- Lelou1524V.I.P.
- Broj postova : 2068
Godina : 27
The Shadow Game [fanficition]
Wed Jan 30, 2013 9:21 pm
Odusta sam od Sentoki Warriora. Preloše.
Eto nova pričica. Potruditi ću se da napišem ljepe opise, razvijem dobre likove.
Anyway kratki sadržaj.
Edward je tineđer (bože tko se će se zamarati gramatiku, đastin biber ). I jednog dana spletom okolnosti padne u komu. Spletom okolnosti, dobiva moći.
Probudi se, željan osvete.
Na putu susreće jedanke sebi, ali ga i policija/detektivi poćinju pratiti.
Biti će krvi, krvi, krvi, krvi, krvi, tipiča život, erotika, ljubav, smisao života.
And so on.
Nema prijavnica. Biž ća.
KUPUJEM IZMIŠLJENA AUTORSKA PRAVA. o.O
Eto nova pričica. Potruditi ću se da napišem ljepe opise, razvijem dobre likove.
Anyway kratki sadržaj.
Edward je tineđer (bože tko se će se zamarati gramatiku, đastin biber ). I jednog dana spletom okolnosti padne u komu. Spletom okolnosti, dobiva moći.
Probudi se, željan osvete.
Na putu susreće jedanke sebi, ali ga i policija/detektivi poćinju pratiti.
Biti će krvi, krvi, krvi, krvi, krvi, tipiča život, erotika, ljubav, smisao života.
And so on.
Nema prijavnica. Biž ća.
KUPUJEM IZMIŠLJENA AUTORSKA PRAVA. o.O
- Prince VegetaAwesome Boarder
- Broj postova : 1557
Re: The Shadow Game [fanficition]
Wed Jan 30, 2013 9:38 pm
Znači, bit će krvi? Nisi bio dovoljno jasan na tom polju.
- audiosl4veModerator
- Broj postova : 1398
Wed Jan 30, 2013 10:42 pm
reci cu ti samo jednu stvar. Lockat cu ti temu (i svaku novu koju otvoris) ako ne promjenis ime glavnog lika jer nisi mogao naci gore ime
- Lelou1524V.I.P.
Thu Jan 31, 2013 5:37 am
aw a oke D:
mislim to mi je prvo paloo na pamet xD
Wut about Maikeru? ._.
Ili Akito .-.
mislim to mi je prvo paloo na pamet xD
Wut about Maikeru? ._.
Ili Akito .-.
Thu Jan 31, 2013 1:51 pm
Ima i dobrih Edwarda. Kao naprimjer Edward Elric ili Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky IV. OK, ovaj drugi je žensko, ali svejedno. Ako hoćeš cool ime imam par prijedloga:
Akito je dobro, cool ime za glavnog lika.
Simon (u fikciji je ime Simon vrlo često korišteno za glavne likove jer izaziva osjećaj vodstva kao u igri Simon says)
Lelouch (well, duh)
Yami (shameless self promotion )
Akito je dobro, cool ime za glavnog lika.
Simon (u fikciji je ime Simon vrlo često korišteno za glavne likove jer izaziva osjećaj vodstva kao u igri Simon says)
Lelouch (well, duh)
Yami (shameless self promotion )
- audiosl4veModerator
- Broj postova : 1398
Thu Jan 31, 2013 2:59 pm
bilo koje ime, ali pobogu samo ne edward
- Lelou1524V.I.P.
Thu Jan 31, 2013 3:49 pm
jacob? xD
razmišljao sam o imenu Sora? biće sora ili akito.
razmišljao sam o imenu Sora? biće sora ili akito.
- Lelou1524V.I.P.
Sun Feb 10, 2013 9:09 pm
- Spoiler:
- Bio je to hladan dan, iako se proljeće polagano bližilo. Možda bi ljubavnim parovima više odgovarala toplije stanje atmosfere, ali i hladno stanje ima svoje prednosti. Npr. zagrli svoju voljenu osobu, biti će joj toplije itd..
