Stranica 2/2 • 1, 2
- StrummerExpert Boarder
- Broj postova : 175
20131206
Naruto Planet je novoosnovani balkanski Naruto fan site koji ima kao cilj skupljanje Naruto fanova sa Balkana na jednu stranicu. Na stranici će kroz nekoliko dana biti postavljan zanimljiv sadržaj i svakako se isplati posjetiti.
Link
Link
Strummer: komentar modifikovan dana: Mon Jan 27, 2014 10:38 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Komentari
Re: Naruto Planet
Sat Jan 11, 2014 8:16 pmStrummer
Hahaha ok... U SMF-u mi je nešto draže i jednostavnije radit, ali ovo sada je forum tek 20 % urađen. Znaš i sam kako je uređivanje foruma, svaka sitnica je važna xD
Sat Jan 11, 2014 8:17 pm
Znam, haha
Sun Jan 12, 2014 3:17 pm
centrirajte banner
Sun Jan 12, 2014 10:46 pm
Wow, čudno. Meni header ide preko cijeloga, uopće nema ovog plavog.
Sun Jan 12, 2014 10:49 pm
Zato što imaš mali, kockasti monitor.
Sun Jan 12, 2014 11:01 pm
Haha, da. Mislim da bih sad trebalo bit OK, ako može netko da provjeri pa da mi kaže. Sad sam stavio wrapper da je u pixelima iste dimenzije kao header, prije je bilo u postotcima.
Wed Jan 15, 2014 11:06 pm
Ne radi forum?
Thu Jan 16, 2014 4:33 pm
Da, ne znam ni ja koji je bog ovom awardspaceu. Iz čista razloga mi ga skinu. Pas mater. Sad će da me vide.
Fri Jan 17, 2014 5:09 am
Evo ga, forum je nazad!
Sun Jan 19, 2014 10:27 am
Update 19.1.2014
- Modificiran je prostor za brzi odgovor, sad se na njemu nalaze BBC ikone, smajlići itd.
- Forum optimiziran za tražilice.
- Dodan Member Info ispod navigacijske trake. Tu vam je vidljiv avatar, možete vidjeti sveukupan broj poruka, nove postove od zadnje posjete, nove odgovore na postove, ukupno vrijeme provedeno na forumu i točan datum i sat.
- Dodan login ispod navigacijske trake (za prijavljene korisnike tu se nalazi member info)
- Dodan Novosti bar gdje će se prikazivati najnovija epizoda, sa linkom na stream i predstojeća epizoda.
- Dodan board Forumske igre.
- Dodan "Reputacija" sistem. Korisnici će jedni drugima moći dizati i spuštati reputaciju.
- Modificiran je prostor za brzi odgovor, sad se na njemu nalaze BBC ikone, smajlići itd.
- Forum optimiziran za tražilice.
- Dodan Member Info ispod navigacijske trake. Tu vam je vidljiv avatar, možete vidjeti sveukupan broj poruka, nove postove od zadnje posjete, nove odgovore na postove, ukupno vrijeme provedeno na forumu i točan datum i sat.
- Dodan login ispod navigacijske trake (za prijavljene korisnike tu se nalazi member info)
- Dodan Novosti bar gdje će se prikazivati najnovija epizoda, sa linkom na stream i predstojeća epizoda.
- Dodan board Forumske igre.
- Dodan "Reputacija" sistem. Korisnici će jedni drugima moći dizati i spuštati reputaciju.
Sun Jan 19, 2014 11:20 am
Forum je trenutno nedostupan jer ga upgradamo na SMF 2 verziju Najvjerojatnije će forum bit nazad nekad večeras sa nadam se ljepšom i zanimljivijom temom
Sun Jan 19, 2014 1:28 pm
Forum je upgradan Postavljena je dosta zanimljivija tema, samo što na njoj ima još puno posla xD
Sun Jan 19, 2014 2:13 pm
Imaš tako lijepih skinova za SMF, a ti su uzeo ovaj neki... za WOW i sl.
Sun Jan 19, 2014 11:11 pm
Nema baš konkretnih skinova za SMF, svi su manje više kičasti. PhpBB 3 ima lijepe skinove.
A inače za dobru temu se valja potruditi. Naruto base ima nenadjebivu temu.
A inače za dobru temu se valja potruditi. Naruto base ima nenadjebivu temu.
Thu Jan 23, 2014 8:52 pm
Zbog idiotskog hosta nam je pol postova nestalo pri upgradanju na novu verziju >.< super
edit: dobro je sad, popravio sam
edit: dobro je sad, popravio sam
Fri Jan 24, 2014 12:11 am
I eto, konačno smo instalirali neki mali portal xD Fino mi izgleda za sad
Mon Jan 27, 2014 10:47 pm
Update!
- Maximalna veličina avatara sada potpuno ovisi o vama!
- U profilu sada imate user field imena Najdraži Naruto lik.
- Dodani novi smajlići koji se mogu vidjeti klikom na [više] u obrascu.
- Dodan spoiler kod.
- Maximalna veličina avatara sada potpuno ovisi o vama!
- U profilu sada imate user field imena Najdraži Naruto lik.
- Dodani novi smajlići koji se mogu vidjeti klikom na [više] u obrascu.
- Dodan spoiler kod.
Wed Jan 29, 2014 2:15 am
Službeno zatvaram forum (uskoro otvaram novi naruto rp forum, na engleskom, na forumotionu.)
Razlog je ovaj faking hoster koji mi ne dopušta da tri slike zaredom postam omfg -.- Downtime je 50% -.-
Razlog je ovaj faking hoster koji mi ne dopušta da tri slike zaredom postam omfg -.- Downtime je 50% -.-
Wed Jan 29, 2014 11:25 am
To će ti biti 3. forum u mjesec dana
Wed Jan 29, 2014 3:54 pm
Ma ne isplati se više ništa ni otvarat jebiga.
Wed Jan 29, 2014 4:51 pm
Nikad se nije ni isplatilo, jebiga.
Stranica 2/2 • 1, 2