AniMan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
sajber
sajber
Admin
Admin
Broj postova : 2700
Reputation : 26
Pridružen : 2012-02-02
Godina : 31

Over Drive Empty Over Drive

Fri Feb 21, 2014 1:16 pm
Over Drive 23588

Tip: TV
Epizoda: 26
Žanr: Shounen, Sport
Tranjanje: 24 minute po epizodi

Opis:
Tour de France je največa biciklističa utrka na svijetu. Između stotinu zemalja, Shinozaki Mikoto, Japanac, je vodeći biciklist u utrci. Sprema se novi rekord u historiji biciklizma!

Shinozaki Mikoto je dječak prvog razreda srednje škole. On, koji je netalentiran, kojeg stalno tlače u školi, koji nema prijatelja ni samopouzdanja, priključuje se biciklističkom klubu nakon što ga njegova kolegica iz razreda, ujedno i najpopularnija djevojka u školi, uvede u svijet biciklizma.

Komentar:
Super Anime. Ima puno stvari koje su glupo napravljene i mene osobno živciraju, ali i sa njima, ovaj anime mi je i više nego prirasao srcu. Shinozaki Mikoto je papčina koja drugima kupije ručak da ga nebi prebili. Ne zna voziti bicikl, ne zna plivati, nije dobar u sportu. Jedino što mu ide jest slikanje, odnosno crtanje. Poprilično je iritantan i ljudima dođe da ga žele opaliti. Čak ima jako živcirajući i umetljiv glas, što daje još gori dojam o liku. Ali, kada se Shinozaki utrkuje, dobivamo potpuno drugi doživljaj o njemu. Sve one njegove loše strane nestanu, a sve dobre strane samo rastu i rastu. Kroz utrku sam lika doživio na potpuno drugi način. Ostali likovi su mi se svi dopali. Čak se ne mogu odlučiti za najboljega. Jedino uz glavnog lika me živcira glavna likica. Stalno je loše volje i uvijek je depresivna, ne zna što želi sa životom pa su joj svi drugi krivi. Super je kod ovog animea što ima flashbackove i svakom liku zasebno. I svakom je dodjeljena jedna epizoda. Likovi su jako dobro razrađeni, što anutomatski podiže kvalitet animea, ako je nekome stalo do kvaliteta. Iako je početak bio nešto lošji, ipak je ovaj anime za mene vrhunac i zato je dobio 10/10.
Na vrh
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu