AniMan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Sasuke Uchiha
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder
Broj postova : 1906
Reputation : 13
Pridružen : 2012-02-04
Godina : 25

Naruto Arena Online Game Empty Naruto Arena Online Game

Thu May 17, 2012 12:31 pm
Naruto Arena Online Game Battle1

Ako ste veći fanovi Naruta, morate igrat ovu igru.
Jednostavno trebate napravit acc, ne trebate je skinut već je odmah na stranici imate i počnete igrat.
Pravila su:
Imate 3 lika iz Naruta (3 ninje) i svaki od njih ima 100 healtha na početku kao i vaš protivnik, igrate online sa drugim ljudiam u svijetu.I cilj je dovesti protivnikove likove na nulu.Imate tzv. skillove ili Jutsue s kojim dižete bodove protivniku.Npr Narutov Rasengan diže 45 healtha, ali s tako jakim napadima imate cooldown, i morate čekati 2 reda da opet učinite taj napad.Imate i zadnji skill koji je obrana i kad koristite to, protivnik vas ne može napasti, cooldown mu je 4 poteza.
Ali pazite, svaki lik ima svoju chakru tj. boju i imate određeni broj chakre npr. 3 ninjutsu 2 taijutsu i 1 genjutsu.I kad napadate plačate te chakre u iznosu napada i koju chakru napad koristi, Rasengan koristi dvije plave (ninjutsu) i kad napadate, ako imate dvije plave, plačate za napad.Imaju još i skillovi koji vas heal-aju, kao npr Sakura, ona ima takve skillove jer je medical ninja.Imate i napadačke (Naruto, Sasuke...) i imate tipa koji negiraju napade (Kakashiev Sharingan...)
Imate i misije u kojim morate igrat s određenim likovima i pobjedit određeni broj s tim limkovima da dobijete nove, a imate i Shippuden misije u kojim upgrade-ate obične likove kao npr obični Uzumaki Naruto-i sad ste dobili Uzumaki Naruto (S), (S) označava Shippuden.

Rankovi igre su:
0-6 level Academy Student
6-11 level Genin
11-16 level Chuunin
16-21 Missing-Nin
21-26 level Anbu
26-31 level Jouunin
31-36 level Sannin
36-41 level Jinchuurki
41-46 level Akatsuki
46 + level je Kage i Hokage (Hokage je jedan jedini igrač, koji je najbolji u svijetu)

Imate 3 vrste borbi:Ladder Game, Quick Battle, Private Battle.
u Ladderu povečavate level, kad izgubite, izgubite i exp, u Quick-u igrate za misije, kad izgubite, ne gubite exp, a u Private se borite s prijateljima tako da ukucate njihova imena ali mora i taj s kojim se borite vaše ime ukucat, ovdje ne možete igrat misije i ne gubite exp.

Ja sam 31 level i imam skoro sve likove, imam i svoj clan, pa ako se želite priključit, pošaljite mi poruku, zovem se agent_d, ili jednostavno možete poslat ovdje ili na fejs Wink
Na vrh
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu