AniMan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

+2
audiosl4ve
SuperSaiyanVegeta
6 posters
Go down
SuperSaiyanVegeta
SuperSaiyanVegeta
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 1314
Reputation : 8
Pridružen : 2012-02-04

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Mon May 07, 2012 9:31 pm
Jutsu
Naruto- Jutsu, seal, summon, clan 180px-Chakra_Moulding_Diagram_(Normal).svg
Jutsu (术, doslovno znači "vještina / tehnike") je mistična umjetnost ninja koja se koristiti u borbi. Za korištenje tehnike, ninja mora upotrijebiti chakru. Za izvođenje tehnike, ninja će izvući i otpustiti dva sloja chakre. Formiranjem Hand Seala, ninja može manifestirati željenu tehniku. Zbog opsežnog broja Hand Seala i različitih kombinacija, postoje tisuće potencijalnih tehnika treba otkriti.

Postoje tri osnovne vrste tehnika: ninjutsu, genjutsu i Taijutsu. Podkategorije postoje, uključujući i fūinjutsu, juinjutsu i senjutsu. Tu su i kekkei genkai sposobnosti koje nisu tehnike, već naslijeđene sposobnosti proizašle kroz niz određenih klanova (međutim, oni se mogu koristiti kao osnova za određene tehnike, kao što je Haku-ov Demonic Mirroring Ice Crystals). Kekkei genkai se također može pripisati određenim dijelovima tijela, kao što dōjutsu.

Ninjutsu

Ninjutsu (忍术, doslovno znači "Ninja tehnika") je pojam koji se odnosi na gotovo bilo koju tehniku ​​i omogućuje korisniku da učini nešto što inače ne bi bio u stanju učini, uključujući uporabu oružja.

Genjutsu

Genjutsu (幻术, doslovno znači "prividna tehnika") su tehnike koje su zaposlene na isti način kao ninjutsu, zahtijevajući chakru i Hand Seal. Međutim, osnovna razlika između njih je da su učinci genjutsua iluzivni, umjesto napada na tijelo žrtve, kao što su taijutsu ili Ninjutsu, genjutsu tehnike manipuliraju protok chakre u žrtvinom mozgu, na taj način uzrokuje poremećaj u njihovim osjetilima. Prema drugoj Mizukage, genjutsu prikladno spada pod široku kategoriju Yin Releasea.

Često se koristi za stvaranje lažne slike ili uzrokuje bol od traume (jer je tijelo uvjereno da je u stvarnoj boli), ali ima i druge svrhe, ovisno o situaciji.

Taijutsu

Taijutsu (体 术, doslovno znači "tijelesna tehnika") je osnovni oblik tehnike, a odnosi se na sve tehnike koje uključuju borilačke vještine ili optimizaciju prirodnih ljudskih sposobnosti. Taijutsu se izvodi izravno pristupom fizičke i psihičke snage, oslanjajući se na izdržljivost i snagu steklu kroz obuku. Obično ne zahtijeva chakru, iako se chakra može koristiti kako bi se poboljšala svoje učinak. Taijutsu obično ne zahtijeva Hand Seal za obavljanje.

Fūinjutsu

Fūinjutsu (封印 术, doslovno znači "pečačenje tehnike") je vrsta jutsua koja ima sposobnost zapečatiti predmete, živa bića, chakru, zajedno s nizom drugih stvari unutar drugog objekta.

Kekkei Genkai

Kekkei genkai (血 継 限界, doslovno znači "tehnika ograničena na nasljedstvo po krvi") su sposobnosti koje se prenose genetski u određenim klanovima. Moguće je da ninja ima više od jedne od tih sposobnosti. Kekkei genkai sposobnosti koje rade putem korisničkog oka se zove dōjutsu. Ostali kekkei genkai uključuju miješanje jedne vrstu elementarne chakre s drugim, stvarajući novu jedinstvenu korisnicima, što je obično nemoguće za normalnog ninju.

Dōjutsu

Dōjutsu (瞳 术, doslovno znači "okularne tehnike") su genetske ninja sposobnosti koje koriste vid. Budući da je nusprodukt specifičnog kekkei genkai, dōjutsu nisu klasificirani kao jedna od glavnih jutsu vrsta. Oni ne zahtijevaju korištenje Hand seala, a u nekim slučajevima olakšavaju obranu od genjutsua, taijutsua i Ninjutsua. Svi poznati dōjutsui također pružaju korisniku neke jedinstvene sposobnosti, kao što su dulje vidno polje ili prediktivne mogućnosti. Korištenje dōjutsua često troši mnogo čakre.

Senjutsu

Senjutsu (仙术, doslovno znači "mudre tehnike") se primjenjuje na specijaliziranom području tehnike koji omogućuje korisniku da osjeti, a zatim skupi prirodnu energiju oko osobe. Senjutsu praktičari stoga mogu naučiti privući energiju prirode unutar njih nakon čega slijedi miješanje sa svojom chakrom , dodajući novu dimenziju snage u kadulje u čakre, što rezultira u stvaranju "senjutsu chakre ". Ovu chakra ne može osjetiti nitko drugi osim onih koji su obučeni senjutsuom.

Juinjutsu

Juinjutsu (呪 印 术, doslovno znači "Proklete pečatne tehnike") su vrsta tehnika koje se koriste da bi netko pa pod kontrolu korisnika. Primjenom seala na žrtvi, korisnik pridaje žrtvi sposobnosti i aktivnosti pod svoju kontrolu.

Medical Ninjutsu

Medicinski Ninjutsu (医疗 忍术, doslovno znači "medicinske ninja tehnike") je grana Ninjutsua povezana s ozdravljenjem, kao i manipulacija svojim ili tudjim tijelom. Korištenje medicinskog ninjutsua zahtijeva vrlo dobru kontrolu chakre, kao i veliko znanje o stvarima kao što su ljekovita trava, lijekovi, ljudsko tijelo, pa čak i otrov.

Reincarnation Ninjutsu

Reinkarnacija Ninjutsuom (転 生 忍术, doslovno znači "reinkarnacija prijenosom životne energije") su tehnike koje ostvaruju prijenos životne snage među ljudima. Pod normalnim okolnostima, zbog smrti korisnika su uključeni, takve tehnike su općenito klasificirane kao kinjutsu. Obnova jednog života obično zahtijeva žrtvu drugog.

Tailed Beast skill

Tailed beast vještine su jedinstvene sposobnosti repatih zvijeri. Te osobine mogu se uvelike razlikovati među zvijerima, iz prirodne transformacije u koncentraciju chakre u dodatne udove. Zvjeri imaju sposobnosti prijenosa svoje chakre na svoje jinchūrikie kao sredstvo samoodržanja, kad domaćin umre, zvijer umre istodobno.

Rangovi
Naruto- Jutsu, seal, summon, clan MissionRanks
Ovisno o težini i vještini potrebnoj za obavljanje tehnike​​, oni se rangiraju drugačije. Postoji šest različitih redova u tehnikama:

E-rang - Tehnike predstavljene polaznicima akademije. Najosnovnije tehnike za sve ninje.
D-rang - Genin razina tehnike može postići svaki genin.
C-rank - Chunin razina tehnike. Ponekad je moguče za genina da svlada ovaj rang.
B-rank - Jōnin razina tehnike. Zahtijevacvisoku razinu chakre.
A-Rang - Kage ili jōnin razina tehnike. Zahtijeva veliku kontrolu nad vlastitom chakrom. Ove tehnike mogu biti zabranjene.
S-rank - Tajna, ekstremna razina tehnike. Obično jedinstvena za jednog korisnika.

Kekkei Genkai, jedinstvene sposobnosti i Tailed Beast vještine obično nemaju rang.

Seal
Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Hand

Hand Seal

Sealovi (印, "Ručni znakovi, pečati") se koriste za obavljanje mnogo Ninjutsua, genjutsua i drugih tajnih umjetnosti, osim Taijutsua. Točan iznos chakre potrebne za obavljanje tehnike ​​manipulira se kroz hand seal. Postoje različite sekvence seala za svaku tehniku​​, zahtijevajući memoriranja.

