AniMan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Strukla
Strukla
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 419
Reputation : 11
Pridružen : 2013-10-26
Godina : 36
http://tanukisubs.crotaku.net/

Skins (UK) Empty Skins (UK)

Mon Nov 04, 2013 9:21 pm
Skins (UK) O2Ku

Skins je britanska dramska TV serija o grupici tinejdžera iz Bristola i njihovom svakodnevnom životu. Serija je kontroverzna ali i poprilično realna, te se bavi kojekakvim "tabu" temama: anoreksijom, bulimijom, seksom, drogom, alkoholom, rastavama u obitelji i smrću.

Skins (UK) DLaKl

Među glavnim likovima 1. sezone su Tony (manipulativni gad), Sid ("zadnja rupa na svirali" i Tonyev najbolji prijatelj), Michelle (Tonyeva cura koja ne podnosi maminog novog dečka), Chris (drokser koji ni ne zna gdje su mu roditelji), Anwar (muslimanski dječak koji je opsjednut seksom), Jal (prividno najstabilnija od svih njih), Maxxie (homoseksualac) i Cassie (djevojka koja pati od poremećaja u prehrani, a ni mentalni problemi nisu isključeni).

Trenutno se snima 6. sezona, koja uvodi novi set likova (većina ih "potraje" 2 sezone). U planu je i bio i film sa likovima iz prve 4. sezone (1. i 2. generacija) koji je trebao izaći još 2011., no prema zadnjim informacijama, film je pretvoren u 3 "tv filma" (tj. malo dulje epizode) koji se navode kao "sezona 7". Serija je pokupila BAFTA-inu nagradu za najbolju dramsku seriju 2008., a Ameri su, naravno, odmah uvidjeli zlatnu kokoš u tome i napravili svoju verziju Skinsa (koja se vrti na MTV-u, potrajala je 10 epizoda prije ukinuća, sadrži plošne glumce i doslovna je kopija (što se tiče ono malo radnje i dijaloga što vidjeh) britanske verzije).

Većina se slaže da je prva ekipa (1. i 2. sezona) najbolja, no neki ne odbacuju ni 3. i 4. gdje glavnu ulogu od stare ekipe preuzima Tonyeva mlađa sestra sa novom ekipom, a 5. i 6. su opet krenule sa sasvim novom ekipom. Možda ste ulovili 1. sezonu na HRT-u, vidjela sam da se u minimalno 2 navrata prikazivala, prvo na jednom od 2 redovna kanala, a drugi put donedavno na HRT 3.

Osobno gledah samo prve dvije sezone, i dugo sam odbijala pogledati i 3., no onda sam im dala priliku. Slabije je od originalnih Skinsa i likovi nisu toliko pamtljivi, no ima nekolicina simpatičnih (JJ, Cooke također priraste srcu premda je tipični zločesti dečko) dok cure uglavnom idu na živce, pogotovo Effie.

Neki od glumaca su nastavili sa tim poslom ili su već otprije malo poznatiji. Npr. Nicholas Hoult (Tony) je glumio dječaka Marcusa u About A Boy te glavnog lika u filmu o dječaku-zombiju, a Dev Patel (Anwar) je glavni glumac u filmu Slumdog Millionaire, dok je Joseph Dempsie (Chris) glumio u jednoj od epizoda Dr. Who-a (4. sezona, zajedno sa glumcem koji u Skinsima glumi Sidovog oca) te u Game of Thrones serijalu (mali kovač).

Seriju možete skinuti sa torrenata, a možete ju i pogledati na YouTubeu ili službenoj stranici E4 TV kuće. I za kraj, let's dance.
son goten
son goten
Gold Boarder
Gold Boarder
Broj postova : 237
Reputation : 3
Pridružen : 2012-02-03
Godina : 27

Skins (UK) Empty Re: Skins (UK)

Thu Nov 07, 2013 5:34 pm
općenito ne volim serije di su homoseksualci i di se radi o njima,nije prirodno,štoviše bolesno je,slobodno mislite da sam homofob,ali ja njih ne mogu podnjet onake ogavne (bez uvrede onom ko gleda),
Lelou1524
Lelou1524
V.I.P.
V.I.P.
Broj postova : 2068
Reputation : 12
Pridružen : 2012-02-05
Godina : 26

Skins (UK) Empty Re: Skins (UK)

Thu Nov 07, 2013 7:28 pm
to sam par puta gledao na tv-u onak.
ha solidno, da se gledati kad nema ništ drugi ili kad čekaš na rubu znanosti.
chibi
chibi
Admin
Admin
Broj postova : 989
Reputation : 31
Pridružen : 2012-02-04
Godina : 33

Skins (UK) Empty Re: Skins (UK)

Fri Nov 08, 2013 8:26 pm
son goten (citat):općenito ne volim serije di su homoseksualci i di se radi o njima,nije prirodno,štoviše bolesno je,slobodno mislite da sam homofob,ali ja njih ne mogu podnjet onake ogavne (bez uvrede onom ko gleda),
Al voliš pogledat porniće sa lezbama. Very Happy 
Lelou1524
Lelou1524
V.I.P.
V.I.P.
Broj postova : 2068
Reputation : 12
Pridružen : 2012-02-05
Godina : 26

Skins (UK) Empty Re: Skins (UK)

Fri Nov 08, 2013 9:03 pm
Message reputation : 0% (1 vote)
Đes ti to našao Chibi ._. . Nigdje ne vidim da je to napisao :'o
Sponsored content

Skins (UK) Empty Re: Skins (UK)

Na vrh
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu