- chibiAdmin
- Broj postova : 989
Godina : 34
Re: Chat v3
Mon Sep 28, 2015 8:44 pm
Aha, a ja mislio neku od glavnih da igraš. Ma meni je sad Pirate Warriors sasvim dosta.
- Prince VegetaAwesome Boarder
- Broj postova : 1557
Godina : 27
Mon Sep 28, 2015 11:03 pm
Chibi, radi li ti Heart Gold dobro? Znam da kad sam ja igrao prošli put bi mi lik odjednom postao pixelast i onda bi se igra srušila.
I usput, je li tko čuo za Pokemon GO?
I usput, je li tko čuo za Pokemon GO?
- chibiAdmin
Mon Sep 28, 2015 11:23 pm
Ma jok, ko i prije - ili izgleda glitchano kad se prođe kroz vrata ili se skroz zacrni ekran, ali s tim da se igra ne ruši nego ostaje upaljena, ima zvuka ali ne i slike. Uglavnom, to je neki problem s tom igrom i sa piratskim romovima, SoulSilver nema tih problema. A rješenje je sejvat svako malo i dok se to pojavi restartat igru, a nekad se pojavi za pol sata, nekad za dva, a nekad uopće ne.
A vidio sam taj Pokemon GO i čini mi se da ću ga instalirat i obrisat za dva dana ko i sve druge igre na mobitelu koje su "besplatne". Imat će sigurno milijardu mikrotransakcija i tko zna kolko će uopće koštat pokelopta, a da ne govorim da će se vjerojatno moć kupit pokelopta dnevno, a ne daj bože da ograniče ukupan broj Pokemona koje možeš imat.
A vidio sam taj Pokemon GO i čini mi se da ću ga instalirat i obrisat za dva dana ko i sve druge igre na mobitelu koje su "besplatne". Imat će sigurno milijardu mikrotransakcija i tko zna kolko će uopće koštat pokelopta, a da ne govorim da će se vjerojatno moć kupit pokelopta dnevno, a ne daj bože da ograniče ukupan broj Pokemona koje možeš imat.
Tue Sep 29, 2015 7:04 pm
Meni bi bilo najbolje da ako već moraju mikrotranskacije da bude kao Pokemon Shuffle gdje možeš sve normalno igrat, ali možeš kupit jewele koje možeš pretvorit u 4000 coinsa koje inače zaradiš 500 dnevno i 100 kad prođeš level. Takva je i većina popularnih igara s mikrotransakcijama.
Što mi je zanimljivo je to što na ovome radi ekipa koja je napravila Ingress za kojeg mi se čini da ima pokrivenost i u Hrvatskoj ako me Google ne laže.
Usput, ja sam skinuo neki Rudolph patch za HG/SS i zasad radi normalno, ali ne znam hoće li se kasnije opet glitchat.
Što mi je zanimljivo je to što na ovome radi ekipa koja je napravila Ingress za kojeg mi se čini da ima pokrivenost i u Hrvatskoj ako me Google ne laže.
Usput, ja sam skinuo neki Rudolph patch za HG/SS i zasad radi normalno, ali ne znam hoće li se kasnije opet glitchat.
Tue Sep 29, 2015 9:10 pm
Ne laže te Google, Ingress se igra i kod nas, muž mi ga ima na mobitelu. Meni osobno i nije nešto kao igra, geocaching mi je draži.
- audiosl4veModerator
- Broj postova : 1398
Tue Sep 29, 2015 9:13 pm
cek cek cek cek. Strukla kaj si ti ozenjena?
- chibiAdmin
Wed Sep 30, 2015 2:17 pm
Prince Vegeta (citat):
Da ti pravo kažem, nemam pojma. Ja imam obični rom i neki patchani rom i oba su ubagana. A šta se tiče dodatnih patcheva nisam to skido, ali sam gledo na par foruma šta ljudi pišu, i ima patcheva ali uglavnom skoro sve verzije imaju HeartGolda imaju probleme. Ali ko ga jebe, sejvam svako malo i amen.
@audiosl4ve Bome i meni novost da je Strukla oženjena. Eto vidiš, čovjek stvarno uči dok je živ.
Wed Sep 30, 2015 3:36 pm
A pa udana sam samo mjesec dana. Svašta se dogodi dok nisi aktivan na forumu. >_>; The ball's on you, guys.
@Akai aha. AHAHAHA. :'D
Vi kaj igrate te nove Pokemone, jesu li šta bolje (igrivošću) od starijih? Pričalo mi se malo o tom EV treningu i kak je sad navodno jako orijentirano na dobivanje "dobrih" osobnosti ako želiš jače Pokemone, pa mi se automatski ne da još i sa time zaj... pored grindanja. Ako sam nešto krivo shvatila, slobodno me ispravite.
@Akai aha. AHAHAHA. :'D
Vi kaj igrate te nove Pokemone, jesu li šta bolje (igrivošću) od starijih? Pričalo mi se malo o tom EV treningu i kak je sad navodno jako orijentirano na dobivanje "dobrih" osobnosti ako želiš jače Pokemone, pa mi se automatski ne da još i sa time zaj... pored grindanja. Ako sam nešto krivo shvatila, slobodno me ispravite.
- chibiAdmin
Wed Sep 30, 2015 4:44 pm
Pa čestitam onda na udaji.
A nisu ni ti baš prenovi Pokemoni, imaju već 5-6 godina. To je u biti remejk Golda i Silvera sa nekakvim novostima, ali ništa pretjerano, ali je grafički velika razlika. A šta se tiče EV i IV treniranja, je to nikad nisam ni pol posto šljivioneg sam treniro Pokemone kak sam htio. Tim se više bave oni koji kompetitivno igraju Pokemone. Ja sam se jedino bavio uzgajanjem u FireRed-u (kojeg sam i magistriro do sad kolko sam ga igro) i to uglavnom Eeveeja da bi dobio shinyja. Naravno to je rezultiralo sa jedno tri i pol boxa punih Eeveeja bez shinyja, al bar imam 30-ak lvl 5 Eeveeja s najboljim napadima koje mogu imat.
A nisu ni ti baš prenovi Pokemoni, imaju već 5-6 godina. To je u biti remejk Golda i Silvera sa nekakvim novostima, ali ništa pretjerano, ali je grafički velika razlika. A šta se tiče EV i IV treniranja, je to nikad nisam ni pol posto šljivioneg sam treniro Pokemone kak sam htio. Tim se više bave oni koji kompetitivno igraju Pokemone. Ja sam se jedino bavio uzgajanjem u FireRed-u (kojeg sam i magistriro do sad kolko sam ga igro) i to uglavnom Eeveeja da bi dobio shinyja. Naravno to je rezultiralo sa jedno tri i pol boxa punih Eeveeja bez shinyja, al bar imam 30-ak lvl 5 Eeveeja s najboljim napadima koje mogu imat.
Wed Sep 30, 2015 6:07 pm
Čestitke na udaji, Štrukla
EV trening ti je bio opcija još od originala, samo su ga dosta olakšali u najnovijima pa je sad popularniji. Ali to je još uvijek samo potrebno za online igranje jer su igre dovoljno lagane da to uopće nije potrebno. A i za online igranje ionako pola ljudi koristi Showdown jer se nikome ne da sam trenirat.
@chibi Ja imam 3-4 boxa puna Pichua u Sapphire jer nisam znao da se Volt Tackle može dobit samo s Light Ball-om u Emeraldu i nadalje
EV trening ti je bio opcija još od originala, samo su ga dosta olakšali u najnovijima pa je sad popularniji. Ali to je još uvijek samo potrebno za online igranje jer su igre dovoljno lagane da to uopće nije potrebno. A i za online igranje ionako pola ljudi koristi Showdown jer se nikome ne da sam trenirat.
@chibi Ja imam 3-4 boxa puna Pichua u Sapphire jer nisam znao da se Volt Tackle može dobit samo s Light Ball-om u Emeraldu i nadalje
Wed Sep 30, 2015 6:14 pm
Falja na odgovorima i na čestitkama.
A, pa onda bi mogla zaigrat i te remakeove kad napokon dovršim Pokemon Blue na mobu (u planu je bilo odigrati sve igre (odabirom jedne od varijanti od svake, tipa samo Blue a ne i Red i Blue ili samo Fire Red a ne i Fire Red i Leaf Green (bog blagoslovio cheatove za dograbit svakog pokemona)).
EDITED FOR RELEVANCE:
A, pa onda bi mogla zaigrat i te remakeove kad napokon dovršim Pokemon Blue na mobu (u planu je bilo odigrati sve igre (odabirom jedne od varijanti od svake, tipa samo Blue a ne i Red i Blue ili samo Fire Red a ne i Fire Red i Leaf Green (bog blagoslovio cheatove za dograbit svakog pokemona)).
EDITED FOR RELEVANCE:
- chibiAdmin
Wed Sep 30, 2015 7:56 pm
Ja bih rekao da je to bijela linija i da je to od loše kvalitete slike. Ali može bit i my sanity.
@Prince Vegeta Svaka čast. I ja mislim da imam isto Pichua sa Volt Tackleom u FireRedu. To je naravno trejdano iz Emeralda jer nisam šifre koristio za Pokemone još od ne pamtim kad, postoji VisualBoyAdvance sa linkom. A i trejdani Pokemoni dobiju više exp-a od originalnih.