Dok tehnike mogu zahtijevati velik broj hand seala kako bi bile uspješne, vješti ninje mogu koristiti duplo manje ili čak ni jedan za obavljanje iste tehnike​​. Primjer toga je Water Release: Water Dragon Bullet Technique, koja zahtijeva ukupno 44 hand seala za aktiviranje, Tobirama Senju, Drugi Hokage, morao je upotrijebiti samo jedan kako bi tehnika profunkcionirala. Takodjer prema Shippudenu, Sasuke Uchiha je uspio savladati Chidori do te mjere da ne treba izvesti ni jedan hand seal za tu tehniku.

Iako rijetko, moguće je da ninja bude u mogućnosti koristiti hand seal samo jednom rukom. Jedini primjeri su Haku i Guren.

Clone Seal

Taj seal je najčešće povezan sa stvaranjem klonova pomoću tehnika kao što su Shadow Clone Technique, njegove izvedenice i multiple Wood Release Clones Technique, odvojena od osnovnih dvanaest seala, gdje su indeks i srednji prst obje ruke prekriženi. Ovaj hand seal također se koristi u obavljanju vode Water Release: Water Shark Bullet Technique.

Mangekyō Sharingan Activation Seal

Vjerojatno još jedan seal koji služi za prikupljanje i usredotočivanje chakre. Bio je korišten od strane Kakashia u svojoj prvoj borbi s Deidarom, kada je aktivirao Mangekyō Sharingan Kamui je prikazan po prvi put u serijalu. Kada je Kakashi oslobodio Mangekyō Sharingan smjestio je seal ispred lijevog oka.

Cursed Seal of Earth

Cursed seal of earth jedan je od najjačih Orochimaruovih cursed seala. Ovaj cursed seal je osobito jak i jedini poznati korisnik je Kimimaro. Sastoji se od tri blago zakrivljene crte koje se šire u rascjep. Pečat se nalazi na gornjem dijelu Kimimarovih prsa.

Cursed Seal of Heaven

Cursed Seal of Heaven sastoji se od tri Tomoe (dizajn poznat kao mitsudomoe), te je sličan Sharinganu, koji, kad se aktivira, širi plamen duž korisnikovog tijela. Kao i svih cursed Sealsi, korisnik dobiva povećanu razinu chakre i fizičke sposobnosti kada je seal je aktivan.

Clan

Aburame Clan

Aburame klan (油 女 一族, Aburame Ichizoku) je jedan od četiri plemićkih klanova Konohe. Oni se karakteriziraju po njihovoj uporabi insekata kao oružje. Insekti žive u simbiozi sa tijelom ninje. Pri rođenju, pripadnici ovog klana dobijaju mogućnost upotrebe posebne vrste insekata kikaichū koji se nastanjuju ispod njihove kože.

Akimichi Clan

Akimichi klan (秋 道 一族, Akimichi Ichizoku) je jedan od četiri plemićkih klanova Konohe. Dosad je kroz klan poživjelo 15 obitelji, s Chōza-om Akimichiem koji je trenutno 15., a njegov sin Chōji trebao bi postati šesnaesti.

Fūma Clan

Fūma klan (风魔 一族, Fūma Ichizoku) je poznati ninja klan. Nije poznato odakle dolaze. Poznati su kao agresivan klan i bore se koristeći svoj karakterističan način borbe shurikenom.

Hōzuki Clan

Hōzuki klan (鬼 灯 一族, Hōzuki Ichizoku) je skupina ninja koji dolaze iz Kirigakurea. Imaju sposobnost pretvaranja tijela u tekući oblik.

Hyūga Clan

Hyūga klan (日 向 一族, Hyūga Ichizoku) je jedan od četiri plemićkih klanova iz Konohe. Svi članovi rođeni u ovoj obitelji posjeduju Byakugan, kekkei genkai koji im daje prošireno polje i sposobnost da vide kroz čvrste predmete, pa čak i curkularni sustav chakre.

Inuzuka Clan

Inuzuka klan (犬 冢 一族, Inuzuka Ichizoku) ili Inuzuka obitelj (犬 冢 家, Inuzuka-ke) je obitelj ninja u Konohi. Poznati su po svojoj uporabi ninken-a kao borbenih drugova. Lako su identificirani po prepoznatljivim crvenim oznakama na njihovim obrazima.

Kaguya klan

Kaguya klan (かぐ や 一族, Kaguya Ichizoku) je danas izumrli klan, znan po veoma barbarskim pristupima. Odaberimo nekoliko, odnosno Kimimara, imao je kekkei genkai Shikotsumyaku, ta sposobnost bila je tako snažna da ga se čak i ratoljubivi Kaguya klan pribojavao. S izuzetkom Kimimara, klan je ubijen u neuspjelom napadu na Kirigakure čiji je pohod bio iskazivanje divljaštva.

Nara Clan

Nara klan (奈良 一族, Nara Ichizoku) ili Nara obitelj (奈良 家, Nara-ke) je poznat po svojoj inteligenciji i manipulaciji sjenama. Shikaku Nara je trenutni šef klana.

Sarutobi Clan

Sarutobi klan (猿 飞 一族, Sarutobi Ichizoku) je najutjecajniji klan iz Konohe. Te je producirao nekoliko zapaženih članova koji su djelovali na položajima visokog autoriteta, kao što su Hokage, ili članstvo u Dvanaest Ninja Zažtitnika.

Senju Clan

Senju klan (千手 一族, Senju Ichizoku) je grupa Ninja smatrana najjačim klanom na svijetu u doba zaraćenih država. Zajedno sa svojim suparnicima, Uchiha klanom, oni su bili odgovorni za osnivanje prvog skrivenog sela zvanog Konohagakure.

Uchiha Clan

Uchiha klan (うち は 一族, Uchiha Ichizoku) bio je jedan od četiri plemićkih klanova Konohe, ali je sada gotovo izumruo nakon masakra klana.

Uzumaki Clan

Uzumaki klan (うずまき 一族, Uzumaki Ichizoku) bio je istaknuti klan u Uzushiogakureu. Oni su daleki srodnici Senju klana i kao takav bili su u dobrim odnosima. Ninje iz Konohe danas nose uzorke Uzushiogakurea na svojim odorama kao znak prijateljstva i dobre volje između dva sela.

Yamanaka Clan

Yamanaka klan (山 中 一族, Yamanaka Ichizoku) je obitelj ninja smještena u Konohi. Oni specijaliziraju u vidu srodnim tehnikama, a posjeduju cvjećarnicu u selu.

Yotsuki Clan

Yotsuki klan (夜月 一族, Yotsuki Ichizoku) je klan iz Kumogakurea. U Sasukeovom pokušaju hvatanja Beea njegova grupa ninja, Taka se suočila s članom klana.


SuperSaiyanVegeta: komentar modifikovan dana: Thu May 10, 2012 10:13 pm; prepravljeno ukupno 23 puta
SuperSaiyanVegeta
SuperSaiyanVegeta
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 1314
Reputation : 8
Pridružen : 2012-02-04

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Tue May 08, 2012 8:57 pm
Bump Wink
audiosl4ve
audiosl4ve
Moderator
Moderator
Broj postova : 1398
Reputation : 18
Pridružen : 2012-02-03

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Wed May 09, 2012 4:24 pm
odlican post. Hvala za ovo
SuperSaiyanVegeta
SuperSaiyanVegeta
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 1314
Reputation : 8
Pridružen : 2012-02-04

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Wed May 09, 2012 4:48 pm
vegito (citat):odlican post. Hvala za ovo
np xD, makar ni jedna četvrtina nije napisana, stalno neš uređujem jer ima puno za prevesti.
sajber
sajber
Admin
Admin
Broj postova : 2700
Reputation : 26
Pridružen : 2012-02-02
Godina : 31

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Thu May 10, 2012 1:53 pm
Mangekyō Sharingan od Kakashia mi naj bolje izgleda, a sad imam pitanje. Dali je Kakashi znao za Mangekyō Sharingan ili ga je slučajno naučio? Nikad nije bilo rečeno da je on išta znao o tome, a niti je ikad to vidio. Mislim da je možda čak vidio u borbi protiv Itachia, ali ipak, na temelju toga ga naučit je skoro pa nemoguće.
SuperSaiyanVegeta
SuperSaiyanVegeta
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 1314
Reputation : 8
Pridružen : 2012-02-04

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Thu May 10, 2012 2:01 pm
sajber (citat):Mangekyō Sharingan od Kakashia mi naj bolje izgleda, a sad imam pitanje. Dali je Kakashi znao za Mangekyō Sharingan ili ga je slučajno naučio? Nikad nije bilo rečeno da je on išta znao o tome, a niti je ikad to vidio. Mislim da je možda čak vidio u borbi protiv Itachia, ali ipak, na temelju toga ga naučit je skoro pa nemoguće.

"During the time skip, Kakashi further improved his Sharingan by developing his own Mangekyō Sharingan through undisclosed means."
Da nepoznato je kako, ali i mene zanima.
A možda ima kakve veze sa sealom? jer kolko sam popratio anime on je jedini kome treba seal za mangekyo...
sajber
sajber
Admin
Admin
Broj postova : 2700
Reputation : 26
Pridružen : 2012-02-02
Godina : 31

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Thu May 10, 2012 2:10 pm
Nisam primjetio da ga je koristio, a niti mislim da ima veze s time. Kakashi kad se borio sa Itachiem je jako dobro znao o što je Mangekyō Sharingan. Vjerovatno je negdje vidio ili čuo o tome pa ga je naučio.
Sasuke Uchiha
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder
Broj postova : 1906
Reputation : 13
Pridružen : 2012-02-04
Godina : 24

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Thu May 10, 2012 3:55 pm
Zar da dobiješ Mangekyou ne moraš ubit najboljeg prijatelja? Kakashi to vjerovatno nije učinio, drugi način je da ga transplantira, što je najviše moguće...
SuperSaiyanVegeta
SuperSaiyanVegeta
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 1314
Reputation : 8
Pridružen : 2012-02-04

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Thu May 10, 2012 4:27 pm
Postoji mogućnost da ga je razvio jer mu je obito pred smrt postao dosta blizak, a uzeo ga je od njega, opet nema previše smisla, al opet xD...
sajber
sajber
Admin
Admin
Broj postova : 2700
Reputation : 26
Pridružen : 2012-02-02
Godina : 31

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Thu May 10, 2012 6:07 pm
Sumnjam da to sa Obitom ima neke veze s njegovim Mangekyom, a to da je transplatirao, još manje mi sjeda. Vjerovatno postoji još neka finta koja će biti objašnjena kad tad.
Prince Vegeta
Prince Vegeta
Awesome Boarder
Awesome Boarder
Broj postova : 1557
Reputation : 17
Pridružen : 2012-03-08
Godina : 27

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Thu May 10, 2012 7:41 pm
To da za dobit Mangekyou moraš ubiti najboljeg prijatelja je samo mit jer ga je Sasuke dobio, a nije nikoga bliskog ubio već iz bijesa kad je saznao što su učinili Itachiju. A za to kako ga je Kakashi razvio nisam siguran, ali sam negdje pročitao da je moguće da ga je dobio intezivnim treniranjem. Možda kasnije naprave neki backstory na to.
SuperSaiyanVegeta
SuperSaiyanVegeta
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 1314
Reputation : 8
Pridružen : 2012-02-04

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Thu May 10, 2012 8:49 pm
Kaj nije Sasuke dobio mangekyo od Itachia kad mu je Itachi napravio *poke* xD?
SuperSaiyanVegeta
SuperSaiyanVegeta
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 1314
Reputation : 8
Pridružen : 2012-02-04

