AniMan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
sajber
sajber
Admin
Admin
Broj postova : 2700
Godina : 32

The Flash (2014-) Empty The Flash (2014-)

Fri Jan 16, 2015 2:14 pm
The Flash (2014-) MV5BMTQ5MzY5ODE5M15BMl5BanBnXkFtZTgwNzU4OTM1MjE@._V1_SX214_AL_
Barry Allen wakes up 9 months after he was struck by lightning and discovers that the bolt gave him the power of super speed. With his new team and powers, Barry becomes "The Flash" and fights crime in Central City.

Ok, budući da znam da ovdje ima ljudi koji prate ovo (ak nitko drugi, barem ja i Chibi), bilo bi pošeteno da imam i temu, a ne da ga ubacivamo kod Arrowa.

A za one koji nisu gledali, neka počnu, a oni koji ni ne namjeravaju, isto neka počnu Very Happy
I jednostavno sam morao otvoriti temu nakon što sam jučer pogledao 9. epizodu koja mi je najbolja do sad. Sad kad je najzanimljivije, iako mogu naslutiti što će se desiti, ali ipak, možda nisam u pravu Smile
chibi
chibi
Admin
Admin
Broj postova : 989
Godina : 34

The Flash (2014-) Empty Re: The Flash (2014-)

Sat Jan 17, 2015 1:00 am
Tako je rođo, normalno da pratimo. Very Happy

A iskreno nije me se previše dojmila zadnja epizoda, ali je bila dobra. Mene više veseli iduća kad dolaze Rougesi (za sad izgleda samo Captain Cold i Heatwave, ali kasnije će doć i ostatak ekipe). Nekako mi je najzanimljivija epizoda bila upravo sa Captainom Coldom (onaj iz Zakon Braće ga je odlično odglumio). A kad smo već kod najboljih epizoda, od ove sezone Arrowa mi je najbolja bila ona sa Cupid, ženska je luda ko trokut.
WooddieBone
WooddieBone
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 415
Godina : 30
http://vid.doesphotography.com

Sat Jan 17, 2015 11:22 am
Nisam probao Flash, al gledao sam Arrow i serija me jako razočarala, a flash bi trebao bit isti.

Previše nebitnih stvari. 24 epizode od 45 minuta po sezoni je katastrofalno puno i serija je 80% filler sadržaj.
Mene ne zanima kak bivša od Arrowa doma bira haljinu ili kak mu sestra ima novog dečka.
Fakat mi se ne gledaju takve stvari u superherojskim serijama.

Seriju bi spasila promjena na kompaktniji format. Recimo, 10 epizoda po 45 minuta raspoređeno u 5-6 sezona.

sajber
sajber
Admin
Admin

Sat Jan 17, 2015 7:37 pm
Chibi, nisam čitao stripove pa ne znam likove i što bi se trebalo dogoditi i sl. ali i ovako uživam.
Vidim svi hvale ovog iz zakona braće što je dobio ulogu Very Happy

Woodie, mogao bi pokušati jer je Flash po tome pitanju nešto bolji. Ali toga ima u svakoj seriji, ne možeš ne očekivat to. Zato se gledaju shounen animei Very Happy
chibi
chibi
Admin
Admin

Sat Jan 17, 2015 9:33 pm
Odlično je odglumio, svaka mu čast. Jedino imam zamjerku što je ubio one frajere u seriji, inače Rougesi su samo lopovi i zanima ih jedino plijen i imaju su svoje kodeks časti da nikog ne ubijaju. I zbog toga su zakon. Ali svejedno, je lik super napisan i još bolje odglumljen, ajde da su malo i braća dobila novih uloga.

Woodie, kao prvo i osnovno moraš shvatit da Arrowa i Flasha producira kuća CW koje na m je donijela pregršt serija kao što su: One Tree Hill, Gilmoreice, Tračerica, 90210, novi Melrose Place... Pa je za očekivat da će se nekad i poveći komadi epizoda baviti ljubavnim jadima/problemima/uspjesima... likova. A opet, Flash i Arrow su serija smišljene i napravljene da ih pogledaš bez razmišljanja previe, samo sjedneš i uživaš 40-ak minuta. A očajno mi je falila takva serija otkad je Spartak završio, a sad svako malo u Arrowu, a i Flashu dolaze glumci iz Spartaka.
sajber
sajber
Admin
Admin

Fri May 22, 2015 11:42 am
Wow, zadnja epiozoda je bila epic. I onda scena kad se neboder diže u zrak je tako lijepo napravljena.

A baš me zanima što će biti dalje. Sigurno Revers Flash nije nestao, budući da ga ima u budučnosti i da je on njegov stalni neprijatelj. Mda, dosta mi toga oko tog putovanja kroz vrijeme nije jasno.

A sad treba dočekati drugu sezonu nekako Very Happy
chibi
chibi
Admin
Admin

Fri May 22, 2015 2:12 pm
Moram nadoknadit te serije, stao sam na pol sezone i s jedno i drugom. U Arrowu me Laurel previše živcira pa sam uzeo malu pauzu kad sam vidio da se iduća epizoda koja mi slijedi zove Canaries. A Flasha isto moram pogledat jer se pojavio GorillA Grodd kolko sam skužio.
Sponsored content

Na vrh