@Štrukla A to sam i ja planiro oduvijek, ali sam stao na četvrtoj generaciji jer nisu u ono vrijeme bili emulatori za DS tolko dobri. Ali budem kad-tad. A prve tri generacije sam igro sve igre, znači i Red i Blue i Yellow i Gold i Silver i Crystal i Ruby i Sapphire i Emerald i FireRed i LeafGreen (u pa ima ih bome). I još sam igro Platinum koji nisam prešo ne znam zbog čega i HeartGold koji mi se sjebo sejv u pol igre, pa sam sad počeo opet nedavno.
@Prince Vegeta Svaka čast. I ja mislim da imam isto Pichua sa Volt Tackleom u FireRedu. To je naravno trejdano iz Emeralda jer nisam šifre koristio za Pokemone još od ne pamtim kad, postoji VisualBoyAdvance sa linkom. A i trejdani Pokemoni dobiju više exp-a od originalnih.
@Štrukla A to sam i ja planiro oduvijek, ali sam stao na četvrtoj generaciji jer nisu u ono vrijeme bili emulatori za DS tolko dobri. Ali budem kad-tad. A prve tri generacije sam igro sve igre, znači i Red i Blue i Yellow i Gold i Silver i Crystal i Ruby i Sapphire i Emerald i FireRed i LeafGreen (u pa ima ih bome). I još sam igro Platinum koji nisam prešo ne znam zbog čega i HeartGold koji mi se sjebo sejv u pol igre, pa sam sad počeo opet nedavno.
- audiosl4veModerator
Wed Sep 30, 2015 8:15 pm
ajde struklicu neka ti je sa srecom onda u braku. Mora da valja muz cim igra pokemone
Thu Oct 01, 2015 10:55 pm
Hvala na lijepim željama, audio. Ne igra on Pokemone, dosta je što ja igram. On je na ingressu i Planetsideu 2.
- son gotenGold Boarder
- Broj postova : 237
Fri Oct 02, 2015 4:43 pm
Di ste ekipo stara
- sajberAdmin
- Broj postova : 2700
Godina : 32
Fri Oct 02, 2015 8:26 pm
Ćao Son Gotene, lijepo te vidjeti opet ovdje Šta ima?
Ahm... da se vratimo na pokemone.
Sad sam nabavio novog gengara, a stari je već 100, ali nema veze, ovaj je bolji nature
A od ofišl igara sam igrao samo fire/red i emerald i to je to. U budućnosti budem nešto novije, ali o tome kad nabavim bolji komp.
Ako neko hoće da se bije na showdownu, slobodno, uvijek sam za
Ahm... da se vratimo na pokemone.
Sad sam nabavio novog gengara, a stari je već 100, ali nema veze, ovaj je bolji nature
A od ofišl igara sam igrao samo fire/red i emerald i to je to. U budućnosti budem nešto novije, ali o tome kad nabavim bolji komp.
Ako neko hoće da se bije na showdownu, slobodno, uvijek sam za
- audiosl4veModerator
Fri Oct 02, 2015 9:16 pm
Strukla (citat):Hvala na lijepim željama, audio. Ne igra on Pokemone, dosta je što ja igram. On je na ingressu i Planetsideu 2.
wow ovaj ingress izgleda nesto predobro. Hvala na ovome, moram to istraziti
- son gotenGold Boarder
- Broj postova : 237
Sat Oct 03, 2015 3:34 pm
Evo sajbere mogu da ti kazem da sam maturant ove godine i da uglavnom kradem bogu dane ii napokon imam vremena na bacanje,u zadnje vrijeme sam bio stvarno dosta zauzet sa nekim svojim problemima i svasta se izdogadjalo otkada sam zadnji put bio na ovom forumu,al ajd sve se rijesilosajber (citat):Ćao Son Gotene, lijepo te vidjeti opet ovdje Šta ima?
Btw i ja sam poceo na mobu da surim pokemon fire red na mobitelu
- sajberAdmin
Wed Oct 07, 2015 9:52 pm
Meni zadnjih dana uopće nije htjelo ući u spam dio foruma.. jel tako svima bilo?
Vidim sad mi dobro radi.
Vidim sad mi dobro radi.
- sajberAdmin
Fri Oct 09, 2015 12:33 am
son goten (citat):Evo sajbere mogu da ti kazem da sam maturant ove godine i da uglavnom kradem bogu dane ii napokon imam vremena na bacanje,u zadnje vrijeme sam bio stvarno dosta zauzet sa nekim svojim problemima i svasta se izdogadjalo otkada sam zadnji put bio na ovom forumu,al ajd sve se rijesilosajber (citat):Ćao Son Gotene, lijepo te vidjeti opet ovdje Šta ima?
Btw i ja sam poceo na mobu da surim pokemon fire red na mobitelu
Ajde super ^^ Drago mi je što si opet s nama
- Lelou1524V.I.P.
- Broj postova : 2068
Sat Oct 10, 2015 8:25 am
damn ne znam šta je ovo
nisam bija ovako bolestan 3 godine.
već tidan prokletih dana.
nisam bija ovako bolestan 3 godine.
već tidan prokletih dana.