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Thu May 10, 2012 10:17 pm
Bump Wink
Dodani svi postojeći klanovi iz cijelog serijala! izuzetak su anime-game-only klanovi.
Prince Vegeta
Prince Vegeta
Awesome Boarder
Awesome Boarder
Broj postova : 1557
Reputation : 17
Pridružen : 2012-03-08
Godina : 27

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Thu May 10, 2012 11:43 pm
To ustvari ima smisla. Ja sam mislio da je to napravio samo zato što mu je to stalno radio kad je bio dijete. scratch
SuperSaiyanVegeta
SuperSaiyanVegeta
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 1314
Reputation : 8
Pridružen : 2012-02-04

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Thu May 10, 2012 11:58 pm
Tak je bar Tobi nešt pričao
Lelou1524
Lelou1524
V.I.P.
V.I.P.
Broj postova : 2068
Reputation : 12
Pridružen : 2012-02-05
Godina : 26

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Fri May 11, 2012 5:56 am
Jesu li svi ljudi u klanu u rodu?
SuperSaiyanVegeta
SuperSaiyanVegeta
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 1314
Reputation : 8
Pridružen : 2012-02-04

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Fri May 11, 2012 7:26 am
Trebali bi biti, ugl. zna biti deseteka obitelji, a nekad je to samo jedna.
Lelou1524
Lelou1524
V.I.P.
V.I.P.
Broj postova : 2068
Reputation : 12
Pridružen : 2012-02-05
Godina : 26

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Fri May 11, 2012 6:14 pm
Znači onda Pain i Naruto mogu biti u rodu?
audiosl4ve
audiosl4ve
Moderator
Moderator
Broj postova : 1398
Reputation : 18
Pridružen : 2012-02-03

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Fri May 11, 2012 6:43 pm
moguce. Mislim da se nesto spominjalo ako se ne varam. Ili to ja pogadam Very Happy
Sasuke Uchiha
Sasuke Uchiha
Heavy Metal Boarder
Heavy Metal Boarder
Broj postova : 1906
Reputation : 13
Pridružen : 2012-02-04
Godina : 24

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Fri May 11, 2012 6:52 pm
Haha, pa znate li što? navodno, svi iz Uzumaki klana imaju crveno-nrančasto-žutu kosu.Tako se uspostavilo u mangi da su Naruto, nagato i karin u rodu Razz
@Prince Vegeta
To da ubiješ naj frenda za Mangekyou uopče nije mit XD Itachi ga je dobio kad je ubio Shisui-a, nejgovog najboljeg frenda, ali moguće je da ga se može dobit na više načina, provjerit ću u data bookovima...
sajber
sajber
Admin
Admin
Broj postova : 2700
Reputation : 26
Pridružen : 2012-02-02
Godina : 31

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Fri May 11, 2012 7:07 pm
Madara je rekao da je Pain iz Uzumaki klana tako da...
SuperSaiyanVegeta
SuperSaiyanVegeta
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 1314
Reputation : 8
Pridružen : 2012-02-04

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Mon Jun 18, 2012 1:38 am
Aaaaaa. konacno sam dosao do moguceg odgovora koji objasnjava i kakashiev i sasukeov mangkyo.

Madara Uchiha was the first to develop an advanced form of the Sharingan,
the Mangekyō Sharingan, which can be activated by the pain of losing close friends or family members.
Sasuke je izgubio Itachia, a Kakashi je izgubio Rin (iako nikad nije tocno receno kad je umrla, osim onog dijela gdje kakashi sjedi u afterlifeu s ocem i ugleda mladu Rin, obita i Minata).
Lol, any objections? Very Happy
SuperSaiyanVegeta
SuperSaiyanVegeta
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Broj postova : 1314
Reputation : 8
Pridružen : 2012-02-04

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Sun Jun 23, 2013 3:38 pm
Zar da dobiješ Mangekyou ne moraš ubit najboljeg prijatelja?
Eto malo da bumpam ovo sa Manegekyom Very Happy
Kakashi to vjerovatno nije učinio. 
*cough* *cough* Very Happy
Sponsored content

Naruto- Jutsu, seal, summon, clan Empty Re: Naruto- Jutsu, seal, summon, clan

Na vrh
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu