AniMan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sretne i Nesretne ljubavi

+14
animefun1234
roverandom
sajber
WooddieBone
Kaio- Goku
Prince Vegeta
chibi
sarcasticGirl
Rin Okumura
audiosl4ve
Sasuke Uchiha
Lelou1524
SuperSaiyanVegeta
son goten
18 posters
Go down
Sasuke Uchiha
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder
Broj postova : 1906
Godina : 25

Sretne i Nesretne ljubavi   - Page 4 Empty Re: Sretne i Nesretne ljubavi

Mon Dec 17, 2012 7:40 pm
Lelou1524 (citat):saskee D: .
ja sam planirao uzeti upaljač i axe miris i postati lodacha D: .
a i ako ikad dođe do toga, već sam razmišljao o tome da ga psihički izjeb*m Razz jer ja imam curu s prevelikim grudima a on ne, onak xF, a još uz to trenira nogomet. mwhahaha.

Ako baš ima prevelike grudi, moraš doći do cilja da ih vidiš i stiščeš Razz

Sad, zavisi da li je momak glup, ako je glup odaberi psihičko mučenje jer onda fakat pobjeđuješ, ako je u rangu s tobom, traži mu slijepu točku i direkt na nju udari Very Happy

Trenira fudbal kažeš, ovi koje ja znam da treniraju nogomet su svi degenerirani, pa je možda i taj xD
son goten
son goten
Gold Boarder
Gold Boarder
Broj postova : 237
Godina : 27

Mon Dec 17, 2012 9:29 pm
što se tiče samoobrane,uh mnogo sam se puta branio,a puno gledam ovaj wwe(kod nas kečeri)i bome sam itekako naučio se koristit njima,neki znaju boljeti evo mojih :stunner,spear,ali najdraži mi je onaj kad sume dvojica napala a jednog odozada u stomak nogom,okrenem se,malo ga uspravio gore i spalim mu nogu u po glave nije se dizo 1 sat
subbmisions:ankle lock,wall of jericho i anaconda vise
šta reči ja sam u okolini u kojoj se mora braniti i onda sam počeo vježbat te poteze Faca sam
Lelou1524
Lelou1524
V.I.P.
V.I.P.
Broj postova : 2068

Tue Dec 18, 2012 6:13 am
maah. saske ako ne upali pshičko.
onda šus u jaja pa koljenom u glavu primi ta za kosu i final hit Razz
Sasuke Uchiha
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder

Sat Dec 22, 2012 2:38 pm
Je li se moguće odljubit ikako? Jer više ne želim proživljavat ovaj usrani pakao :///
son goten
son goten
Gold Boarder
Gold Boarder
Broj postova : 237

Sun Dec 23, 2012 12:19 am
Sasuke Avenger (citat):Je li se moguće odljubit ikako? Jer više ne želim proživljavat ovaj usrani pakao :///
možeš se ti zavaravat,ali ništa od toga,odljubit ćeš se ti već ja ti kažem Surprised
Lelou1524
Lelou1524
V.I.P.
V.I.P.
Broj postova : 2068

Tue Feb 12, 2013 3:46 pm
evo valentinovo uskoro.
šta ima.
ja sam rekao sebi: ''Bolje da sebi kupim čokoladu i ružu, te dvije kave.''
Very Happy
idem u lov poslije valentinova.
Kaio- Goku
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 879
Godina : 24
http://luckyluka@gmail.com

Wed Feb 13, 2013 11:15 pm
Mene jedna sad malo vrti, pa me frend stalno vraćana Zemlju. Ovaj put idem na sigurno, ako zspijem upijem, ne želim opet patit ( tko ne zna o čemu pričam neka pogleda jedan od ranijih postova)
Sasuke Uchiha
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder

Wed Feb 11, 2015 10:57 pm
Opet nije to isto. Ovo bi sad moglo u Temu o psihologiji. Ljudima je urodeno da uzivaju u akciji jer im podize adrenalin,, a da uzivaju u sadomazohizmu nije, to je poremecaj. Ne kazem ja da ti se film ne moze svidit, ali sigurno normalna osoba ne bi uzivala u njemu kao kad gleda Transformere ili Brze i zestoke.
WooddieBone
WooddieBone
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 415
Godina : 30
http://vid.doesphotography.com

Thu Feb 12, 2015 2:08 am
Message reputation : 100% (1 vote)
Sasuke Uchiha (citat):Opet nije to isto. Ovo bi sad moglo u Temu o psihologiji. Ljudima je urodeno da uzivaju u akciji jer im podize adrenalin,, a da uzivaju u sadomazohizmu nije, to je poremecaj. Ne kazem ja da ti se film ne moze svidit, ali sigurno normalna osoba ne bi uzivala u njemu kao kad gleda Transformere ili Brze i zestoke.

To nije poremećaj nego fetiš. Netko voli stopala, netko voli starije žene...
To su samo preference.

Sadomazohisti su normalni ljudi kojima se sviđa nešto drugo od onoga što se sviđa tebi.

I sam sadomazohizam ne izgleda onako kak misliš da izgleda.
Najčešće se radi o štipanju, pljeskanju, laganom griženju i kreativnom vezanju koje sam probao. Nema tu ništa strašno i uglavnom završava sa crvenilom na koži.
Pogotovo sam skužio kod sadomazohizma da je prioritet da partneru bude ugodno, čak i više nego u ostalim fetišima.

Meni nije neka šema, al nisu mi ni stopala ili guranje pod pazuhe pa ima ekipe koja u tom uživa.

Uglavnom mislim da je 50 nijansi sive jako prenahajpana priča i kad sam čitao vidio sam da se zapravo ne radi o nikakvom sado-mazohizmu nego o malo grubljem normalnom seksu, al pošto su sredovječne amerikanke u menopauzi to počele čitat i zgražat se jer znaju samo za misionarsku pozu sad je knjiga postala simbol fetišizma.
audiosl4ve
audiosl4ve
Moderator
Moderator
Broj postova : 1398

Thu Feb 12, 2015 11:04 am
WooddieBone (citat):
Sasuke Uchiha (citat):Opet nije to isto. Ovo bi sad moglo u Temu o psihologiji. Ljudima je urodeno da uzivaju u akciji jer im podize adrenalin,, a da uzivaju u sadomazohizmu nije, to je poremecaj. Ne kazem ja da ti se film ne moze svidit, ali sigurno normalna osoba ne bi uzivala u njemu kao kad gleda Transformere ili Brze i zestoke.

To nije poremećaj nego fetiš. Netko voli stopala, netko voli starije žene...
To su samo preference.

Sadomazohisti su normalni ljudi kojima se sviđa nešto drugo od onoga što se sviđa tebi.

I sam sadomazohizam ne izgleda onako kak misliš da izgleda.
Najčešće se radi o štipanju, pljeskanju, laganom griženju i kreativnom vezanju koje sam probao. Nema tu ništa strašno i uglavnom završava sa crvenilom na koži.
Pogotovo sam skužio kod sadomazohizma da je prioritet da partneru bude ugodno, čak i više nego u ostalim fetišima.

Meni nije neka šema, al nisu mi ni stopala ili guranje pod pazuhe pa ima ekipe koja u tom uživa.

Uglavnom mislim da je 50 nijansi sive jako prenahajpana priča i kad sam čitao vidio sam da se zapravo ne radi o nikakvom sado-mazohizmu nego o malo grubljem normalnom seksu, al pošto su sredovječne amerikanke u menopauzi to počele čitat i zgražat se jer znaju samo za misionarsku pozu sad je knjiga postala simbol fetišizma.

hahah nasmijao si me ovime. Svaka cast sado-mazo guy Razz
Sasuke Uchiha
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder

Thu Feb 12, 2015 12:09 pm
Onda po tome ni pedofilizam nije poremecaj jer je to fetis na djecu. I da, to su sve poremecaji, neki veci neki manji. Npr. Edipov kompleks se smatra poremecajem, ucili smo iz hrvatskog (da, iz hrvatskog). Sado-mazohist moze imat blagi poremecaj kao sto si opisao, i moze imat veci kao u 50 Shades of Grey.
WooddieBone
WooddieBone
Platinum Boarder
Platinum Boarder

Thu Feb 12, 2015 3:24 pm
Sasuke Uchiha (citat):Onda po tome ni pedofilizam nije poremecaj jer je to fetis na djecu. I da, to su sve poremecaji, neki veci neki manji. Npr. Edipov kompleks se smatra poremecajem, ucili smo iz hrvatskog (da, iz hrvatskog). Sado-mazohist moze imat blagi poremecaj kao sto si opisao, i moze imat veci kao u 50 Shades of Grey.
Pedofilizam je poremečaj zato što djeca do određebe godine po prirodi nisu niti bi trebala biti seksualno privlačna nikome jer nisu razvili seksualne karakteristike niti imaju libido.

A ako ćemo po prirodi, po njezinim zakonima djeca kad razviju spolne karakteristike bi uredno mogla bit seksualno aktivna i radit djecu no svejedno je ilegalno zbog umjetnih dobnih granica postavljenih od strane ljudi.

Zbog toga dolazi do onih apsurda u Americi koja je tolko zaglibila da frajer od 18 ne smije hodat sa curom od 17 osim ako nemaju valjani dokaz da su u vezi od kad su oboje bili maloljetni.

Znači ako navršim 18 i nemam curu, najedamput mi je cjela grupa cura koje objektivno mogu dejtat, a to je 15 na više, zabranjena.

Apsurdi ljudskog društva gdje lik iz četvrtog srednje nemože bit sa curom iz drugog srednje.

Subjektivno, ja bi pedofile kastrirao, al meni se ne kvalificiraju svi kao pedofili koje bi zakon možda tako optužio.
Onaj frajer kojeg sad traže je nategnuo petnaestogodišnjakinju, a to po zakonu smije do svoje 20-e godine jer nakon 18-e godine dozvoljena granica je 5 godina ispod.
A niko ne zna kolko on ima godina tak da eto.

Sasuke Uchiha
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder

Thu Feb 12, 2015 3:53 pm
Meni je glupo kad cura od 15 hoda s likom preko 18, da je obrnuto pa ajde XD
Ljudi govore da su godine samo brojka, ali ja mislim da bi ljudi trebali hodat s ljudima svojih godina. Dokazano je da brakovi u kojima partneri imaju isto godina traju vise nego oni kojima su godine razlicite. Al' ko voli, nek izvoli (osim pedofila)
WooddieBone
WooddieBone
Platinum Boarder
Platinum Boarder

Thu Feb 12, 2015 4:22 pm
Sasuke Uchiha (citat):Meni je glupo kad cura od 15 hoda s likom preko 18, da je obrnuto pa ajde XD
Ljudi govore da su godine samo brojka, ali ja mislim da bi ljudi trebali hodat s ljudima svojih godina. Dokazano je da brakovi u kojima partneri imaju isto godina traju vise nego oni kojima su godine razlicite. Al' ko voli, nek izvoli (osim pedofila)
Ti ne vidiš kolko je to licemjerno?

Ok je da frajer zbari stariju žensku, al kad stariji frajer bari mlađu curu onda je to loše.

Normalno da dvije osobe sa previše godina razlike ne mogu dugo funkcionirat jer su na totalno drugačijem nivou i u totalno različitim stadijima svog života, ali veza kao takva ni ne mora trajat dugo.
Pa ja ne znam nikoga da je našao curu/dečka s namjerom da se vječaju.
I nebi vjerovao kolko je zabavno imat vezicu sa studentivom od 32 godine na dva tjedna.

Probaš, vidiš, nastaviš, prekineš... zato služi dejtanje.

Ja se sad sa svojih 20 godina ulovim da gledam cure iz gimnazija i onda saznam da idu u prvi razred pa mi bude ful mutavo, al zašto?
Po zakonu je 15-godišnja cura totalno legalna za 20-godišnjeg lika.

Zapravo što sam stariji kužim da me privlače cure istih godina koje su me privlačile i sa 18 godina samo kaj kad starim, u glavi si posložim što je u redu, a što nije.

Sa 40 godina vidiš frajera da izlazi sa 18 godišnjakinjom najboljom u gradu i sav je sretan, al vrati se dvije godine i da je taj isti lik sa 38 hodao sa 16 godišnjakinjom odma je pedofil.

A cura se u dvije godine nije promjenila, al ni malo. I tu dolazi pitanje morala te cure, ali i to

Zato velim, tih 18 godina je umjetno uvedeno iz nekog razloga. Zašto npr. nisu zaokružili na 20 kad već mora nekaj bit.
Sasuke Uchiha
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder

Thu Feb 12, 2015 4:58 pm
Jest licemjerno, ali muski kodeks dopustava to licemjerstvo. A i drugo je to, mi muski smo ipak zreliji i manje naivni. Zenama s druge strane je lako manipulirati, i u tim godinama se doslovno zaljubljuju u svakog lika kojeg vidu.

I cura od 18 god koja hoda s likom od 40 je ili sponzorusa, ili naivna ko mi koji vjerujemo u izlazak iz krize.
WooddieBone
WooddieBone
Platinum Boarder
Platinum Boarder

Thu Feb 12, 2015 5:25 pm
Sasuke Uchiha (citat):Jest licemjerno, ali muski kodeks dopustava to licemjerstvo. A i drugo je to, mi muski smo ipak zreliji i manje naivni. Zenama s druge strane je lako manipulirati, i u tim godinama se doslovno zaljubljuju u svakog lika kojeg vidu.

I cura od 18 god koja hoda s likom od 40 je ili sponzorusa, ili naivna ko mi koji vjerujemo u izlazak iz krize.
A fakat ne kužim di slušaš takve stvari.

Kakvi zreliji.
Mi muški smo najveća dječurlija koja postoji.

I kakva manipulacija. Pa dođi nekom liku i pokaži mu sliku pičke pa gledaj reakciju kad se isti pretvori u slinavog vegetirajućeg orangutana i krene humpat sliku.
A di je prava pička. S tim nas možeš nagovorit na teroristički napad na vlastitu kuću.

I zašto misliš da je curama lakše manipulirat. Misliš da cure ne vole seks? Iste su ko mi samo one to ne pokazuju na van.
Žene se isto vole seksat i ne vidim zašto je osvajanje cure i nagovaranje na seks ikakav oblik manipulacije.

Pa nije da ih tražimo da se udare ili da si naprave nešto nažao. One vole seks isto kao i mi.
Sasuke Uchiha
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder

Thu Feb 12, 2015 5:46 pm
Pa zreliji u vezi tih stvari, u ostalima nismo zreliji. Zreo je onaj tko zeli bit zreo (ja npr). I nije bas da se mi muski zaljubljujemo u drugu curu svako 20 min kao cure u decke.
Nagovaranje na seks nije manipulacija ako ste vec u vezi, ali ako niste nego je baris onda seto moze shvatit kao manipulacija i napad. Ali previse smo skrenuli s teme "Filmovi".

Evo, da ne bude totalni off-topic; Skidam Interstellar, vidit cemo hoce li me odusevit kao sve ostale.
sajber
sajber
Admin
Admin
Broj postova : 2700
Godina : 32

Thu Feb 12, 2015 5:54 pm
Dobro, kakve ovo ima veze s filmovima?
Sasuke Uchiha
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder

Thu Feb 12, 2015 6:15 pm
Zapravo i ima neke veze jer smo poceli s pricom o 50 Shades of Grey, ciji je plot upravo ovaj razgovor, pa ima neke veze xD

Don't kill us, please Razz
audiosl4ve
audiosl4ve
Moderator
Moderator
Broj postova : 1398

Thu Feb 12, 2015 6:47 pm
Sasuke Uchiha (citat):Pa zreliji u vezi tih stvari, u ostalima nismo zreliji. Zreo je onaj tko zeli bit zreo (ja npr). I nije bas da se mi muski zaljubljujemo u drugu curu svako 20 min kao cure u decke.
Nagovaranje na seks nije manipulacija ako ste vec u vezi, ali ako niste nego je baris onda seto moze shvatit kao manipulacija i napad. Ali previse smo skrenuli s teme "Filmovi".

Evo, da ne bude totalni off-topic; Skidam Interstellar, vidit cemo hoce li me odusevit kao sve ostale.

vjeruj mi ovo sto ti govoris i mislis nije nimalo zrelo niti ce ikada biti. Ti si sada u tim godinama gdje su ti sve cure sponzoruse jer malo cavrljaju i smjeksaju se deckima. Jednostavno to je takvo razmisljanje za tvoje godine, jbg svi smo bili u njima.
I potpuno se slazem sa woodiem, pa nema vece djece od nas muskaraca. Da nekom kazes daj e nas koju sam ti zensku nasao, samo moras doc tu tu i tu, mislim da bi svaka budala osla makar to bilo u drugom gradu.

Ajde sajber preseli ovo u drugu temu da mozemo razgovarati ko ljudi.
Majke ti moderator sam a nemam pojma kak se sele teme, help me! Šta?
WooddieBone
WooddieBone
Platinum Boarder
Platinum Boarder

Thu Feb 12, 2015 9:28 pm
Sasuke Uchiha (citat):Pa zreliji u vezi tih stvari, u ostalima nismo zreliji. Zreo je onaj tko zeli bit zreo (ja npr). I nije bas da se mi muski zaljubljujemo u drugu curu svako 20 min kao cure u decke.

Znači najbolje je uopće ne komunicirati sa curama jer je to manipulacija?

Baš imaš krive informacije čovječe.

Ako se itko zaljubljuje lakše onda su to muški.

Kolko si puta vidio ženske da pate za muškima? Nikad.

Mi muški ovisimo o ženama i moramo si to priznat. Dovoljno je da zamahne kosom mi padamo. To je tak.
Sasuke Uchiha
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder

Thu Feb 12, 2015 9:53 pm
Cuj, ja sam u istu zensku zaljubljen od prvog osnovne i nikad se nisam zaljubio u ikoju drugu. Ali to sam samo ja.

I ne kazem da je najbolje uopce ne komunicirat s njima, ali ne o tome bas. Pa nece past na tebe ako joj dodes "uf sto imas dobre sifone, amo se opalit kod mene" a i ja vise volim pricat o dubljim stvarima sa suprotnim spolom da vidi da sam pametan i poseban (nije da glumim). I meni je jednostavno gadno bit perverzan prema curama.

Previse smo skrenuli s teme, al jebiga Razz
roverandom
roverandom
Senior Boarder
Senior Boarder
Broj postova : 91
Godina : 31

Thu Feb 12, 2015 10:15 pm
"zaljubljen od prvog osnovne"

"age 15"

Just stop..

Nemoj ni slučajno gledat screener interstellara. To je grijeh i trebalo bi tuć one koji to rade.
Sasuke Uchiha
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder

Thu Feb 12, 2015 10:21 pm
Pa jesam zaljubljen u nju od prvog osnovne lol. Nisam rekao da je to prava ljubav, ali zaljubljen jesam.
WooddieBone
WooddieBone
Platinum Boarder
Platinum Boarder

Thu Feb 12, 2015 10:35 pm
Sasuke Uchiha (citat):Pa jesam zaljubljen u nju od prvog osnovne lol. Nisam rekao da je to prava ljubav, ali zaljubljen jesam.
A jeste u vezi?
Sponsored content

Na vrh