- sajberAdmin
- Broj postova : 2700
Godina : 32
Re: Chat v3
Sat Nov 08, 2014 12:18 pm
Ja ću ić i biti tamo sve dane jer mi frend iz Vinkovca dolazi na HS turnir.
A taaaako mi žao dat 60kn za jebenu kartu!
A taaaako mi žao dat 60kn za jebenu kartu!
- Lelou1524V.I.P.
- Broj postova : 2068
Godina : 27
Sat Nov 08, 2014 12:54 pm
a ja idem s školom tamo u srijedu
nema ništa zanimljivo kolko ja znam.
biće turnir u lolu, call of djutiju neki dio mislim da je modern warfare ili nešto takvo i nešto bezveze tamo, nemaju dotu 2 ((((, totalno bi rejpao da imaju.
i biće onaj okolus kao ono nešto tipa sao, donekle.
dap.
._.
i škola nekakava za razvijanje igara ili nešto takvo.
nema ništa zanimljivo kolko ja znam.
biće turnir u lolu, call of djutiju neki dio mislim da je modern warfare ili nešto takvo i nešto bezveze tamo, nemaju dotu 2 ((((, totalno bi rejpao da imaju.
i biće onaj okolus kao ono nešto tipa sao, donekle.
dap.
._.
i škola nekakava za razvijanje igara ili nešto takvo.
- sajberAdmin
Sat Nov 08, 2014 12:55 pm
Imat ćeš tcg-yugioh, pokemoni, magic i to... možda te to interesuje
- Sasuke UchihaHeavy Metal Boarder
- Broj postova : 1906
Godina : 25
Sat Nov 08, 2014 1:34 pm
Jebemti, zašto to nije negdje oko Božića tj. tijekom zimskih praznika, i sve je uvijek u Zagrebu, nikad ništa nema u ovom jebenom Dubrovniku >.<
Zabavite se i za mene...
Zabavite se i za mene...
- smegmartaExpert Boarder
- Broj postova : 160
Godina : 31
Sat Nov 08, 2014 2:12 pm
Haha kakva je to skola koja ide na infogamer? Dakle slicno ko i prosle godine. Mozda malo bolje. Jel ta skola za razvijanje igara Machina? Prosle godine su nudili nekakav online tecaj za izradu igara s popustom, al svaki dan su snizavali cijenu za 50 kuna. Zanima me oculus rift, al to je to. 60 kuna wat? Dva dana ides? @sajber
- SuperSaiyanVegetaPlatinum Boarder
- Broj postova : 1314
Sat Nov 08, 2014 2:23 pm
Idemo na interliber, razred jel, pa mozemo otic.. pa mozda navratim, mozda ne. ._.
Sat Nov 08, 2014 2:28 pm
Ja sam kupio kartu za svih 5 dana i mislim spavat tamo. Nije ni slično ko prošle godine. Bit će 3 paviljona umjesto jednog i radit će lego skulpture, gaming mozaik, bit će cijeli Carta Magica floor na kojem se mogu igrat board gamei i to, isprobavanje novih igara, hrpu stvari će podjelit uključujući igre i merch, svijetske premijere PES15 i WoW Warlords of Draenor, muzej starih konzola i turnir u SF2 na SNESu...
Fakat će bit zakon.
Fakat će bit zakon.
Sat Nov 08, 2014 2:35 pm
Misliš spavat tamo 5 dana? Ok, malo zvučiš poput onih debila koji stoje u redovima za iPhone ili nove konzole pa spavaju tamo... bez uvrede.
- sajberAdmin
Sat Nov 08, 2014 3:17 pm
Da, karta za sve dane je 60 kuna, a za jedan dan je 30 (lol)
Biti ću 5 dana, ovisi ako prođe u finale ovaj -.-
I woodie kako misliš spavat tamo? U vreči za spavanje?
Biti ću 5 dana, ovisi ako prođe u finale ovaj -.-
I woodie kako misliš spavat tamo? U vreči za spavanje?
- Lelou1524V.I.P.
Sat Nov 08, 2014 4:33 pm
tehnička sinko, tehnička.
- audiosl4veModerator
- Broj postova : 1398
Sat Nov 08, 2014 5:08 pm
htio bi ic ali nema se $$$ ni vremena. Mozda sjedne placa pa se ode
Sat Nov 08, 2014 5:09 pm
Ljudi, kako znati da vam raste umnjak? Boli me kraj desne donje sedmice (ne taj zub) ali na mjestu pokraj me boli meso. Ako mi raste umnjak popizdit ću...
- chibiAdmin
- Broj postova : 989
Godina : 34
Sat Nov 08, 2014 7:02 pm
TO ti sve ovisi od osobe do osobe. Neki proživljavaju trume i boli na razini poroda/udarca nogom u jaja kad ima rastu umnjaci, a neki ni osjete i samo jedan dan skuže da imaju zub više. Ja osobno nisam nikakve traume imao dok su mirasli umnjaci, jednostavno su izrasli bez ikakvih problema i boli, jedino me jedan znao tu i tamo malčice zaboljet, ali to je bila nikakva bol i brzo bi prestalo.
- audiosl4veModerator
Sat Nov 08, 2014 7:03 pm
Sasuke Uchiha (citat):Ljudi, kako znati da vam raste umnjak? Boli me kraj desne donje sedmice (ne taj zub) ali na mjestu pokraj me boli meso. Ako mi raste umnjak popizdit ću...
jednostavno odes kod zubara i njega pitas
Sat Nov 08, 2014 7:25 pm
chibi23 (citat):TO ti sve ovisi od osobe do osobe. Neki proživljavaju trume i boli na razini poroda/udarca nogom u jaja kad ima rastu umnjaci, a neki ni osjete i samo jedan dan skuže da imaju zub više. Ja osobno nisam nikakve traume imao dok su mirasli umnjaci, jednostavno su izrasli bez ikakvih problema i boli, jedino me jedan znao tu i tamo malčice zaboljet, ali to je bila nikakva bol i brzo bi prestalo.
Evo sad mi je bolje, popio sam lupocet pa se ni ne primjeti uopče, samo kad zagrizem malo jače me zaboli. Valjda će proć.
@Vegito Stvarno misliš da se toga nisam sjetio? Problem je što mi je zubar na godišnjem. Ali ionako trebam ić za tjedan dana kod zubara da vidim za aparatić kad će mi ga stavit, samo će valjda proć ta bol do tad...
- audiosl4veModerator
Sat Nov 08, 2014 8:35 pm
rado bi ti pomogao ali isto kao i chibiu, nikad me nije boljela tj ne boli me celjust ok radtu. Moji jos uvijek izlaze tj nisu izasli ni milimetar zadnje 3-4 godine al eto hoce valjda jednog dana xD
- Prince VegetaAwesome Boarder
- Broj postova : 1557
Sat Nov 08, 2014 10:09 pm
Meni trenutno rastu umnjaci i većinu vremena mi je samo malo natečeno meso. Ali kad udru rast onda točno osjećam kako mi kidaju meso. I najgore je kad mi onda zapne nešto između zuba i mesa a boli ko sam vrag kad idem iščačkat
Također, sve ove škole idu na interlibere i infogamere a jedini put kad smo mi išli u Zagreb je bilo u neku prokletu galeriju gledat kako lika bikovi nabijaju na rogove -.- Hvala Bogu da sam se ja prikrpao sestri pa sam izbjegao cijeli dan dosade.
Također, sve ove škole idu na interlibere i infogamere a jedini put kad smo mi išli u Zagreb je bilo u neku prokletu galeriju gledat kako lika bikovi nabijaju na rogove -.- Hvala Bogu da sam se ja prikrpao sestri pa sam izbjegao cijeli dan dosade.
Sun Nov 09, 2014 12:08 am
Mislim da je karta za sve dane 70 kuna, al okej. 10 vise, manje. Meni je jedan umnjak narastao u tipa tri dana bez ikakve boli. S njima je sam problem sto se lako kvare, a tesko se cetkaju. :< Al da, ak ces dobit apartic vidjet ces treba li ga vadit ili ostavit. Izdrzi nekako! Precudno da ti s 15 vec raste. Mislim da su mi tad tek sedmice narasle haha.
Sun Nov 09, 2014 11:20 am
Danas je bol više-manje prestala, nego je sad prešla na ovu šesticu koju ionako trebam izvadit, ali ona me ne boli toliko jako uopče. Ali nitko u mojoj familiji nije vadio umnjake, niti su ikoga bolili umnjaci. Ja sam poseban I guess... I hvala svima na odgovorima ^^
- chibiAdmin
Sun Nov 09, 2014 8:17 pm
I drugi put.
Isuse bože, da mi je samo vidjet genijalca koji je izmislio predmet Upravljanje projektima i stavio ga kao obavezni. Svaka mu čast, predmet je tolko retardiran i retardirano dosadan da ga jedva mogu učit, a sutra imam kolokvij.
Isuse bože, da mi je samo vidjet genijalca koji je izmislio predmet Upravljanje projektima i stavio ga kao obavezni. Svaka mu čast, predmet je tolko retardiran i retardirano dosadan da ga jedva mogu učit, a sutra imam kolokvij.
- Lelou1524V.I.P.
Sun Nov 09, 2014 10:21 pm
A i ja imam digitalnu elektroniku, sutra pišemo.
Dosadan profesor, liže prah od krede koji mu ostane na prstima, dosadan predmet, pa umreš.
Sutra ispit, ne znam ni šta se piše, ni kako, ali navodno da svake godine prvi ispit od tog predmeta bude jedna-dvije dvojke, ostalo sve jedinice.
Još električni sklopovi i uređaji, dosadan profesor, dosadan predmet...
Spavat ti se odma na početku sata.
Da stvar bude bolja svaki put imamo blok sat tih sranja.
Dosadan profesor, liže prah od krede koji mu ostane na prstima, dosadan predmet, pa umreš.
Sutra ispit, ne znam ni šta se piše, ni kako, ali navodno da svake godine prvi ispit od tog predmeta bude jedna-dvije dvojke, ostalo sve jedinice.
Još električni sklopovi i uređaji, dosadan profesor, dosadan predmet...
Spavat ti se odma na početku sata.
Da stvar bude bolja svaki put imamo blok sat tih sranja.
Sun Nov 09, 2014 10:50 pm
Kolokviji nakon 3 predavanja <3 Sto se uopce radi na takvom kolegiju? Sretno, chibi! Sretno, Lelou!
- SuperSaiyanVegetaPlatinum Boarder
- Broj postova : 1314
Sun Nov 09, 2014 11:18 pm
Ikr.. diode, tranzistori i ta sranja... fuck me ako znam cemu sluze i zasto
- chibiAdmin
Sun Nov 09, 2014 11:30 pm
smegmarta (citat):Kolokviji nakon 3 predavanja <3 Sto se uopce radi na takvom kolegiju? Sretno, chibi! Sretno, Lelou!
Hvala. A bilo je pet predavanja, nama je počeo faks 6. 10. A što se radi? Radi se upravljanje projektima . A uglavnom se radi o osoba koje sudjeluju na izradi projekta, samo upravljanje projekta pa osobe koje sudjeluju u upravljanju projekta, pa sustavi ovjere za upravljanje projektima (više-manje neki certifikati koji se mogu dobit polaganjem ispita i imaju više različitih razina), sposobnosti koje treba imati voditelj projekta... Uglavnom sve i svašta. To bi čak bio i podnošljiv predmet da predaje nki drugi profesor/ica, a bio bi i zanimljiv da se bavi samo upravljanjem projektima u građevini jer bi to čak i imalo nekog smisla na građevinsko fakultetu. A ovako je sve općenito i samo neke glupe definicije i tona teorije i jednostavno izgubiš volju za učenjem toga.
Ma idem to pročitat još jednom i pogledat Arrowa, malo sam u zaostatku. Postoji popravni kolokvij .
Mon Nov 10, 2014 7:01 pm
Sto ce ti to uopce? Necu se onda zaliti. Kako je prosao kolokvij? Mozda neces morat na popravni. Joj, Arrow. Pogledala sam prvu epizodu The Flasha i Oliver je bio tamo. Prekul collab. Kao Ksena i Herkul kad smo bili klinci.