Dbz epizode
+7
audiosl4ve
Prince Vegeta
Kaio- Goku
woker
son goten
Lelou1524
Gamaran
11 posters
Stranica 2/2 • 1, 2
- son gotenGold Boarder
- Broj postova : 237
Godina : 27
Re: Dbz epizode
Mon Jul 21, 2014 6:57 pm
Kao da djecu zanima Ljudsko tijelo,mislim nije loše,ipak je edukativno,ali da su barem zbog djece pustili pokemone ili yugioh,ali da naravno,koga još briga za djecuLelou1524 (citat):RTL kockica baš bzvz, crtići da bole glava, pa ja da imam 8 godina nebi gledao ta sranja, osim mr. beana nekada ga čak i pogledam ako slučajno naletim.
- chibiAdmin
- Broj postova : 989
Godina : 34
Mon Jul 21, 2014 7:27 pm
Daj ne serite. RTL Kockica je predobar program. A crtići su isto dobri - Leteći medvjedići, Ljudsko tijelo (to sam gledo ko klinac i crtić je i dalje prezakon). Neke emisije su malo glupe, al ajde za djecu su.
- Prince VegetaAwesome Boarder
- Broj postova : 1557
Mon Jul 21, 2014 9:58 pm
Kockica mi je bila super prvi put, ali brate stvarno trebaju prestat reprizirat sve po 1000 puta.
U vezi s gledanosti DBZ-a, znam da je skoro cijeli moj razred u osnovnoj gledao, a mislim da i termin nije bio neki problem jer su bile reprize u donekle normalnu uru vikendom. I onda su počeli reprizirat po 1000 puta. Koji je vrag RTL-u, što ne mogu shvatit da je ljudima dovoljno nešto vidit i jedanput, možda dvaput
U vezi s gledanosti DBZ-a, znam da je skoro cijeli moj razred u osnovnoj gledao, a mislim da i termin nije bio neki problem jer su bile reprize u donekle normalnu uru vikendom. I onda su počeli reprizirat po 1000 puta. Koji je vrag RTL-u, što ne mogu shvatit da je ljudima dovoljno nešto vidit i jedanput, možda dvaput
- audiosl4veModerator
- Broj postova : 1398
Tue Jul 22, 2014 10:58 am
chibi23 (citat):Daj ne serite. RTL Kockica je predobar program. A crtići su isto dobri - Leteći medvjedići, Ljudsko tijelo (to sam gledo ko klinac i crtić je i dalje prezakon). Neke emisije su malo glupe, al ajde za djecu su.
dobro je ovo sto si naveo, sve ostalo je sranje. Ona kuca vampira i sta ti ja znam kakve sve gluposti. Trebali bi pustati malo nase oldskul crtane tipa Graskograda, Nika Praskatona, Inspektora Masku i takve zabavne crtane koji su svi gledali i zabavljali se s njima. Danasnji crtani su toliko glupi da to nisu istine. Mr. Bean! Mislim zbilja??? Naprave idiota koji samo suti i radi gluposti, pa pobogu to stvarno moras biti oskarovac da napravis...
- chibiAdmin
Tue Jul 22, 2014 9:29 pm
Bio je Nick Praskaton neki dan na drugom.
- audiosl4veModerator
- Broj postova : 1398
Wed Jul 23, 2014 10:31 am
a da? Nisam znao. To je tako legendarni crtani
no dobro necemo oftopicariti vise...
no dobro necemo oftopicariti vise...
- chibiAdmin
Wed Oct 12, 2016 11:11 pm
Pošto nadoknađujem Dragon Ball Super i sad sam živciro sestru sa openingima iz raznih animea, između ostalog i DBZ pa imam pitanje:
Jel zna netko, prvenstveno sajber, gdje se može nać za skinut onaj hrvatski sinkronizirani DBZ šta je išo na RTL-u i bio glavni razlog šta postoji ovaj forum? Bio je nekad davno na thr-u ali nisam reagiro na vrijeme i nisam skino (to mi se isto dogodilo i s Krv nije voda ). Pa ako netko ima negdje neki link ili skinuto pa da recimo uploada po malo na neki box da skinemo to ti bilo idealno.
EDIT: Ok, postoji na thr-u torrent sa sinkroniziranim DBZ-om kao epizode 1-104 s tim da ih par fali. Ajmo reć da je i više nego odličan početak. Pa je sad pitanje koliko je bilo prikazano epizoda? I gdje bih mogao nać ove šta fale pošto je bio još jedan torrent na thr-u šta je rakija snimo i tamo je bilo mislim sve, možda ne u kompletu, ali u par komada.
Jel zna netko, prvenstveno sajber, gdje se može nać za skinut onaj hrvatski sinkronizirani DBZ šta je išo na RTL-u i bio glavni razlog šta postoji ovaj forum? Bio je nekad davno na thr-u ali nisam reagiro na vrijeme i nisam skino (to mi se isto dogodilo i s Krv nije voda ). Pa ako netko ima negdje neki link ili skinuto pa da recimo uploada po malo na neki box da skinemo to ti bilo idealno.
EDIT: Ok, postoji na thr-u torrent sa sinkroniziranim DBZ-om kao epizode 1-104 s tim da ih par fali. Ajmo reć da je i više nego odličan početak. Pa je sad pitanje koliko je bilo prikazano epizoda? I gdje bih mogao nać ove šta fale pošto je bio još jedan torrent na thr-u šta je rakija snimo i tamo je bilo mislim sve, možda ne u kompletu, ali u par komada.
- Prince VegetaAwesome Boarder
- Broj postova : 1557
Thu Oct 13, 2016 1:07 am
Naši su sinkronizirali samo 104 epizode. Jedino se sjećam da je Grgo sa starog foruma napravio neku stranicu gdje su bile sve epizode, ali ne znam ti link
EDIT: Našao sam link, ali čini se da su makli većinu epizoda
https://sites.google.com/site/dbzhrepizode/
EDIT: Našao sam link, ali čini se da su makli većinu epizoda
https://sites.google.com/site/dbzhrepizode/
- chibiAdmin
Thu Oct 13, 2016 5:47 pm
Ma ništa od toga, na to sam i ja naletio, al to je umrlo. Uglavnom onaj torrent s thr-a obećava, ali ne znam još ništa pošto je .rar od 16 GB, pa se mora skinut cijeli, a sad je ugašen jer uploadam nešt na box. Kaže u opisu da fali par epizoda, od kojih sam neke našao ovak na internetu. Kad se skine ću javit na šta liči.
Stranica 2/2 • 1, 2