Akito se spremao za Valentinovo. Prvi put u životu ima curu koja mu se zapravo sviđa. Zaputio se u trgovački centar da kupi nešto, s njime je bio prijatelj. Jedva su se kretali u trgovačkom, jer je bila užasna gužva.
-''Što da joj kupim?''- zapita Aktio očajno, prijatelja.
-''Pa, gaće?''- reče Akitov prijatelj, te se nasmija, a Akito ga blijedo pogleda.
-''Šalim se čovječe… A nisam neki ekspert u curama, jebote. Ja bi joj kupio buket najdražeg cvijeća te čokoladu s njenim najdražim voćem. Ne treba komplicirati.''- reče Akitov prijatelj.
-''Pročitao sam na facebooku neki status od jedne prijateljice. Nešto je govorila o tome kako je sve to prolazno, i da bi joj trebao otkinuti cvijeće u parku te to joj dati te zaustavljati ljude po ulici da im kažem da ju volim.''- reče Akito.
-''Akito znam te, nećeš to učiniti, čak kad bi htio.''- reče Akitov priatjtelj.
-''Ah… Imaš pravo, ne bih to nikada napravio. Ah dobro, kupiti ću joj ovo što svi drugi kupuju.''- reče Akito te krene gledati cvijeće te čokolade.
Nakon dosta vremena Akito i njegov prijatelj iziđoše iz trgovačkog.
-''Šta ćemo sada jebote? Zakasnili smo na prvi sat.''- uzrujano reče Akitov prijatelj.
-''Ajde opusti se… Smisliti ćemo nešto.''- reče smireno Akito, -''Hoćemo li ići na kavu?''.
-''Ma jebeš kavu, moram ispravljati povijest, nacionalnu povijest.''- reče Akito prijatelj, te krene prema školi.
Akito ga je pratio.
-''A šta, ti nemaš nikada za danas?''- upita Akito svog prijatelja.
-''Ah šta će mi? Možda nađem nekog poslije ovoga, nema se novca.''- reče Akitov prijatelj.
-''Hahaha.''- nasmija se Akito.
Ubrzo su došli u školu, ali su zakasnili 20-etak minuta. Malo su popričali s dežurnim (učenikom).
-''Zar ste opet zakasnili?''- upita ih dežurni.
-''Ah, što da ti kažem? Morao sam obaviti kupnju.''- reče Akito.
-''Za curu?''- upita dežurni.
-''Jok za dečka s kojim čekam dijete, jebote.''- reče Akito.
-''Oke… Smiri se.''- reče dežurni.
-''Ma samo te zajebavam.''- reče Akito.
-''Akito hajmo vidjeti tko još ne ide na prvi sat.''- reče Akitov prijatelj te krene na drugi kat.
Akito ostade na prvom katu kad začuh korake. Bila je to njegova cura, ali nije bila sama.
-''Jeli se to meni čini, ili si ti upravo bio prevaren? Inače ti to radiš.''- reče dežurni.
Akito nije mogao vjerovati, na kraju su se ono dvoje i poljubili za rastanak. Akito im priđe sav bijesan.
-''Ćao.''- reče Akito sa smiješkom, a cura ga pogleda iznenađeno.
-''Nije kako se čini, Akito.''- reče mu Sakura (cura).
-''Oke. Nije? Hmm, svejedno prekidamo kurvo.''- reče Akito.
-''Ej dečko , ne možeš se tako ponašati prema njoj.''- reče mu ovaj koji je bio s njom.
-''Začepi... Ili…''- reče Akito pogledavši ga.
-''Ili šta?''- kurčio se ovaj.
-''Ili ću ti razbit nos i još par stvari.''- reče Akito.
-''Hahahha.''- smijao se ovaj, kad ga Akito opali po nosu.
Krv mu je odmah prasnula iz nosa, ali Akitu to nije bilo dosta. Primio ga je za kosu te ga je šakom počeo udarati u facu, uskoro mu je cijela faca bila krvava. Akito ga podigne te ga udari koljenom u trbuh.
