AniMan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Chat v2

+15
Strummer
Jovo_SSJ3
Akai
Gamaran
Strukla
sarcasticGirl
son goten
O-Dog
chibi
audiosl4ve
Prince Vegeta
Lelou1524
SuperSaiyanVegeta
Sasuke Uchiha
sajber
19 posters
AniMan :: Ostalo :: Spam
Go down
Prince Vegeta
Prince Vegeta
Awesome Boarder
Awesome Boarder
Broj postova : 1557
Reputation : 17
Pridružen : 2012-03-08
Godina : 25

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Tue Feb 11, 2014 1:04 am
Digimon anime ima 100 puta bolju radnju u 54 epizode nego Pokemoni u nekih 800 kolko ih dosad ima. Ali ako ćemo gledat igre, tu Pokemoni naravno pobjeđuju jer su zamišljeni kao igra pa pretvoreni u anime za djecu (zato i je tako...djetinjast), a Digimon igre nisu baš originalne. Mnogi ljudi misle da su Digimoni nastali kao anime, ali su zapravo prvi Digimoni bili neka vrsta Tamagotchija posebno za dječake koji je postao manga (Digimon V-Tamer, zakon manga btw) pa je tek onda došao anime. Usput Lelou, sretan si, svi ljudi koje ja znam (osim rodbine) ili nikad nisu gledali Digimone ili tvrde da su kopija Pokemona (što znači da nisu gledali jer animei uopće nisu slični po radnji, jedino oba imaju "mon" u imenu, ali to imaju i Vitezovi Mon Koli pa njih nitko ne spominje). I sad sam shvatio da se uvijek ovako razvežem kad dođe ova tema pa ću prestat dok se još uvijek mogu zaustavit.

P.S. Saznao sam da je originalna Pčelica Maja bila anime  Shocked  To nikad ne bih pogodio.

--------------------------
Chat v2 - Page 21 300px-Archerubw
WooddieBone
WooddieBone
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 415
Reputation : 11
Pridružen : 2012-02-05
Godina : 28
http://vid.doesphotography.com

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Tue Feb 11, 2014 12:30 pm
Prince Vegeta (citat):

P.S. Saznao sam da je originalna Pčelica Maja bila anime  Shocked  To nikad ne bih pogodio.

Zapravo nije. Original je strip prvi put izašao 1912., a live-action film je izašao 20-ih i napravio ga je njemac. Tek 70-ih je počela anime serija.

--------------------------
Chat v2 - Page 21 2nkkxao
VID.DOESPHOTOGRAPHY.COM
Prince Vegeta
Prince Vegeta
Awesome Boarder
Awesome Boarder
Broj postova : 1557
Reputation : 17
Pridružen : 2012-03-08
Godina : 25

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Tue Feb 11, 2014 8:07 pm
Mislio sam na originalni crtani kojeg sam gledao na televiziji, ali sad vidim da sam bio nejasan  Neutral 
Znao sam da je originalno njemačka, ali nisam imao pojma da je animacija (vješto izbjegavanje sukoba) bila japanska.

--------------------------
Chat v2 - Page 21 300px-Archerubw
Lelou1524
Lelou1524
V.I.P.
V.I.P.
Broj postova : 2068
Reputation : 12
Pridružen : 2012-02-05
Godina : 25

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Tue Feb 11, 2014 8:49 pm
He moj prinče hvala bogu da sam sretan. Potrošio sam 2-3 tjedna na tu curu. To je užasno mnogo.
I tek sam ju jučer uspio "zbarit'". Inače to se prije rješava, ali ova neka posebna žena.

--------------------------
Chat v2 - Page 21 2A8nZIa

''When you are miserable, you need something that is even more miserable than you to feel good about yourself.''
Sasuke Uchiha
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder
Broj postova : 1906
Reputation : 13
Pridružen : 2012-02-04
Godina : 23

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Tue Feb 11, 2014 9:50 pm
Prince Vegeta (citat):Mislio sam na originalni crtani kojeg sam gledao na televiziji, ali sad vidim da sam bio nejasan  Neutral 
Znao sam da je originalno njemačka, ali nisam imao pojma da je animacija (vješto izbjegavanje sukoba) bila japanska.

Ja pokušavam uvjerit stariju sestru da je to što sam gledo na TV-u zapravo anime, ali ona ne:To je crtić, kakav anime!
Sad imam nekoga da svjedoči za mene, lol.Pokušavao sam i na netu joj pokazat, ali ona govori da je to nešto drugo...meh, sad će ona vidjet Boga svoga ^^

Btw, ljudi moji, ovo vam se treba ispričat.Danas jedan lik iz mog razreda donio rakiju u boci od Jane (taj lik je inače lik koji nasmijava i upotpunjuje cijeli razred) i moj najbolji prijatelj, ovdje poznat kao TrueNaruto (samo je neaktivan) je popio, al ono, ni 2 mililitra i iskašljo se tako jako da je otišo u WC istog trena.Ova dvojica što su pili, taj koji je donio to, i jedan poznati alkoholičar i pušač iz našeg razreda, naiskap popili malo manje od pola čaše.Ali to nije sve! Mjesto radnje, je naravno, bila učionica hrvatskog.Dakle, profesorica je bila 3 metra udaljena od svega i ona se pravi ko da ništa ne shvača što se događa (a mi naivčine pušimo tu priču) i onda nakon 5 minuta je onako ležerno rekla:Dodajte mi osvježivač zraka, idući put biste mogli prozore prati s time što ste donjeli.I mi ostali, naravno, crkli od smijeha.A što je bilo s TrueNarutom? Sad ga svi zajebavamo da je pijančina ipo.

To je tipičan školski dan 8.F razreda OŠ Lapad... Razz

--------------------------
Chat v2 - Page 21 242bxu1
sajber
sajber
Admin
Admin
Broj postova : 2700
Reputation : 26
Pridružen : 2012-02-02
Godina : 29

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Tue Feb 11, 2014 10:06 pm
Pušenje i cuganje na satu. Navikut ćeš se na to u srednjoj.

Also, Anime je crtić Very Happy

--------------------------
Chat v2 - Page 21 WHVORgn
Sasuke Uchiha
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder
Broj postova : 1906
Reputation : 13
Pridružen : 2012-02-04
Godina : 23

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Tue Feb 11, 2014 10:15 pm
Hah, naviknuo sam se ja na to odavno...ali mene to iskreno ne zanima, ni pušenje, ni cuganje.
I imam astmu btw, da počnem pušit, možda bih i umro...a cuganje, mogu popit pivo i to je to...

Btw, zna se na što se misli kad kažeš da je nešto crtić, a nešto anime.

--------------------------
Chat v2 - Page 21 242bxu1
sajber
sajber
Admin
Admin
Broj postova : 2700
Reputation : 26
Pridružen : 2012-02-02
Godina : 29

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Tue Feb 11, 2014 11:12 pm
Što se misli? Very Happy

--------------------------
Chat v2 - Page 21 WHVORgn
SuperSaiyanVegeta
SuperSaiyanVegeta
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 1314
Reputation : 8
Pridružen : 2012-02-04

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Tue Feb 11, 2014 11:42 pm
Da je anime crtic Razz
WooddieBone
WooddieBone
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 415
Reputation : 11
Pridružen : 2012-02-05
Godina : 28
http://vid.doesphotography.com

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Wed Feb 12, 2014 12:47 am
Prvi anime fanovi od kojih sam to čuo.
Drago mi je da to čujem jer ne volim snobove koji misle da su crtići za djecu, a anime za ozbiljne ljude.

Budimo realni niko od nas nije ozbiljan.

--------------------------
Chat v2 - Page 21 2nkkxao
VID.DOESPHOTOGRAPHY.COM
Prince Vegeta
Prince Vegeta
Awesome Boarder
Awesome Boarder
Broj postova : 1557
Reputation : 17
Pridružen : 2012-03-08
Godina : 25

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Wed Feb 12, 2014 2:53 am
Anime je zapravo japanska riječ za animaciju koju oni koriste i za zapadnjačke crtane također. A to da su crtići (mrzim tu riječ, zvuči tako glupo, radije koristim crtani) za djecu je samo zato što van Japana rijetko tko zna napraviti zreliji animirani film ili seriju. A opet ima i skroz blesavih animea (većinom ovi sol-ovi, ali ima i nekih dobrih sol-ova).

P.S. Ja sam toliko ozbiljan da prijatelja nagovaram zadnjih mjesec dana da pogleda Kill la Kill samo da mu vidim reakciju na bilo koju scenu sa Aikurom.

P.S.S. sol znači slice of life

--------------------------
Chat v2 - Page 21 300px-Archerubw
WooddieBone
WooddieBone
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 415
Reputation : 11
Pridružen : 2012-02-05
Godina : 28
http://vid.doesphotography.com

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Wed Feb 12, 2014 3:16 pm
Trebaš vidjet mene kad objašnjavam sestri da je One Piece puno zreliji nego se čini, a ono 10 epizoda se zareda di Luffy radi gluposti.

--------------------------
Chat v2 - Page 21 2nkkxao
VID.DOESPHOTOGRAPHY.COM
sajber
sajber
Admin
Admin
Broj postova : 2700
Reputation : 26
Pridružen : 2012-02-02
Godina : 29

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Wed Feb 12, 2014 3:46 pm
Pa... One Piece nije primjer ozbiljnog Animea, ali ajde Very Happy

--------------------------
Chat v2 - Page 21 WHVORgn
Sasuke Uchiha
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder
Broj postova : 1906
Reputation : 13
Pridružen : 2012-02-04
Godina : 23

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Wed Feb 12, 2014 7:32 pm
Ako hoćemo nešto ozbiljno tu su Code Geass, Gintama, Log Horizon, Neon Genesis Evangelion, Fullmetal Alchemist, mogao bih čak reći i Naruto Shippuden.

I da nastavim od prethodne stranice, kad kažeš crtić, to zvuči jako glupo, a kad kažeš anime u najbolju ruku je manje glupo.Ne volim ni ja snobove što govore da anime nije crtić, to je isto kao da kažeš da pornić nije film, ali još više mrzim elitiste koji govore da je anime djetinjasto poput Tom I Jerrya ili ne znam, Winx i da je to za djecu koja idu u vrtić.To je jednostavni prikaz debilizma, no nije da nema djetinjastih animea, ali uglavnom ljudi koji gledaju anime, gledaju one malo ozbiljnije.Ja anime uzimam kao i South Park, jest crtić, ali nije za djecu od 5 godina koja idu u vrtić.Ja da dam neki primjer Neon Genesis Evangeliona ovim debilima iz mog razreda, ne bi shvatili ni riječi.Sve sam rekao...

--------------------------
Chat v2 - Page 21 242bxu1
sajber
sajber
Admin
Admin
Broj postova : 2700
Reputation : 26
Pridružen : 2012-02-02
Godina : 29

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Wed Feb 12, 2014 9:35 pm
Ne znam na kakvu ozbiljnost misliš, ali pod ozbiljan anime nebi ubrojio gintamu koji je humor i parodija.

Ovo dalje, griješiš u puno stvari. Iskunija Anime ekipa koja gleda Anime preko 5 godina gleda jako, jako puno djetinjastih Animea. Usudio bi se reči, samo to i gledaju. E sad, ovi novi što dođu u taj Anime svijet, prvo počinju sa Narutom, Bleachom ili One Pieceom, što isto spada za djecu. Naravno, ovisno o tome koga smatraš za djetetom. Kad si ti počeo gledati Naruto? Sa 10, 11 godina? U ostalom, gledamo klinca kako naterava zlikovce, što nikako ne može biti za odrasle. Sad, s obzirom na ovo što sam napisao, i ovo što si ti napisao za Log Horizon, Code Geass i ostalo, nema smisla da se ponavljam. Slažem se, ovo što si ti nabrojao nije za djecu u vrtiću, ali ne radi sadržaja koji se tamo nalazi, več dijeca u vrtiču nisu u stanju pratiti neku konkretnu priču. Ili ih barem tako uče.

Po meni je Tom I Jerrya brutalniji nego večina Animea. S obzirom koliko nasilja i svega tamo ima.

--------------------------
Chat v2 - Page 21 WHVORgn
Lelou1524
Lelou1524
V.I.P.
V.I.P.
Broj postova : 2068
Reputation : 12
Pridružen : 2012-02-05
Godina : 25

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Wed Feb 12, 2014 10:25 pm
zbilja nasilje, zbilja, zbilja. wtf. ._.

--------------------------
Chat v2 - Page 21 2A8nZIa

''When you are miserable, you need something that is even more miserable than you to feel good about yourself.''
sajber
sajber
Admin
Admin
Broj postova : 2700
Reputation : 26
Pridružen : 2012-02-02
Godina : 29

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Wed Feb 12, 2014 11:26 pm
Pa da...

--------------------------
Chat v2 - Page 21 WHVORgn
Lelou1524
Lelou1524
V.I.P.
V.I.P.
Broj postova : 2068
Reputation : 12
Pridružen : 2012-02-05
Godina : 25

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Wed Feb 12, 2014 11:43 pm
ugl. ha eto nedjelimo isto mišljenje.
ugl. toliko sam zao. buahhahaha.
pitao me prijatelj da mu preporučim jedan dobar anime. ja mu rekoh Boku No Pico.
Puno komedije, drame, predobrih radnji(baš...). Dobro izostavio sam dio s pedofilijom i onim gejevskim stvarima. jedino će me biti strah ako mu se svidi.

--------------------------
Chat v2 - Page 21 2A8nZIa

''When you are miserable, you need something that is even more miserable than you to feel good about yourself.''
chibi
chibi
Admin
Admin
Broj postova : 989
Reputation : 31
Pridružen : 2012-02-04
Godina : 31

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Thu Feb 13, 2014 12:16 am
Sasuke Avenger (citat):Ako hoćemo nešto ozbiljno tu su Code Geass, Gintama, Log Horizon, Neon Genesis Evangelion, Fullmetal Alchemist, mogao bih čak reći i Naruto Shippuden.

Hahahahahahahahahahaha. Naruto nikad, nikad, nikad pa ni tad. Da bi neki anime bio ozbiljan trebao barem imati solidno napisane likove i razvoj likova (kod Sasukea je najlošija karakterizacija lika koju sam ikad pročitao u nekom literarnom djelu, užasan lik, a najtužnije je što će preživjet sve) i radnju koja se ne odugovlači i ne komplicira bez veze. Drugo Log Horizon i Code Geass nisam gledao, ali po izgledu crteža bih zaključio da su shouneni, a to uglavnom znači da nisu pretjerano ozbiljni (samo na temelju neke moje procjene). Gintama nikako. Fullmetal Alchemist je ozbiljan možda po strukturi svijeta, dobro odrađenim interakcijama likova i naravno emocijama. Od tih tvojih nabrojanih jedino Evangelion možemo smatrat ozbiljnim animeom. A ozbiljni animei bi bili uglavnom seinen animei (kojih nažalost nema toliko), recimo: Cowboy Bebop, Monster... Više ima mangi: Pluto, Monster, 20th i 21st Century Boys, Billy Bat (da Urasawa).... I ne možeš sve Anime svrstavat u kategoriju South Parka, jer i animei su rađeni za određene dobne skupine kao i crtići.


Prince Vegeta (citat):A to da su crtići (mrzim tu riječ, zvuči tako glupo, radije koristim crtani) za djecu je samo zato što van Japana rijetko tko zna napraviti zreliji animirani film ili seriju.

Opet hahahahahahahahahahahahaha. Molim te informiraj se prije nego pišeš gluposti. Što se tiče animiranih serija za odrasle ili ako baš hoćeš zrelijih animiranih serija, ima ih izvan Japan puno i u zadnje vrijeme ih se dosta i radi. Na prvom mjestu Simpsoni i South Park kao maratonci, Family Guy je bezveze ali nije za djecu, pa Futurama, Archer, Ugly Americans, mogao bi se čak i Legend of Korra svrstati tu, Metalocalypse i razni drugi. To bi bili samo neki koji su mi sad pali na pamet i jedino Metalocalypse nisam pogledao ni jednu epizodu, a od japanskih bi se mogao sjetiti Cowboya Bebopa, Monster i Evangeliona što ti valjda nešto govori.


I animei su crtići i prestanite se oko toga svađat jer nema smisla. A crtani ili crtić, tak svejedno.

--------------------------
Filip je u ono vrijeme čitao Zolinu Nanu, slikao akvarele, pio prve čaše piva s gađenjem i bljuvao od pete cigarete, i taj mali dečko, koji je igrajući šah i nogomet bio s jedne strane sklon još najnaivnijem podjetinjenju, a s druge rastrgan između najbjesomučnijih poroka, osjetio je iznenada u svome krilu debelu, mokru, znojavu, usijanu Karolininu stražnjicu.
SuperSaiyanVegeta
SuperSaiyanVegeta
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 1314
Reputation : 8
Pridružen : 2012-02-04

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Thu Feb 13, 2014 1:34 am
Sasuke Avenger (citat):Ako hoćemo nešto ozbiljno tu su Code Geass, Gintama, Log Horizon, Neon Genesis Evangelion, Fullmetal Alchemist, mogao bih čak reći i Naruto Shippuden.
Ocito nisi gledao Gintamu Very Happy
Prince Vegeta
Prince Vegeta
Awesome Boarder
Awesome Boarder
Broj postova : 1557
Reputation : 17
Pridružen : 2012-03-08
Godina : 25

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Thu Feb 13, 2014 2:04 am
SuperSaiyanVegeta (citat):
Sasuke Avenger (citat):Ako hoćemo nešto ozbiljno tu su Code Geass, Gintama, Log Horizon, Neon Genesis Evangelion, Fullmetal Alchemist, mogao bih čak reći i Naruto Shippuden.
Ocito nisi gledao Gintamu Very Happy

A tu je i Code Geass:
Chat v2 - Page 21 Terrorcf1

@chibi23  Pod zreliji mislim da se bavi nekom bitnom temom ili da ima neku pametnu poruku, a ne da je pun prostačina pa da djeca ne mogu gledat kao Family Guy. Simpsoni isto nisu za djecu, ali mislim da nemaju baš neke pametne poruke. South Park sam gledao neke dvije epizode kad sam imao 5 godina pa ne mogu ni komentirati. Avatar i Legend of Korra bi se već mogli svrstat u ovu kategoriju.

--------------------------
Chat v2 - Page 21 300px-Archerubw
sajber
sajber
Admin
Admin
Broj postova : 2700
Reputation : 26
Pridružen : 2012-02-02
Godina : 29

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Thu Feb 13, 2014 12:18 pm
Ima dosta crtića sa nekom temom. Evo, ninja kornjače xD

--------------------------
Chat v2 - Page 21 WHVORgn
WooddieBone
WooddieBone
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 415
Reputation : 11
Pridružen : 2012-02-05
Godina : 28
http://vid.doesphotography.com

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Thu Feb 13, 2014 4:10 pm
Ako ništa, Bible Black je za odrasle.

A sad ozbiljno: Nista spomenuli Ghost in the Shell, Black Lagoon, Cowboy Bebop...
I nijedan Ghiblijev.

--------------------------
Chat v2 - Page 21 2nkkxao
VID.DOESPHOTOGRAPHY.COM
Prince Vegeta
Prince Vegeta
Awesome Boarder
Awesome Boarder
Broj postova : 1557
Reputation : 17
Pridružen : 2012-03-08
Godina : 25

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Thu Feb 13, 2014 4:51 pm
WooddieBone (citat):Ako ništa, Bible Black je za odrasle.

A sad ozbiljno: Nista spomenuli Ghost in the Shell, Black Lagoon, Cowboy Bebop...
I nijedan Ghiblijev.

Istina, Miyazaki je pravi genije. Šteta što se umirovio (ili je li, koliko shvaćam ovo mu je već peti put da je najavio mirovinu).
Evo dok mi je na pameti ću navesti par ne-anime dobrih crtana: FernGully: The Last Rainforest, Once Upon a Forest (ove sam davno gledao, a ne mogu im se sjetiti hrvatskog imena), Vratili smo se: Priča o dinosaurima, Svi psi idu u raj, Legenda o sjevernom vjetru. Ovi se sve nešto stariji, doduše.

--------------------------
Chat v2 - Page 21 300px-Archerubw
Sasuke Uchiha
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder
Broj postova : 1906
Reputation : 13
Pridružen : 2012-02-04
Godina : 23

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Thu Feb 13, 2014 7:44 pm
Ah, ma neda mi se uopče raspravljat o ičemu više, pa ni o ovome.Svatko ima svoje mišljenje i to je to.

--------------------------
Chat v2 - Page 21 242bxu1
Sponsored content

Chat v2 - Page 21 Empty Re: Chat v2

Na vrh
Similar topics
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu