- animefun1234Fresh Boarder
- Broj postova : 10
Book!
Wed Jun 19, 2013 9:30 am
Pozdrav svima! Zovem se Toni i dolazim iz Karlovca. Na ovaj forum sam naletio slučajno pa sam se slučajno i registrirao XD!
Gledam skoro sve žanrove anime uradaka i volim pratiti ongoing anime. Nisam veliki ljubitelj mange, ali ponekad malo čitam (slobodno preporučite anime ili mangu). Bit ću aktivan i nadam se da ću se zabaviti XD.
Gledam skoro sve žanrove anime uradaka i volim pratiti ongoing anime. Nisam veliki ljubitelj mange, ali ponekad malo čitam (slobodno preporučite anime ili mangu). Bit ću aktivan i nadam se da ću se zabaviti XD.
- sajberAdmin
- Broj postova : 2700
Godina : 32
Re: Book!
Wed Jun 19, 2013 10:28 am
Pozdrav i dobrodošao.
Bilo bi super kad bi rekao što si gledao i koji su ti najbolji/najdraži animei. Tako bi ti lakše mogli preporučiti što gledaš
Bilo bi super kad bi rekao što si gledao i koji su ti najbolji/najdraži animei. Tako bi ti lakše mogli preporučiti što gledaš
- audiosl4veModerator
- Broj postova : 1398
Wed Jun 19, 2013 11:27 am
dobrodosao. Reci zanr koji hoces i reci cemo ti kaj valja
- Lelou1524V.I.P.
- Broj postova : 2068
Godina : 27
Wed Jun 19, 2013 11:28 am
ooh napokon novo licee :33
Wed Jun 19, 2013 12:02 pm
Najdraži animei su mi: Clannad after story, Dbz, Code Geass,Kingdom i Fate/zero (obje sezone).
Gledao sam ih još dosta ali u sjećanju mi je ostao Hakuoki i Peacemaker Kurogane.
Od žanrova može drama i supernatural.
Od ongoing animea gledam Kakumeiki Valvrave i Kingdom 2. sezona.
Gledao sam ih još dosta ali u sjećanju mi je ostao Hakuoki i Peacemaker Kurogane.
Od žanrova može drama i supernatural.
Od ongoing animea gledam Kakumeiki Valvrave i Kingdom 2. sezona.
- audiosl4veModerator
- Broj postova : 1398
Wed Jun 19, 2013 12:41 pm
sad tek vidim da malo manje citas pa ti necu govorit nikakve mange. Ja vise volim mangu citat nego anime gledat pa neka ti ekipa preporuci neki anime koji valja. Mozda od novijih pogledaj SAO (Sword Art Online) koji je ono li-la. Il ce ti se svidjeti ili nece
- SuperSaiyanVegetaPlatinum Boarder
- Broj postova : 1314
Wed Jun 19, 2013 12:48 pm
Yo, dobrodosao
Ako volis gledati nesto s 'mrvicu' vise krvi, pogledaj Mirai Nikki ili Shingeki No Kyojin.
Vidim da si gledao Clannad, onda probaj i AnoHanu... a ako se hoces posteno nasmijati, moja preporuka je Gintama xD
Ako volis gledati nesto s 'mrvicu' vise krvi, pogledaj Mirai Nikki ili Shingeki No Kyojin.
Vidim da si gledao Clannad, onda probaj i AnoHanu... a ako se hoces posteno nasmijati, moja preporuka je Gintama xD
- Prince VegetaAwesome Boarder
- Broj postova : 1557
Godina : 27
Wed Jun 19, 2013 1:07 pm
Dobrodošao
Ako ti se sviđaju ovi animei tipa Clannada koji su katkad jako tužni, preporučam Angel Beats. Ima dosta humora između tužnih trenutaka pa ćeš se i dobro nasmijati.
Ako ti se sviđaju ovi animei tipa Clannada koji su katkad jako tužni, preporučam Angel Beats. Ima dosta humora između tužnih trenutaka pa ćeš se i dobro nasmijati.
Wed Jun 19, 2013 1:23 pm
Hvala na preporukama. Ako bude bilo vremena možda pogledam i sve animeje koje ste mi preporučili, a sigurno gledam Anohanu,Mirai Nikki i Angel Beats. Inače obožavam tužne i pomalo smiješne animeje.
- sajberAdmin
Wed Jun 19, 2013 2:16 pm
Kakumeiki Valvrave je navodno jako sličan Code Geassu?
Znam da svi hvale Code Geass, ali kako mi je Kakumeiki Valvrave skroz bezveze, neću ga gledati
Što se mojih preporuka tiće, ja ću ih zaobići jer vidim da imamo različiti ukus
Znam da svi hvale Code Geass, ali kako mi je Kakumeiki Valvrave skroz bezveze, neću ga gledati
Što se mojih preporuka tiće, ja ću ih zaobići jer vidim da imamo različiti ukus
Wed Jun 19, 2013 2:43 pm
Pa ta dva animea su u nekim pogledima slični, a u nekima i nisu. Kakumeiki Valvrave me zapanjio s prve četiri epizode, ali poslije je postao dosadan. Ja ga gledam tek toliko iz znatiželje, a ako kraj bude dobar pogledat ću i drugu sezonu . A opening je EPIC .
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
- sajberAdmin
Thu Jun 20, 2013 9:59 am
Meni nije dosadan, ali ideje su glupe, a još gluplje provedene. Cijela ideja da klinci osnoju svoju državu je bila bezveze i način na koji su to napravili je bio bezveze-