Akito pogleda Sakuru, jesi li sretan?
-''Ti nisi normalan, bolesni gade.''- reče Sakura te pade na koljena s suzama u očima.
-''Vidimo se.''- reče Akito te iziđe iz škole i zaputi se u jedan kafić.
Koliko god je Akitu ponos bio povrijeđen, njegovi osjećaji prema Sakuri su bili više povrijeđeni.
Mogao je govoriti sebi što god želi, ali znao da je volio Sakuru.
… Nakon nekoliko trenutak, Akito dođe u kafić.
-''Ej Kirigaya.''- tužno pozdravi Akito konobara, kojeg je već poznavao.
-''Ej Akito, šta ne bi trebao biti u školi?''- zbunjeno zapita Kirigay.
-''Mah jebeš školu, došao sam malo pit.''- reče Akito, te sjede za šank.
-''Ajd dobro. Kao uobičajno?''- upita Kirigaya.
-''Da.''- reče Akito te se nasloni s laktom na šank, bio je utučen.
-''Šta, ljubavni problemi?''- upita Kirigaya.
-''Kako si znao?''- začuđeno će Akito.
-''Znam taj pogled, nisi jedini ovdje s tim pogledom.''- nasmija se malo Kirigaya, iako nije mogao zbog Akitovog tužnog lica.
-''Ah šta da ti kažem… Vjerovao sam kao da smo jedno. Ženska nije bila ko sve druge, imali smo toliko zajedničkog. Nije neka glupa trgovkinja. Meni je bilo prekrasno s njom. Njezina toplina, njezine usne, njezin glas. Jednostavno… ''- govorio je Akito tužno,-''Daj, mi tu votku da ubijem tugu.''-.
-''Evo.''- reče Kirigaya te dade Akitu votku,-''Ah jebi ga. Život je takav Akito, nije ni prva ni zadnja, zaboravi je.''-.
Akito exa ovu votku te zatrese glavom od jakosti.
-''Daj još jednu.''- reče Akito,-''Zbilja ti je dobra.''-.
… Akito je popio sad već par votki, te je krenuo doma polu pijan. Pričao je sam sa sobom.
-''Gadura… Osvetiti ću joj se. Ubiti ću onog gada.''- govorio je Akito sam sa sobom, ljutito.
Ubrzo je došao do pješačkog. Bila je gomila ljudi tamo. Upravo se pojavilo crveno svijetlo na semaforu. Akito je čekao u prvom redu, odmah do ceste.
-''Akito, jeli?''- netko zapita iz Akita, te se on okrene.
-''Tko si ti?''- ugleda Akito osobu obučenu u crno, jedva joj se nešto malo lica vidjelo.
-''Tvoj otac se ne bi smio uplitati u naše stvari.''- reče ta osoba.
-''Kakve stvari…''- zbunjeno reče Akito kad osjeti da ga nešto gurne.
Akito se nađe nasred ceste kad autobus naiđe te ga pokupi. Sve se desilo u par trenutaka, Akito je odletio od autobusa. Nekoliko ljudi poleti prema njemu te nazvaše hitnu pomoć. Ubrzo je došla hitna. Odvukla ga je u bolnicu gdje su ga operirali.
Akito otvori oči . –'' Gdje se nalazim!?''- uplašeno će Akito. Sve oko njega je bilo tamno.
-''Akito, nalaziš se u sebi.''- reče neki glas.
-''Molim!? Kakva je ovo igra, gdje sam, tko si ti!?''- derao se Akito uplašeno.
-''Ja sam Lucy.''- reče glas te ispred njega izbiju nekakve sjene iz koje iziđe jedna cura.
-''Oke… Koji je ovo kurac?''- začuđeno će Akito, te se odmakne par koraka unatrag.
-''Ah, dragi Akito… Teško je za objasniti.''- reče Lucy.
-''Iskušaj me.''- reče Akito.
-''Nalazimo se u tebi, ti se trenutačno nalaziš u komi, već par mjeseci. Upravo si se probudio u sebi.
A ja sam se ''nastanila'' u tebi. Ako se sjećaš udario te autobus, a prije toga si osjetio nekakvu silu koja te je gurnula. Tvoj žudnja za osvetom me je privukla, tj. prešla sam u tebe. Uz tvoju pomoć. Zahvalna sam na tome. Mojim prelaskom u tvoje tijelo, podarene su ti sposobnosti. Možda se pitaš zašto je ona osoba spomenula tvog oca. Pa tvoj otac je odvjetnik. Vodi sudski slučaj protiv tkz. Hell Circle-a.
To je tajno društvo, za koje se vjeruje da su ubili par ljudi u svojim sotonističkim obredima. Doduše to je istina… Ali shvaćaš šta želim reći?''- reče Lucy.
-''Wow..''- gledao je Akito Lucy začuđeno.
-''Zanimljivo…''- reče Lucy. Ispod Akita se stvori velika rupa u koju upadne.
Akito otvori oči te se naglo podigne, nalazio se u bolnici. Mama je bila kraj njega te ga je odmah zagrlila.
-''Akito!! Tako si mi nedostajao. Hvali ti Bože što se probudio.''- veselo kaže Akitova mama, te pođe plakati, nije prestajala grliti Akita.
-''Mama prestani, nismo sami…''- jedva reče Akito od bolova.
-''Oh oprosti mi Akito, ali volim te.''- reče Akitova mama te se odmakne i obriše suze.
-''Kako si?''- zapita Sora (Akitova mama).
-''Ah, sve me boli… Totalno sam mrtav.''- reče Akito te pade na jastuk.
-''Znaš…''- reče Sora te makne Akitovu kosu s njegovih očiju u stranu,-''Liječnici su bili začuđeni koliko si jak, mnoge bi taj udarac ubio.''- .
-''Pa imam ne završenog posla. Pa vjerujem da me je ta ideja držala na životu.''- reče Akito te isphune zrak iz pluća, i udahne.
…Nakon 2 tjedan , nakon što se Akito probudio, dobio je dozvolu da ide kući, jer su mu svi rezultati pretraga bili uredu.
Akito se nalazio u svojoj sobi. Bilo je mračno. Nije uopće bilo mirisa, pa je sve bilo čudno Akitu.
-''Idem ti spremiti nešto da jedeš, pa ću ti donijeti u krevet da jedeš.''- reče Sora.
-''Hvala mama.''- reče Akito umorno te se baci u krevet.
-''Jeli ona ''vizija'' bila stvarna, ili šta se dogodilo…''- razmišljao je Akito u krevetu kad se okrene na drugu stranu.
-''Aaa!''- uplašeno vikne Akito kad vidi Lucy kako leži pokraj njega.
-''Nisam valjda toliko ružna?''- reče Lucy.
-''Šta je bilo Akito!?''- povike, te potrča Sora zabrinuto i uđe u njegovu sobu.
-''Mama ovdje se nalazi duh!''- reče Akito, te mu se mama približi i zagrli ga.
-''To su sigurno nekakve pojave nakon buđenja iz kome, sigurno nema ništa. A i ja ću te štiti.''- reče Sora te se nasmija.
-''Moguće je…''- reče Akito, te se Sora vrati ponovno u kuhinju.
-''Nemoj se derati.''- reče Lucy koja se pojavi ispred Akita.
-''Oh Bože, ovo je stvarno…''- uplašeno je gledao Akito u Lucy.
-''Ne boj se… Ovdje sam ti da ti pomognem.''- reče Lucy te sjede pokraj Akita.
-''Pomoć?''- upita Akito.
Lucy nagne svoju glavu na Akitova ramena, a njega prođu trnci po tijelu.
-''Mogu ti pomoći oko osvete.''- reče Lucy.
-''Sakura…''- reče Akito.
-''Poželio si osvetu, evo me.''- reče Lucy.
-''Ja i dalje ne vjerujem da je ovo stvarno.''- reče Akito.
-''Oprosti mi na ovome…''- reče Lucy.
-''Na če!??''- iz Akitove ruke izbi jedna vrsta tamne nepravilne crte, ubrzo izađe još njih te mu okruže dlan.
-''Šta je ovo!?''- Akito zabrinuto pita,-''Osjećam bol… Ali neki osjećaj mi daje zadovoljstvo.''-.
-''To su Đavolje Sjene.''- reče Lucy.
-'' Đavolje Sjene??''- začuđeno će Akito.
-''Kad sam prešla u tebe, dobio si moći, kao što sam i prije rekla. Ovo je ta moć, u stanju si ubijati ljude pomoću sjena.''- reče Lucy.
-''Ali ja nisam u stanju ubijati…''- odmakne se Akito od lucy te krene prema vratima kad se zatvore.
-''Morati ćeš.''- reče Lucy ozbiljno.
-''Ako nećeš, pojesti će nas obadvoje… Vidiš… Ja tebi dajem moć, oni meni, ti njima.''- reče Lucy.
-''Ne želim ovo!''- reče Akito,-''Istina poželio sam osvetu, ali mislim…''- reče Akito.
-''Ahm dobro. Uskoro će postati gladni, gladni ljudskih duša i krvi. Kad nas ubiju nemoj mene kriviti.''- reče Lucy.
-''Ne bih smjela ovo pokazivati, ali dobro.''- reče Lucy.
Ispred Akita se pojavi nekakva ''vizija''. Bili su to trenutci Akita i Sakure…
Akito pade na koljena. –''Sve je to bila laž… Sve što je rekla…''- te se nasloni na ormar i primi se za glavu i pođe plakati.
-''Usreći nas sve troje, Akito.''- reče Lucy sa smijehom.
Akito pogleda Lucy. –'' Pričekati ću malo.''- reče Akito ljutito.
-''Akito, evo ti večera!''- povika Sora te uđe u njegovu sobu.
-''Hvala mama, mogu li biti malo sam?''- zapita Akito, a Sora klimne glavom te izađe iz sobe.
-''Hvala što si mi otvorila oči, Lucy.''- reče Akito.
-''Šta nam je činiti?''- upita Lucy. Po sobi se u tami moglo osjetiti kretanje.
-''Malo ću se zabaviti, prvo.''- reče Akito ozbiljno.
-''Hmm, to je već onaj stari Akito s željom za osvetom.''- reče Lucy te se nasmija.
Akito pogleda Lucy,-''Idem pit, jebote.''- reče Akito te se pođe smijati.
Lucy ga opali šakom po glavi.
-''Auuu.''- zajauka Akito i primi se za glavu.
-''Mislila sam da ćeš ići u lov.''- reče Lucy.
-''I idemo… A poslije toga idemo pit.''- reče Akito.
-''Znaš, Akito… Nešto mi je čudno.''- reče Lucy.
-''Nisam kao mnogi drugi… Malo mi je bilo čudno u početku, ali podsjetila si me kako sladak okus ima osveta, i željan sam je.''- reče Akito.
-''Zašto ih ne ideš odmah ubiti?''- upita Lucy.
-'' Mladić koji se probudio iz kome osumnjičen za ubojstvo dvoje mladih ljudi, koji su ga navodno prevarili. Naslovnica novina.''- reče Akito, te sjedne za računalo.
-''Oh dobro…''- reče Lucy.
-''Toliko novosti na facebooku.''- reče Akito začuđeno.
Nakon nekog vremena Akito isključi računalo te sjedne za pijano.
-''Sviraš?''- upita Lucy oduševljeno.
-''Moja druga najveća strast u životu, moja draga Lucy…''- reče Akito te pođe svirati, ali i pjevati.
'' You never cared to hear the other side, so why would you care to keep this thing alive. You paint me into the memory of all your pain, but i will not be drown into the past again. Caus all of this is all that i can take, and you will never understand the demos that i face. So go ahead and bat your eyes and lie right to the world, For everything you are, you are just a little girl…''
-''Imaš predivan glas…''- reče Lucy još oduševljenije.
-''Hvala, želiš li ti možda probati?''- zapita Akito.
Eto prvi chapter. Komajte. Možda je moglo malo bolje xD
Sun Feb 10, 2013 11:57 pm
Ovo je bilo super.
Lucy mi se čini kao kombinacija C.C. i Lucy iz Elfen Lieda, jesam li u pravu?
Lucy mi se čini kao kombinacija C.C. i Lucy iz Elfen Lieda, jesam li u pravu?
- Lelou1524V.I.P.
Mon Feb 11, 2013 5:13 am
oh well. :blush:
dap tako nekako.
dap tako nekako.
- Lelou1524V.I.P.
Sun Jun 23, 2013 11:46 pm
Jooo.
Malo sam čekao da mi se DOTA 2 skine pa sam odlučio malo pisati...
Malo sam čekao da mi se DOTA 2 skine pa sam odlučio malo pisati...
- Spoiler:
Chapter 2
-''Ne hvala, nisam osoba koja zna pjevati.''- reče Lucy.
-''Oh dobro... Uglavnom, idemo.''- reče Akito, te zgrabi jaknu koja je visila na vratima.
-''Kuda ćeš?''- zapita Lucy te krene za Akitom.
-''Eh... Prvo se idem napit i razmisliti o životu, a onda ću ići ubijati.''- reče Akito.
Akito je krenuo niz stube te krene otvarati vrata, kad ga mama zaustavi.
-''Gdje ideš?''- zabrinuto će Sora.
-''Ah prijatelji su me zvali, odlučio sam ih pozdraviti.''- reče Akito te se nasmiješi.
-''Dobro, samo... Čuvaj se i vrati se brzo, pripermam mesnu štrucu.''- reče Sora.
-''Nebrini se mama...''- reče Akito te izađe.
-''Znaš, Akito... Iznenađuješ me jako. Možeš lagati vlastitoj mami a da ne trepneš. Zbilja...''- reče Lucy s divljenjem.
-''Svatko se rađa s par sposobnosti, eto ja sam se očito s više.''- reče Akito.
-''Ah netko nam je umišljen?''- reče Lucy te napravi nekakvu goofy facu.
-''Ja nisam umišljen, Lucy... Ja sam samo savršen.''- reče Akito i gledajući Lucy se nasmija.
-''I Lucy ispričaj mi svoju priču.''- reče Akito.
-''Moj priču?''- začuđeno će Lucy.
-''Dap kako se dospijela u sve ovo, mislim imamo još puno do bara. Nije da je ovaj grad pun barova, ali ja idem samo kod Kirigaye.''- reče Akito.
-''Pa sjedinmo tu na klupu, ako ti se ne žuri?''- reče Lucy.
-''Pa vidiš mogao bi odmoriti se malo.''- reče Akito te sjedne.
-''Hmm. Da vidimo. Živjela sam na selu, bilo je mirno, svi su bili miroljubljivi, donekle... Uglavnom, jednog dana vidjela sam leptira kako želi, bio je mrtav. Prišla sam mu te ga dotaknula, kad je odjedanput zamahno krilima, te počeo nožice micati i poletio je. To je vidjelo par ljudi. Akito, bilo je to vrijeme vjerovanja u vještice i nadnaravane moći. Jedne večeri probudio me je otac, s njime je bio i moj najdraži rođak. Rekao mi je da krenem u kolibu u šumi sa rođakom. Bila sam zabrinuta zašto sve ovo odjedanput kad sam čula viku ljudi na vani. -''Spali vješticu''- otac me je požuri te sam pobjegla u šumu s rođakom. Već neko vrijeme nisam vidjela svoje roditelje. Nisam bila glupa, znala sam da im se nešto desilo. Jednog dana... Jednog dana mog rođaka nije bilo i zabrinuala sam se. Izašla sam iz kolibe kad sam vidjela mnoštvo ljudi. Izbacili su neku osobu bila je mrtva i skoroz unakažena. Shvatila sam su ga ubili. -''Vještice sada si ti na redu.''- viknuli su. Bilo mi je 13 godina, počela sam očekivati bolnu smrt, ali očito da nisu bili zadovoljni sa smrću. Par odraslih mi je prišlo. I silovali su me. Moj mržnja prema životu i svim ljudima na životu je ogromno porasla. Htjela sam ih sve ubiti. Nakon silovanja polako su me mučili te rezali tkivo s moje kože. Oko mene je bila lokva krvi, u kojoj sam ležala. Bol koju sam osjećala bila je neopisiva, ali opet bila sam mirna, zbog neki meni nedokučivih razloga. Odlučili su mi zadati zadnji udarac te su me zapalili i bacili me s litice.
-''Bome to je okrutno...''- reče Akito iznenađeno.
-''Očekivala sam malo više sažaljenja od tebe.''- reče Lucy te izdahne.
-''Oprosti, ali mi takve stvari ne odgovaraju... Mislim nisam ja tip za to.''- reče Akito.
-''Čini se ipak da nisi savršen.''- pogleda Lucy Akita te nastavi.
-''Otvorila sam oči. Ispred mene se nalazila neka osoba malo je izgledom vukla na reptila, imala je ljusku, kandže te rep. Iz nje je izazila crna aura. Reče mi -''O jadna dušo puna mržnje, želiš li se osvetiti ovaj jedanput?''-, gledala sam u pod te ga pogledala i rekla da. On se nasmija, osmijeh mu se razvuče -''Moraš mi dati dušu za to.''-, prihvatila sam dogovor. Oči su me se zatvorile te sam se probudila blizu nekog potoka. Shvatila sam što mi je činiti. Hodala sam pola dana i naišla na moje selo. Čula se galama, činilo se kao slavlje. Ušetala sam se u središte, kada se glazba odjedanput zaustavila. Začula sam govorkanja tipa -''Vještica, Sotona...''- . Svi su bili uplašeni. -''Vi koji ste me silovali.. Iziđite iz mnoštva ili ću vas sve ubiti.''- rekokh. Moga sam vidjeti kako se ljudi miču da bi napravili prolazm ovima. -''Recite me, znate li kakav je to osjećaj?''- rekoh, oni me pogledaše s čuđenjem. Iz zemlja izbi tamni stop te ih probi. -''Znate vi ostali, samo sam se šalila ubiti ću vas sve i ovako.''- rekoh te sa nasmija. Djeca, žene pa čak i muškarci su me tražili milost dok sam im čupala kožu s njihovih mišića. Mnogi su pokušali bježati ali su se utopili u svojoj krvi.
-''Pa to je malo onako strašno.''- reče Akito.
-''Da možda sam malo pretjerala, nisam trebala neke stvari napraviti, ali eto imam svoju osvetu.''- reče Lucy te nastavi pričati. Nakon toga sam se osoba koja mi je podarila moći pojavila ispred mene.
-''Tražila si osvetu, dobili si je. Sada tvoj duša pripada meni.''- reče ovaj.
-''I to bi bilo to.''- reče Lucy te se zamiisli.
-''Pa zanimljiva priča, a sada moram do bara.''- reče Akito te se protegne i ustade.
Lucy je još sjedila, očito je bila potresena zbog prepričavanja,Akito je upita,-''Idemo li?''-.
-''Da naravno, ispričavam se.''- reče Lucy.
...
-''Evo nas, napokon.''- reče Akito.
-''Đes Kirigaya, jebote nisam te vidio ima pun kurac.''- reče Akito veselo.
-''Ooo... Pa također, jebote. Šta'š popiti?''- upita Kirigaya.
-''Duplu Energy Vodku, oćeš ti šta Lucy?''- reče Akito te sjede za šank.
-''Ne pijem.''- reče Lucy te sjede za šank i nagne se na Akita.
-''Nije li to malo pretjerano? Mislim nisi mi cura.''- reče Akita.
-''Eto sada jesam dok krenem u neku pravu zabavu onda više neću biti.''- reče Lucy.
-''Pa gle... Meni to odgovara, malo sam te zezao.''- reče Akito te primi čašu i pođe piti.
-''Gdje si bio sve ovo vrijeme Akito?''- zapita Kirigaya te krene natočiti sebi pivo.
-''Ah eto. Pogodio me bus, završio u komi.''- reče Akito .
-''Zbilja ti se bome neki čudan lik, Akito. Koliko ljudi nakon kome ide piti?''- začuđeno će Kirigaya.
-''Pa čini se samo jedna?''- reče Akito te se nasmija,-''Daj još jednu.''-.
... I tako je prošlo pola sata, Lucy je drijemala uz Akitovo rame, a Akito je počeo primjećivati znakove pijanstva.
-''Ništa idem, koliko košta?''- reče Akito te se digne.
-''Kuća časti.''- reče Kirigaya te isprati Akita.
-''Ah znači idemo?''- upita Lucy te zijevne.
-''Upravo tako... Idemo u ulici gdje sam čuo da se zločinci okupljalju.''- reče Akito te krene.
... (Dođoše u tu ulicu)
-''Ej dečko, jesi za malo zabave?''- upita Akita neka oskudno odjevena žena.
-''Nabijem te na kurac kurvo, odjebi.''- reče Akita te krene dalje.
-''Puši kurac, mali, tatu ti jebem.''- vikne ova.
Akito začuje neki vrisak te potrči i skrene prema lijevu kada je ugleda nekolicinu muškaraca kako verbalno zlostavljaju neku ženu.
-''Znaš Lucy, nisi mi rekla kako se koriste moći.''- reče Akito zabrinuto.
-''Zamisli i eto. Ili će samo. ''- reče Lucy.
Netko se prišulja Akitu te ga opali palicom, Akito pade na zemlju.
-''Oh bože možda nisam trebao piti... Akito se pođe ustajati, ali opet pade.
-''Jel to ovaj koji te nazvao kurvom Fiona?''- zapitaše ovih koji su bili oke te djevojke.
Akito skuži da su ga prevarili.
-''Da to je taj, naučite ga pameti.''- reče Fiona.
Ovaj što je opalio Akita krene ga još jedanput opaliti, kad se zaustavi.
Akito se digne i pođe se smijati. Zao smijeh. On usmjeri svoj dlan prema ovo tipu te ovom nešto probi prsa. Kad su to ovi vidjeli uplašiše se te izvadoše oružja i krenošte pucati prema Akitu.
Metci se zaustaviše u zraku te svi padoše.
-''Šta je ovo!?''- vikne jedan, kad mu glava eksplodira i krv te mu iz vrata krv krene štrcati,a ovaj se krene koprcati.
Svi krenoše bježati, ali svi padoše nešto ih je primilo za noge.
-''Neee!!! ''- molili su za milost, ali sve je na kraju završilo puno krvi, raskomadanih dijelova tijela.
Jedno je ona kurva ostala živa. Bila je prekrivena sva krvlju.
-''Oćeš li je ubiti?''- upita Lucy.
Akito uperi ruku prema Fioni te iz zemlje izbi jedna crta te se omota oko njezina vrata. Fiona se pođe dizati u zrak te se pođe gušiti.
-''Ovo...''- stade Akito te se zamisli.
-''Ovo nisam ja. Ne smijem dopustiti da me moći moći kontroliraraju.''- reče Akio, te spusti ruku, Fiona pade na zemlju, sva u strahu je drhtala.
-''Šta ćeš sada?''- upita Lucy.
-''Osjećam se bolje. Ali opet osjećam krivnju.''- reče Akito.
-''Da tako je to.''- reče Lucy.
-''Idemo.''- reče Akito te krene natrag kući.
Sun Jun 23, 2013 11:59 pm
Smijao sam se nekih 5 minuta na ovo.Lelou1524 (citat):-''Nabijem te na kurac kurvo, odjebi.''- reče Akita te krene dalje.
-''Puši kurac, mali, tatu ti jebem.''- vikne ova.
Sviđa mi se detaljno opisivanje svog tog komadanja i ubijanja.