyoubi: Kizuna Astin
Ovo stvarno iznenadi čovjeka jer prvo saznamo da je on otac glavnoj likovici, onda umre iako je dosad bio besmrtan, a onda ga ona mora pokopat. Jako uznemirujuća scena.
Elfen Lied manga: Lucy
Sami kraj Elfen Lied mange, unatoč svemu što je Lucy dotad radila, kad je Kohta mora ubit stvarno potrese čovjeka, a onda ona scena kad je on čeka svaki dan sljedećih deset godina doda još soli na ranu.
Angel Beats: Yui
Ne znam jel se baš računa da je umrla, pošto su svi već mrtvi u AB, ali ovo je definitivno najbolja scena u animeu. Cijeli uvod u scenu, skupa s Hinatinim govorom su dovoljno potresni, a onda počne svirat Ichiban no Takaramono što stvarno ukrasi scenu.