Stranica 1/2 • 1, 2
- StrummerExpert Boarder
- Broj postova : 175
20131206
Naruto Planet je novoosnovani balkanski Naruto fan site koji ima kao cilj skupljanje Naruto fanova sa Balkana na jednu stranicu. Na stranici će kroz nekoliko dana biti postavljan zanimljiv sadržaj i svakako se isplati posjetiti.
Link
Link
Strummer: komentar modifikovan dana: Mon Jan 27, 2014 10:38 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Komentari
Re: Naruto Planet
Sat Dec 07, 2013 12:05 amsajber
Lijepo izgleda doduše, na večim monitorima ti se bacground slika ponavlja.
Sat Dec 07, 2013 12:02 pm
Hvala na informaciji, nisam to znao jer je u mene zastario monitor haha. Kasnije će se vjerojatno mjenjat dizajn i bit će neka statična pozadinasajber (citat):Lijepo izgleda doduše, na večim monitorima ti se bacground slika ponavlja.
Sat Dec 07, 2013 12:22 pm
Sretno s time onda.
Pokušao sam se registrirati, ali 3 puta mi je izbacilo krivi kod, tako da sam odustao, a uostalom, nemaš forum tako da nemam potrebe se registrirati.
Pokušao sam se registrirati, ali 3 puta mi je izbacilo krivi kod, tako da sam odustao, a uostalom, nemaš forum tako da nemam potrebe se registrirati.
Sat Dec 07, 2013 12:36 pm
Imam forum, imam forum. Samo što se ne vidi kad si gost.sajber (citat):Sretno s time onda.
Sat Dec 07, 2013 1:07 pm
E to ti je jako loš, kako se to kaže, marketniški potez? jer neće se ljudi registrirat dok ne vide što ima tamo.
Sat Dec 07, 2013 1:11 pm
Haha, ok, hvala na savjetu. Uključit ću forum da je vidljiv i za gostesajber (citat):E to ti je jako loš, kako se to kaže, marketniški potez? jer neće se ljudi registrirat dok ne vide što ima tamo.
Sat Dec 07, 2013 6:17 pm
Zgodan dizajn, sviđa mi se i podjela sadržaja na stranici. Sretno, svratit ću još koji put da vidim kako ide, možda se onda i registriram.
Sat Dec 07, 2013 7:39 pm
Hvala puno štruklaStrukla (citat):Zgodan dizajn, sviđa mi se i podjela sadržaja na stranici. Sretno, svratit ću još koji put da vidim kako ide, možda se onda i registriram.
Mon Dec 09, 2013 1:34 pm
Počeli smo sa aktivnim dodavanjem sadržaja na stranicu Već su urađeni neki od osnovnih članaka i dodati neki od predviđenih besplatnih downloada.
Mon Dec 23, 2013 11:18 pm
Novi template je postavljen na stranicu Nadamo se pregledniji i oku ugodniji. Banner Animan foruma je sada dostupan i na vrhu stranice u sklopu headera!
Isprike na dpanju.
Isprike na dpanju.
Tue Dec 24, 2013 1:47 am
^nešto mi je Naruto poplaveo na tom banneru XD
inače, kako ćeš organizirati bannere prijatelja kad ih bude bilo 5-6 ili 7-10?
Neće se videti tvoj header od njih XD
inače, kako ćeš organizirati bannere prijatelja kad ih bude bilo 5-6 ili 7-10?
Neće se videti tvoj header od njih XD
Tue Dec 24, 2013 2:14 am
Nekako mi je stari dizajn bio laksi za koristenje
Tue Dec 24, 2013 12:54 pm
@Akai, ko da ima toliko Anime foruma na našim područjima pa da mu neće stati xD
Meni je ovaj novi super. Doduše, uvijek bi moglo bolje.
Meni je ovaj novi super. Doduše, uvijek bi moglo bolje.
Tue Dec 24, 2013 2:14 pm
Naravno da uvijek može bolje xD Btw. registrirani članovi imaju mogućnost mjenjanja dizajna u Uredi profil sekciji. Meni se osobno ovaj više sviđa zato što je svijetliji, i nekako mi je bolje podjeljen sadržaj. A header ću isto promjeniti u nešto ljepše, i meni se čini da je ovaj gradient malo upropastio stvar xD
Thu Dec 26, 2013 4:00 pm
Opet se ispričavam na duplom postanju xD
U procesu je uvođenje nečeg novog i zanimljivog na stranicu Radi se o osnivanju dva site klana (uchiha i senju), svaki član ima priliku prijaviti se za jedan od dva klana i nakon toga kreće mjesečno zarađivanje bodova. Bodovi će se moći zarađivati putem RPG evenata, kvizova i mnogih drugih kvizova, a svaki mjesec će biti druga nagrada za pobjednički tim Bodovi će se bilježiti na naslovnoj stranici.
U procesu je uvođenje nečeg novog i zanimljivog na stranicu Radi se o osnivanju dva site klana (uchiha i senju), svaki član ima priliku prijaviti se za jedan od dva klana i nakon toga kreće mjesečno zarađivanje bodova. Bodovi će se moći zarađivati putem RPG evenata, kvizova i mnogih drugih kvizova, a svaki mjesec će biti druga nagrada za pobjednički tim Bodovi će se bilježiti na naslovnoj stranici.
Thu Dec 26, 2013 6:32 pm
Nemoj da te brinu dupli postovi. Slobodno stavljaj novosti vezane za site. Ko će ako nećeš ti
Thu Dec 26, 2013 8:19 pm
Kvizovi i mnogi drugi kvizovi
I'm in, doduse, nikad mi nisu sjedale te RPG igre na forumima.
Fri Dec 27, 2013 1:32 am
SuperSaiyanVegeta (citat):Kvizovi i mnogi drugi kvizovi
Haha, olićno. Još nisam načisto sam sa sobomkako da ostvarim taj RPG...
Sun Jan 05, 2014 5:36 pm
Malo nas errori zezaju, ali rješavamo to
Wed Jan 08, 2014 2:26 am
Počeo je prvi klan kviz na stranici :DZa sada Uchihe vode >.<
Link: [You must be registered and logged in to see this link.]
Link: [You must be registered and logged in to see this link.]
Sat Jan 11, 2014 6:41 pm
Dragi posjetitelji i članovi Naruto Planet fan zajednice. Drago mi je da vas mogu obavjestiti da se naša mala zajednica premjestila na novu domenu i na novo CMS sučelje.
Stranicu sada možete posjećivati na linku:
naruto-planet.dx.am
Stranicu sada možete posjećivati na linku:
naruto-planet.dx.am
Sat Jan 11, 2014 7:05 pm
Kad se idem prijavit kaže mi da korisničko ime ne postoji
Sat Jan 11, 2014 7:31 pm
Moraš se ponovno registrirati, morali smo sve ispočetka praviti
Sat Jan 11, 2014 8:14 pm
Bravo. Sad je jebački xD
Promjenit ću link u "prijateljima" sutra kada budem malo manje ljen
Promjenit ću link u "prijateljima" sutra kada budem malo manje ljen