- TrueNarutoFresh Boarder
- Broj postova : 16
Naruto Tobi
Sun Feb 12, 2012 8:09 pm
Dobro evo za ove od vas koji gledaju Naruta, sto mislite tko bi mogao bit Tobi?Prvo vi recite svoje misljenje pa cu ja svoje.
Re: Naruto Tobi
Sun Feb 12, 2012 8:51 pm
Trenutno, nemam pojma. Sigurno je neki Uchiha, a sad koji je, pitanje. Moguce da je Madarin brat.
- Lelou1524V.I.P.
- Broj postova : 2068
Godina : 27
Mon Feb 13, 2012 2:44 pm
Uvijek me to čudilo. Jedvam čekam dok otkriju njegovo facu.
Mislim da je to Madara Uchiha ili Obito o.o.
Mislim da je to Madara Uchiha ili Obito o.o.
Mon Feb 13, 2012 2:54 pm
Citate mangu?
- Spoiler:
- Tobi je porekao da je Madara, kad je Kabuchimaru vratio nazad pravog Madaru iz mrtvih, putem Edo Tensei-a. Tobi je trenutno "Nobody". lol
- Lelou1524V.I.P.
- Broj postova : 2068
Godina : 27
Mon Feb 13, 2012 3:56 pm
Nope. Ali jojjj xd. Sada sam se sjetio da je Kabuto neš petljao sa Tobiom i rekao da će vratiti Madaru iz mrtvih ne bude li ga slušao.AlanViBritannia (citat):Citate mangu?
- Spoiler:
Tobi je porekao da je Madara, kad je Kabuchimaru vratio nazad pravog Madaru iz mrtvih, putem Edo Tensei-a. Tobi je trenutno "Nobody". lol
- ~Death Ripper~Senior Boarder
- Broj postova : 56
Tue Feb 14, 2012 11:46 am
^Ja se toga ne secam.xD 'ajde necu sad da spoilujem, ali u pravu je Alan. Vise cu poludeti od te recenice.xD
Enivejz, nemam blage ko je. Moze da bude apsolutno bilo ko. Samo sam sigurna da nije Madara i prilicno sigurna da nije Obito. Mislim, 'ajde i da je preziveo ono, jedno oko mu je kod Kakashija, a drugo mu je bilo spljosteno. Ali posto zna do detalja porodicnu istoriju, informacije o Sharinganu i Madari verovatno jeste Madarin brat. Who else? Ili to ili neka random licnost.
Enivejz, nemam blage ko je. Moze da bude apsolutno bilo ko. Samo sam sigurna da nije Madara i prilicno sigurna da nije Obito. Mislim, 'ajde i da je preziveo ono, jedno oko mu je kod Kakashija, a drugo mu je bilo spljosteno. Ali posto zna do detalja porodicnu istoriju, informacije o Sharinganu i Madari verovatno jeste Madarin brat. Who else? Ili to ili neka random licnost.
- Sasuke UchihaHeavy Metal Boarder
- Broj postova : 1906
Godina : 25
Tue Feb 14, 2012 11:50 am
Mora da je Izuna, Madarin brat.Sječate se kad je Kabuchimaru pokazao coffin Tobiu? E, onda se Tobi preplašio, a Izuna se boji svog brata jer mu je uzeo oči...
Tue Feb 14, 2012 1:18 pm
- Spoiler:
- Madara [ozivljeni putem Edo Tenseija] je razgovarao sa Kabutom o "njihovom planu", meaning planu koji su skovali Madara i Tobi. Zato ne verujem da se Tobi "plasi Madare", on jednostavno nije hteo da iluzija da je Tobi Madara nestane. Jer kako rece Tsunade, Madara je vise psiholoski pojam nego bice. Madara je otelotvorenje najvece moci Uchiha klana, pa ga se svi plase, i sasvim je dovoljno samo reci da si Madara, bez nekih jakih dokaza, da uvuces ceo svet u rat. Sto je Tobi i uradio.
Takodje, Tobi je ocigledno na manjem razvitku Sharingan od Madare, jer je Tobi ustvari morao sebi presaditi Rinnegan, da bi ga posedovao. Sa druge strane, Madara je toliko odmakao sa svojim Sharinganom, da se on "prirodno" pretvorio u Rinnegan.
Manga je pruzila jos brdo informacija u poslednjem arcu, treba to procitati.