AniMan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
sajber
sajber
Admin
Admin
Broj postova : 2700
Reputation : 26
Pridružen : 2012-02-02
Godina : 31

Hatsukanezumi no Jikan  Empty Hatsukanezumi no Jikan

Tue Apr 22, 2014 7:54 pm
Hatsukanezumi no Jikan  3560
Sveska: 4
Poglavlja: 38
Žanr: Misterija, Drama, Psychological, Seinen
Autor: Tome Kei

Opis:
Maki Takano i njegova tri najbolja prijatelja Ryo, Natsume i Mei su učenici privatne akademije za visoko nadarenu dijecu. Kao i svi drugi učenici ove strogo čuvane akademije, oni su izolirani od vanjskog svijeta. Tamo su od svoje treće godine tako da se može reći da nikada nisu vidjeli vanjski svijet.

Jednog dana, pojavljuje se nova učenica Kiriko Hinatsu. Maki iz nekog razloga ima osječaj da ju je već negdje prije vidio. Izgleda da je on jedini učenik koji je se može sjetiti. Kada je Maki upozna sa svoji osječajem i kaže joj da je se sječa od prije, ona mu otkriva istinu iza njihovog postojanja. Škola u kojoj žive skoro cijeli život je zapravo ustanova za eksperimentiranje i sva djeca ovdje su ni više, ni manje nego pokusni kunići. Makiu sad preostaju dva izbora. Zaboraviti svu tu suludu priču, ili joj pomoći te zajedno pobjeći i staviti svoje zdravlje na kocku.

Komentar:

Vrlo zanimljiva manga sa glupim i jednostavnim završetkom, ali to je manje važno, budući da je cijelo vrijeme bilo napeto, ako se mogu tako izraziti. Imam dojam kao da je autor ubrzao kraj i završio što je brže moguće, zato je kraj takav kakav je. U prvom dijelu manga je bilo puno misterije, ali možda se sve pre brzo odkrilo. Zato je na kraju ima sve manje i manje. U svakom slučaju, bilo je dobro opet gledati crtež od Toume Kei. Svaki put me hvata nostalgija, budući da često čitam njezine mange, a one su uvijek na neki svoj način posebne.
Na vrh
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu